"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yardim eder misiniz ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Deniz43
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Deniz43

Kayıtlı Üye
Bir süredir parapsikolojiye ilgim var. Psi-wheel tekniği üzerinde çalışıyorum ama hiç bi sonuç alamıyorum. Bwgen yardımıyla bugün saatlerce meditasyon yaptım kristal kuvars ve lacivert taşlarını kullandım. Bu gece dolunay olduğu için Aytaşı ile beraber yine psi-wheel denedim ama sonuç sıfır neden hiç bişey yapamıyorum ?? :banghead:

Bir süredir parapsikolojiye ilgim var. Psi-wheel tekniği üzerinde çalışıyorum ama hiç bi sonuç alamıyorum. Bwgen yardımıyla bugün saatlerce meditasyon yaptım kristal kuvars ve lacivert taşlarını kullandım. Bu gece dolunay olduğu için Aytaşı ile beraber yine psi-wheel denedim ama sonuç sıfır neden hiç bişey yapamıyorum ?? :banghead:

Saatlerce meditasyon yapmanıza gerek yok, sabah uyanınca aç karnına veya yatmadan önce 10 dklık meditasyon yeterlidir. Ancak hemen öncesinde meditasyon yapmadan da psi-weel yapabilirsiniz. Önemli olan odaklanabilmenizdir. Meditasyonun önemi bu tip çalışmalarda odaklanmayı sağlayabilmek, zihni sessizleştirmeyi başarabilmektir. Muhtemelen kendinizi çok fazla zorluyorsunuz, rahat olmalısınız. Yine yapamayacağım gibi düşünceleri zihninizden uzaklaştırın, başarabileceğinize inanın. Her hangi bir taştan yardım almanıza da gerek yoktur, yapmanız gereken kendinize güvenmek ve sabırlı olmaktır.
Ayrıca forumda benzer sorular çok soruldu ve defalarca yanıtlandı, özellikle psişik yetenekler bölümünü detaylı olarak incelemenizi önereceğim. Takıldığınız noktalar olduğunda sorunuzla alakalı incelediğiniz bir konu altından da eğer cevabı bulamadıysanız sorabilirsiniz.
Kolay gelsin:)

James Randi yi araştırmanı öneriyorum,neden olmadığı veya nasıl olabileceği hakkında güzel bilgiler veriyor.Youtube danda bakabilirsin :)

Bu arada seni tebrik ederim,Bazıları gibi azından çıkan nefesle istemediği tahmın bıle etmediği tarafa dönüp aha yapdım deyip kendınıde kandıra bilirdin,Ancak açık açık uğraşmana rahmen(belirli şekillerde) olmuyor demişssin.Bazıları kağıt titredimi aha ben seçilmiş kişiyim heralde diye foruma konu açıyoda :). Seningibisi az,tebrikler :)

Geri