charmingeyed
Banlı Kullanıcı
Bir süre önce cadılarla ilgili bir yazı okudum. Aileden gelen cadılık varmış bir de sonradan kazanılan. Ailemin cadı olup olmadığını araştıracak fırsatım yok sorsam da söylemezler. Ama kendimi cadılık için uygun buluyorum. Yani küçükken gördüğüm rüyalar, duyduğum sesler , 6. hissim vs. İnternetten cadılık derslerini okudum. Öncelikle meditasyon yapmam gerektiği yazıyordu. Daha önce yaptığım için zorlanmadım. Ama meditasyonun bir aşamasında elementlerden yardım almak için yapmam gereken şeyler vardı. Uyguladım ve meditasyon bittikten 1 saat sonra beynimin sol tarafında korkunç bir ağrı başladı. Aldırış etmedim. 24 saat boyunca devam etti. İlaç falan kullanmadım bunun bir dönüşüm süreci olduğunu düşünerek. Ertesi gün tekrar meditasyon yapmak için hazırlanıyordum fakar içimde nedensiz bir korku vardı. Aldırış etmedim ve başladım. Odaklandıktan bir süre sonra arkamda bir şeyler olduğu hissine kapılıyordum. Hatta bir kaç kez yanımdan silüetler geçti. Yine de meditasyonumu tamamladım. Ve tekrar başım ağırmaya başladı. Sizce bu normal midir ? Aileden gelen bir cadı olup olmadığımı nasıl öğrenebilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum , teşekkürler