Merhaba, soruyu doğru konu başlığına mı açtım emin değilim ama danışmak istediğim bir şey var. Bir astrolog yardımıyla natal haritam üzerine çalıştık ve bana şifacı olduğumu hatta bunun atalardan ocakcılık şeklinde olabileceğini vs söyledi (ki başka bir astrologta doğuştan getirdiğin sezgisel kabiliyetini insanlara şifa ve yardım için kullanmalısın demişti hoş ben daha kendime kullanamıyorum
) araştırdığım zaman net bir bilgi bulamadım çünkü aile bağları çok fazla kopuk. Aynı zamanda mesajcı rüyalar görebileceğimi iletti bunun son zamanlarda farkındaydım bir dönem üst üste ısrarla aynı tarz rüya görüp üstünde duymamıştım bilinçaltı oyunu diye ama aylar sonra resmen rüyadaki konuyu yaşadım ve geçen günde yine gece rüyamda gördüğüm kişiyle ilgili ki ama sabahına bir haber aldım gördüğüm kişiyle bir alakam bile yok. Sezgisel anlamda da kimi zaman hissettiğim şeyler olur ama ben onları hep kuruntu sanıyordum ta ki başıma geldiğinde al işte ben bunu hissetmiştim diyene kadar. Velhasıl kelam bana bu konuda akıl verebilecek, yardımcı olabilecek birileri var mı çünkü bu konu aklımı çok kurcalıyor.