Merhaba arkadaşlar. 26 yaşındayım kendimi bildim bileli annem ve babam arasında ciddi ve sürekli sorunlar yaşandı. Babam anneme ve bize her daim çok soğuk buz gibi.Evde annem ve babam yabancı ve düşman gibiler. Bu durum hiç düzelmedi gün geçtikçe daha beter oldu. Malum evlenme yaşım geldi de geçiyor tüm ilişkilerimde son noktada iş bozuluyor. Kız kardeşim de öyle. Bir türlü olmuyor olmuyor olmuyor. Annem bu konulara katiyetle itimat etmediği için güvenilir bir arkadaşıma danıştım. Bir hoca ile irtibata geçtik sokağımızda bulunan bir gül ağacının altına gömülü bir şeyler olduğunu ve çıkarmamız gerektiğini söyledi. O nesneyi bulduk ve sirkeli suda bekletip attık. Ama durum düzeleceğine daha da kötüye gitti. Hayattan nefret eder hale geldim. Yıllarca çabaladığım masterımı yarıda bıraktım. Hiçbir şey yapmak istemiyorum işe bile gidemez hale geldim. Evde sürekli bağırma çağırma. Kafayı yemek üzereyim. Çaresiz ve yalnız hissediyorum kendimi. Tüm kardeşlerim annem,babam ve ben MUTSUZUZ. Sizce bir büyü olabilir mi. Acil yardımlarınızı bekliyorum.
Kimse yok sanırım
Kimse yok sanırım