"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yardım..(bakım yaptırmak istiyorum)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mina00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mina00

Kayıtlı Üye
Merhabalar. Öncelikle ilk defa konu açıyorum yanlışım varsa düzeltin.Bir beraberliğim vardı.Nedensiz bi şekilde bitti hala görüşüyoruz ama aramız kötü sürekli birbirimizi kırıyoruz.Okadar kötü duruma geldik ki ne o adım atıyor ne de ben atabiliyorum ben 4 gündüür yediğim yemeğin içtiğim suyun tadını almıyorum helak oldum. Aramızı bozmak isteyen düşmanlarımız çoktu büyümü yapıldı yoksa onu benden uzaklaştıran şey neydi? bunları düşünmekten uykularımı yitirdim.. bana geri dönmesini istiyorum dualar okuyorum fakat konsantre olamıyorum lütfen bana bi yol gösterin birşeyler yapacaksamda yapamıyorum.. üye sahipleri bakım yapıyorlar mı? yada bana yardım edecek birileri var mı yol gösterecek?

Bende sevdiğim bir arkadaşımdan boş yere uzaklaştım. Hatası var yok değil ama özür dilemedi. Bitti.
Biokinesis'in dediği gibi neden ayrıldığınızı söylerseniz çözüm üretebiliriz.

Site sahibimiz sayın Yule'ye başvurabilirsiniz. Ancak her şeyi büyüye bağlamak çok da doğru değil. Belki de sadece anlaşamadığınız için uzaklaştınız. Belki de ikiniz için de en hayırlısı bu. Şimdi çok yeni olduğu için duygularınız oldukça yoğun, bir süre sonra yoğunluk azaldığında daha farklı da düşünebilirsiniz. Her ne olursa olsun, bazı durumların önüne çıkmamak, akış ritmini bozmamak gerektiğini düşünüyorum. Tabii sonuçta hayat sizin, seçimler de sizin.

Bu arada yardım, acil gibi başlıklar yerine mesajınızı özetleyen bir başlık yazmanız site kuralıdır. Bu mesajla diğer üyelerimize de hatırlatma yapmış olalım.
Sevgiyle...

Sebepsiz tartışmalar.. onun her konudan kaçması onun kaçtığını gördükçe sanırım bende kovaladım gitgide uzaklaştı.Ve bugün güzelce konuştuğumuzda ne kadar sevsemde ölsemde yapamam tekrar olursak soğurum daha çok içimde biter dedi yani sizce bu bir bahane mi? gayet ciddi bir ilişkinin sonucunda beni bu şekilde yarı yolda bırakması hiç umrunda olmamam beni mahvediyor. bu arada konu başlığını değiştirebiliyor muyuz ?

soğurum daha biter dediğine göre buna sebep bir şeyler var daha da artmasından söz ediyor olmalı bu şey sizinle ilgili bir şeyden kaynaklı ya da sizin başka ilişkinizi yıpratan ailesel karşı çıkma ya da maddi yönden mi ? herneyse bu sorunu yok etmeniz lazım bunu bulalım bence bunu yok edelim birdaha konuşun bakalım bu sefer ne diyecek.

İşte nedenini bende bilmiyorum kafasında bittiğini nolursa olsun sevsede dönemeyeceğini bırak içimde kalsın beni bana bırak dedi ben hiçbirşey yapmadığım halde herşey gözünde büyüyor.Ve bana cinleri olduğunu da söylemişti o aleme gidip geldiğini 1 2 kere mezarlıktan çıkmadığınıda biliyorum ve bana demişti sana büyü yaptım bana aşık ol diye dedi sonra şaka falan deyince üstelemedm ama gerçekten şüpheleniyorum ve o sorunlar neyse ortadan kaldırmak istiyorum ve ben gerçekten gün güne eriyorum. belki hayırlısı budur ama gerçekten çok mutluyduk bunu oda söyledi.ailesi tam tersi beni çok severler her hafta yanlarına gider kalırdım hiç bi problem yoktu.

İşte nedenini bende bilmiyorum kafasında bittiğini nolursa olsun sevsede dönemeyeceğini bırak içimde kalsın beni bana bırak dedi ben hiçbirşey yapmadığım halde herşey gözünde büyüyor.Ve bana cinleri olduğunu da söylemişti o aleme gidip geldiğini 1 2 kere mezarlıktan çıkmadığınıda biliyorum ve bana demişti sana büyü yaptım bana aşık ol diye dedi sonra şaka falan deyince üstelemedm ama gerçekten şüpheleniyorum ve o sorunlar neyse ortadan kaldırmak istiyorum ve ben gerçekten gün güne eriyorum. belki hayırlısı budur ama gerçekten çok mutluyduk bunu oda söyledi.ailesi tam tersi beni çok severler her hafta yanlarına gider kalırdım hiç bi problem yoktu.

sizi sevmiyor gibi geldi ama bilemiyorum
bir yule ve uruma büyü için sorabilirsiniz yardımcı oluyorlar.
bu erkekler neden anormal yarabbim :p ne çekiyoruz biz kızlar.
sen bence onu buzdolabına kitle soğusun bitsin bakalım eşşek :D feminist oldum çıktım kusra bakmayın.

işte sevmemiş biri ailesinin içine almazki.. oda geldi aklıma ama zannetmiyorum.. sevmiyorsada bilirim en azından içim rahat eder en azından ben elimden geleni yaptım kısmet der önüme bakarım.çok çelişkili konuşuyor.o yüzden ne yapmam lazım geri dönsün hatta gerçekten pişman olsun istiyorum ne gecem belli ne gündüzüm

işte sevmemiş biri ailesinin içine almazki.. oda geldi aklıma ama zannetmiyorum.. sevmiyorsada bilirim en azından içim rahat eder en azından ben elimden geleni yaptım kısmet der önüme bakarım.çok çelişkili konuşuyor.o yüzden ne yapmam lazım geri dönsün hatta gerçekten pişman olsun istiyorum ne gecem belli ne gündüzüm

Ben ne insanlar gördüm :P
ailesine almak ne neler neler yapıyorlardı çıkar için.
tabi herkes aynı değil ama.
ama siz hissederseniz bilirsiniz sevilip sevilmediğinizi. ama buna duyguları bir kenara bırakıp karar vermek lazım.
duygularınızla yola cıkarsanız sevildiğinizi kabul edebilirsiniz sevilmeseniz bile.
dönmesini istiyorsanız adım atıcaksınız kırmayacaksınız bacadan pencereden nereden giriş varsa her yolu deneyeceksiniz.
sürekli ilgilenin onla sizinle konuşuyorsa umut varsa. ama umut yoksa sizinle görüşmüyorsa onun size gelmesini beklemek zorundasınız gibi olur.
erkekler çok şanslı bu konuda kapıda yatar ağlar sızlar ortalığı yıkar peşinden koşar halleder biz kızlar niye şanslı değiliz Allahım yarabbim :(

Merhabalar. Öncelikle ilk defa konu açıyorum yanlışım varsa düzeltin.Bir beraberliğim vardı.Nedensiz bi şekilde bitti hala görüşüyoruz ama aramız kötü sürekli birbirimizi kırıyoruz.Okadar kötü duruma geldik ki ne o adım atıyor ne de ben atabiliyorum ben 4 gündüür yediğim yemeğin içtiğim suyun tadını almıyorum helak oldum. Aramızı bozmak isteyen düşmanlarımız çoktu büyümü yapıldı yoksa onu benden uzaklaştıran şey neydi? bunları düşünmekten uykularımı yitirdim.. bana geri dönmesini istiyorum dualar okuyorum fakat konsantre olamıyorum lütfen bana bi yol gösterin birşeyler yapacaksamda yapamıyorum.. üye sahipleri bakım yapıyorlar mı? yada bana yardım edecek birileri var mı yol gösterecek?

Açıkcası anlamıyorum, İsteyen hertürlü barısır.Gidip özür dilemek veya canlandırmak sizin elinizde yeterki hırsa gelin kendinizi yıkık hissetmek yerine konsantre olun.

Psikolojik olarak Ya bunu yapacak cesaretiniz yok yada zaten yapmak istemiyor zaten sevmiyorsunuz fakat kendinize itiraf edemiyorsunuzdur.

Ben yerinizde olsaydım çok rahat bırakabilirdim. Gerçekten istemiyorsanız itiraf edin kendinize ve psikolojinizi kontrol edin. İpleri elinize alın. Bunu büyüyle basarırsanız hiçbir hazzı kalmaz ki garantide değil.

sevgili kardeşim hiçkimsenin aklı senden fazla değil.bunlar geçici şeylerdir.şunu da unutma umursamadığın an değerlisin.bakım konusuna gelince ben ücret ödememe rağmen bakım yapılmadı.

Sorun benden kaynaklı olsa zaten birşeyleri çözmeye çalışacağım.Gerekirse özrümüde dileyip bitmeyecek diye karşısında dikileceğm ama karşımdaki insan hata yapıp bana açıklama yapmıyor kaçıyor..Neden diye soramaz hale geldim.Herşey yolunda giderken beni gerçekten isterken sevdiğinden eminken bi anda neden olmasını istemezki? Bunun nasıl bi açıklaması olabilir? Benimle ciddi düşündüğünü söyleyip aşık olduğunu söyleyip bir anda olmayacak diye giden birinden susan birinden açıklama yapmayan birinden bahsediyorum.

Sorun benden kaynaklı olsa zaten birşeyleri çözmeye çalışacağım.Gerekirse özrümüde dileyip bitmeyecek diye karşısında dikileceğm ama karşımdaki insan hata yapıp bana açıklama yapmıyor kaçıyor..Neden diye soramaz hale geldim.Herşey yolunda giderken beni gerçekten isterken sevdiğinden eminken bi anda neden olmasını istemezki? Bunun nasıl bi açıklaması olabilir? Benimle ciddi düşündüğünü söyleyip aşık olduğunu söyleyip bir anda olmayacak diye giden birinden susan birinden açıklama yapmayan birinden bahsediyorum.

Biliyorum bekera karı bosamak zor ama elimden ancak tavsiye vermek gelir. Bence dikilip karsısına kesin bir dil ile sorun. Eğer kesin ve dürüst cevap vermez ise ayrılacağınızı , ilişkilerde kesinliğin ve doğruluğun önemli olduğunu belirtin. Eğer sizden kacıyor size bile güvenmiyorsa ya sizi sevmiyordur yada büyük bir problemi vardır.

Açıkcası anlamıyorum, İsteyen hertürlü barısır.Gidip özür dilemek veya canlandırmak sizin elinizde yeterki hırsa gelin kendinizi yıkık hissetmek yerine konsantre olun.

Psikolojik olarak Ya bunu yapacak cesaretiniz yok yada zaten yapmak istemiyor zaten sevmiyorsunuz fakat kendinize itiraf edemiyorsunuzdur.

Ben yerinizde olsaydım çok rahat bırakabilirdim. Gerçekten istemiyorsanız itiraf edin kendinize ve psikolojinizi kontrol edin. İpleri elinize alın. Bunu büyüyle basarırsanız hiçbir hazzı kalmaz ki garantide değil.

Bencede Demon'A katılıyorum ne var ki git söyle ona ne demek istiyorsan

sevgili kardeşim hiçkimsenin aklı senden fazla değil.bunlar geçici şeylerdir.şunu da unutma umursamadığın an değerlisin.bakım konusuna gelince ben ücret ödememe rağmen bakım yapılmadı.

Bakımınızzla alakalı sorununuz yönetime bildirildi. Size en yakın zamanda dönüş yapılacaktır. Lütfen maillerinizin spam bölümlerini de kontrol ediniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri