"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yaratıcı düşünce,özgün sanat ve eğlence

Adanmış Ruh

Kayıtlı Üye
selamlar kafama takılan belki ilginç gelebilecek bir kaç sorum var, ben youtuberılık yapmak düşüncesindeyim lakin özgün,sanatsal,eğlenceli içerikler üretmekte sıkıntı yaşamak istemiyorum, benim pek becerikli olduğum söylenemez fakat bunun için uygulamalar varmı? Sanatta ilerlemek, eğlenceli bir insan olmak, özgün içerikler yaratabilmek için yapılabilecek doğaüstü uygulamalar varmı..

selamlar kafama takılan belki ilginç gelebilecek bir kaç sorum var, ben youtuberılık yapmak düşüncesindeyim lakin özgün,sanatsal,eğlenceli içerikler üretmekte sıkıntı yaşamak istemiyorum, benim pek becerikli olduğum söylenemez fakat bunun için uygulamalar varmı? Sanatta ilerlemek, eğlenceli bir insan olmak, özgün içerikler yaratabilmek için yapılabilecek doğaüstü uygulamalar varmı..
Sanat icra ederken özgün olabilmek ; şahsın fıtratı , yaşadıklarının etkisiyle oluşabilecek duygu patlamaları , hayal gücü vs etmenlerle oluşabilecek bir üretkenlik halidir.Kendiliğinden oluşmanın dışında ögün olabilmek maksadıyla yapılacak herhangi bir metodla farklı ve özgün üretkenlik elde edilemez.

Merhaba, öncelikle kendinizi keşfedip neler yapabileceğinizi görmeniz lazım. Ardından içeriğe yönelik plan program yapın. En önemlisi de ara vermeyeceğinize emin olduğunuzda başlayın.

Ayneeen yaaa okadar gönüllüyüm istekliyim ama öğretmek isteyennnn insannnn neden yookkkk neden böleee yaa

Harika kelimeleri yan yana yazdığın için ''Yaratıcı düşünce, özgün sanat ve eğlence'' başlığı çok hoşuma gitti :D

Geri