Arkadaşlar sevdiğim adama büyü yapıp bizi ayirdilar. Ben büyünün vebalinden çok korkuyorum öyle bisi yapmak istemiyorum ama sevdiğimi benden çaldılar. Çok canım yanıyor şuanda. Napcami bilmiyorum. Param da yok. Hoca dediki bi kaç tane kız bisiler yedirmisler o kadar çok yedirip icirmisler ki adamın ruhu karma karkısık durumda bıraksalar sana dönecek ama ne yaptığını bilmiyor suanda dedi. Bir gün bana mesaj atıyor nasılsın iyi misin? Bayağa konusuyoruz. Bulusuyoruz gözlerimizi kaciriyoruz birbirimizden sevdiğini biliyorum ama ertesi gün tutuyor biz gorusmemeliyiz falan bisiler diyor. Bi gun oyle bi gun boyle davraniyor. Ne yapacağımi bilmiyorum. Param olmadığı içinde bisey yaptiramiyorum. Banada elini uzatacak yardım edecek birisi çıkar mi ki
Üstelik evlenme teklifini kabul etmiştim ve ailesiyle istemeye geleceklerdi.
ama bizi kopardılar. Ben onu çok seviyorum çok aşığım ben. Hoca dediki temizlesek bile bunu yapanlar tanıdıkları temizlendiğini farkedip yeniden yedirebilirler ve tekrar çekerler kendilerine buna engel olamayız. Şimdi ben sizlere de akıl danışmak istiyorum ne yapcam ne yapmalıyım ?