"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yapılan işlemin yerini bulmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beylane
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Beylane

Kayıtlı Üye
Ailemize kötü olsunlar diye büyü yapılmış ıssız mezara gömülü biz bu yapanıda yaptıranıda gömenide bulmak istiyoruz nasıl bulabiliriz

Artı olarak eklemek istiyorum arakne glifler, göktürk runelar, script ler varlıkla yapılan büyüleri de bozuyor. Ben kaç tane cingöz büyüsü bozdum onlarla 😹

Nasıl yaptınız, gerçekten bozula biliyormu bana çok acil lazım, bozmam için 🙏🙏🙏
Konuları inceleyin görürsünüz ordaki yorumları.
Şahmeran büyüsü (dua) ile bağlama bozuluyorsa devam edin okumaya bir kere de bozulmaz hemen.. tabi bi de karşı taraf tekrar ediyorsa uzun sürebilir.. aylarca yıllarca yapışıp kalanlar var 🤑🌟🌞

Son düzenleme:
Bence söyler kesin söyler diyemem tabi kendi özgür iradesi.. burdan @emre0654 bakım yaptırmıştı Urum a çok memnun kaldı.
Yeni görüyorum mesajı uzun süredir yoktum ama Urum gerçekten güzel bakım yapıyor dalkavukluk olarak algılanmasın ama bu konuda gerçekten süper 👌 zaten kendisi korumamı hazırladıktan sonra eğer gerekli görürse farklı bir konuda daha çalışacağım benim cingözün hinlikleri bitmez...

Yeni görüyorum mesajı uzun süredir yoktum ama Urum gerçekten güzel bakım yapıyor dalkavukluk olarak algılanmasın ama bu konuda gerçekten süper 👌 zaten kendisi korumamı hazırladıktan sonra eğer gerekli görürse farklı bir konuda daha çalışacağım benim cingözün hinlikleri bitmez...
Gerçekten de süper bakım yapıyor. Kötü bir şey çıkmadı çok şükür

Bence söyler kesin söyler diyemem tabi kendi özgür iradesi.. burdan @emre0654 bakım yaptırmıştı Urum a çok memnun kaldı.
Yakın zamanda tekrar bir bakım yaptırmam gerekiyor detayını söylemeyeceğim son 1-2 gündür bana çok faydası olacak şeyler bir anda bozuluyor büyük hevesle bana gelen insanlar sebepsiz yere vazgeçiyor büyük ihtimalle benim cingözün işleri. Urum da yakın zamanda söyledi hırsı aşırı yüksek diye. Karşılarında sabır taşı olsa çatlar bunların...

Artı olarak eklemek istiyorum arakne glifler, göktürk runelar, script ler varlıkla yapılan büyüleri de bozuyor. Ben kaç tane cingöz büyüsü bozdum onlarla 😹
Merhaba yeni üye oldum nasıl mesaj atabilirim bende büyü bozdurmak istiyorum ama yanlış yerlere yazıyor olabilirim kusura bakmayın

Merhaba yeni üye oldum nasıl mesaj atabilirim bende büyü bozdurmak istiyorum ama yanlış yerlere yazıyor olabilirim kusura bakmayın
Büyü bozmayı site sahibi URUMHAMATAHAYİL yapıyor.
Başka bir konuda size diğer sitenin linkini atmıştım ordan bakım alın önce. Duruma göre sizi yönlendirir URUMHAMATAHAYİL

Geri