Yapılan yeri öğrensek yapanın %100 o olduğunu öğrenicez çünküBulmadan da bozulabilir büyüler. Ama cinlerle çalışan yapılan büyülerin yerini bulan ehil kişiler varmış.
Yeri öğrenmeden de o kişi olduğunu öğrenebilirsiniz bakımda çıkıyor tek tek kim ne yaptıysaYapılan yeri öğrensek yapanın %100 o olduğunu öğrenicez çünkü
Bakımı yapan kişi biliyor ancak söylemiyor izin vermiyorlar diyor. Uruma baktıracam bide o söyler mi acabaYeri öğrenmeden de o kişi olduğunu öğrenebilirsiniz bakımda çıkıyor tek tek kim ne yaptıysa![]()
Nasıl yaptınız, gerçekten bozula biliyormu bana çok acil lazım, bozmam içinArtı olarak eklemek istiyorum arakne glifler, göktürk runelar, script ler varlıkla yapılan büyüleri de bozuyor. Ben kaç tane cingöz büyüsü bozdum onlarla![]()
Konuları inceleyin görürsünüz ordaki yorumları.Nasıl yaptınız, gerçekten bozula biliyormu bana çok acil lazım, bozmam için![]()
Yeni görüyorum mesajı uzun süredir yoktum ama Urum gerçekten güzel bakım yapıyor dalkavukluk olarak algılanmasın ama bu konuda gerçekten süperBence söyler kesin söyler diyemem tabi kendi özgür iradesi.. burdan @emre0654 bakım yaptırmıştı Urum a çok memnun kaldı.
Gerçekten de süper bakım yapıyor. Kötü bir şey çıkmadı çok şükürYeni görüyorum mesajı uzun süredir yoktum ama Urum gerçekten güzel bakım yapıyor dalkavukluk olarak algılanmasın ama bu konuda gerçekten süperzaten kendisi korumamı hazırladıktan sonra eğer gerekli görürse farklı bir konuda daha çalışacağım benim cingözün hinlikleri bitmez...
Yakın zamanda tekrar bir bakım yaptırmam gerekiyor detayını söylemeyeceğim son 1-2 gündür bana çok faydası olacak şeyler bir anda bozuluyor büyük hevesle bana gelen insanlar sebepsiz yere vazgeçiyor büyük ihtimalle benim cingözün işleri. Urum da yakın zamanda söyledi hırsı aşırı yüksek diye. Karşılarında sabır taşı olsa çatlar bunların...Bence söyler kesin söyler diyemem tabi kendi özgür iradesi.. burdan @emre0654 bakım yaptırmıştı Urum a çok memnun kaldı.
Gömülü olduğu yeri gören kişi kimse onun yardımcıları bulabilir, söyleyebilir.Ailemize kötü olsunlar diye büyü yapılmış ıssız mezara gömülü biz bu yapanıda yaptıranıda gömenide bulmak istiyoruz nasıl bulabiliriz
SöyletmiyorlarGömülü olduğu yeri gören kişi kimse onun yardımcıları bulabilir, söyleyebilir.
Başka birinden destek almanızı öneririmSöyletmiyorlar
Yapılan yeri öğrensek yapanın %100 o olduğunu öğrenicez
merhaba bahsettiğini kişiye bende ulaşmak istiyorum lütfen yardımcı olur musunuzUruma baktırdım mükemmel bir bakım yaptı
Merhaba yeni üye oldum nasıl mesaj atabilirim bende büyü bozdurmak istiyorum ama yanlış yerlere yazıyor olabilirim kusura bakmayınArtı olarak eklemek istiyorum arakne glifler, göktürk runelar, script ler varlıkla yapılan büyüleri de bozuyor. Ben kaç tane cingöz büyüsü bozdum onlarla![]()
Büyü bozmayı site sahibi URUMHAMATAHAYİL yapıyor.Merhaba yeni üye oldum nasıl mesaj atabilirim bende büyü bozdurmak istiyorum ama yanlış yerlere yazıyor olabilirim kusura bakmayın