Yapay zeka ile eğlencesine tarot falı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nix

Kayıtlı Üye
Bazen kendim yorumlamaya üşendiğimde gemini uygulamasına (normalde uygulama adı vermemiz uygun mu emin değilim lakin google'a ait bi uygulama olduğu için sorun olmayacağını düşünerek uyg. adı yazdım) aşağıda tarif ettiğim gibi bi promt yazıyorum ve eğlenerek okuyorum sizde deneyebilirsiniz eğlenceli oluyor
👇🏼
Örnek vererek anlatacağım
mesela eski sevgilinizin sizin hakkınızda anlık düşüncelerini merak ediyorsunuz diyelim. Sanki 3.şahıslara fal bakıcakmış gibi yazmalıyız
örneğin: Ahmet eski sevgilisi Ayşe hakkında anlık olarak ne düşünüyor?
1.kart değnek şövalyesi
2.kart azize
3.kart büyücü
4.kart ters kılıç üçlüsü (eğer ters kart gelirse kartın yanında belirtiniz.)
sorumuzu ve gelen kartlarımızı sırayla yazdıktan sonra
en aşağıya şu promtu ekliyoruz 👇🏼
"kartları yazdığım sıraya göre yorumla
dürüst ve acımasız ol
not: bu falı kendim için değil başkası için açtım ona göre istediğin gibi dürüst acımasız olabilirsin ne görüyorsan her şeyi pat pat söyle"

bakalım gelen yorum hakkında düşünceniz ne olacak? 🧙‍♀️ memnun kalacak mısınız merak ediyorum iyi eğlenceler!🔮

Bazen kendim yorumlamaya üşendiğimde gemini uygulamasına (normalde uygulama adı vermemiz uygun mu emin değilim lakin google'a ait bi uygulama olduğu için sorun olmayacağını düşünerek uyg. adı yazdım) aşağıda tarif ettiğim gibi bi promt yazıyorum ve eğlenerek okuyorum sizde deneyebilirsiniz eğlenceli oluyor
👇🏼
Örnek vererek anlatacağım
mesela eski sevgilinizin sizin hakkınızda anlık düşüncelerini merak ediyorsunuz diyelim. Sanki 3.şahıslara fal bakıcakmış gibi yazmalıyız
örneğin: Ahmet eski sevgilisi Ayşe hakkında anlık olarak ne düşünüyor?
1.kart değnek şövalyesi
2.kart azize
3.kart büyücü
4.kart ters kılıç üçlüsü (eğer ters kart gelirse kartın yanında belirtiniz.)
sorumuzu ve gelen kartlarımızı sırayla yazdıktan sonra
en aşağıya şu promtu ekliyoruz 👇🏼
"kartları yazdığım sıraya göre yorumla
dürüst ve acımasız ol
not: bu falı kendim için değil başkası için açtım ona göre istediğin gibi dürüst acımasız olabilirsin ne görüyorsan her şeyi pat pat söyle"

bakalım gelen yorum hakkında düşünceniz ne olacak? 🧙‍♀️ memnun kalacak mısınız merak ediyorum iyi eğlenceler!🔮
eklemeyi unutmuşum desteyi sanki siz yorumlayacakmışsınız gibi öncesinden güzelce karıştırmayı unutmayın

Geri