AJA
Elit Üye
Aile büyüklerinden öğrendiğim ve uyguladığım bir merhemi burada paylaşmak istiyorum ; yanıklarda,mantar, egzama gibi cilt hastalıklarında,derinin yenilenmesi gereken bölgelerde.Tahriş olmuş kaşınan yada kuruyan ciltlerde rahatlıkla kullanabilirsiniz.Çok kısa bir süre de iyileştiriyor.Yanıklarda pamuk degilde pedler var makyaj için o daha iyi olur sürülürken.Dermatitkontakt 'ta da uygulayabilirsiniz.Deriyi yenileyici özelliği var..Yanıklarda iz kalmasını engelliyor.
Malzemeler : 1 bardak acı kuyu suyu ( normal tatlı su olan kuyusuyuda olur)
1 Bardak has zeytin yağı.
Cam bir şişede ikisini iyice çalkalayarak karışmasını sağlayın biraz koyu hale gelicek ve rengi beyazlaşır hafif.
Sorularınız olursa cevaplayabilirim konu ile ilgili.Bende farklı bazen dermatitkontakt oluşuyor farklı kimyasal şampuan yada cildin hassasiyetinden dolayı hemen mikrop kapabiliyor.Bunun için bir sürü ilaç aldım ve kremler kullandım.Kurtulamadım.En son bu merhemi denedim 4-5 gun içinde geçti
İyi forumlar.
Malzemeler : 1 bardak acı kuyu suyu ( normal tatlı su olan kuyusuyuda olur)
1 Bardak has zeytin yağı.
Cam bir şişede ikisini iyice çalkalayarak karışmasını sağlayın biraz koyu hale gelicek ve rengi beyazlaşır hafif.
Sorularınız olursa cevaplayabilirim konu ile ilgili.Bende farklı bazen dermatitkontakt oluşuyor farklı kimyasal şampuan yada cildin hassasiyetinden dolayı hemen mikrop kapabiliyor.Bunun için bir sürü ilaç aldım ve kremler kullandım.Kurtulamadım.En son bu merhemi denedim 4-5 gun içinde geçti

İyi forumlar.