"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yakınımıza ne oldu ?

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Amele
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Amele

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba size başımdan geçen ve neden olduğunu bilmediğim bir olayı anlatıcam umarım yardım edersiniz... Malum ramazan ayındayız iftar sofralarına misafirler çağrılır. Bizde geçen gün aile dostu diye tabir edilen yakınlarımıza gitmiştik. Her şey çok güzeldi sohbet muhabbet daha sonra sofrada otururken ışığın belirgin şekilde seyreldiğini fark ettim ama sofrada kimse şüphelenmedi ve birşey yoktur diye boşverdim ama ürpermiştim... Yemeği yedikten sonra sofra toparlandı ve balkona oturduk o sırada ev sahibi(bayan) su istedi ve oturduğu yerde gözlerini tek bir yere diktiğini fark ettim daha suyu eline almadan göğüsünü öne doğru çıkararak arkasına yığıldı bayıldı denildi ama gözleri açıktı ve dudakları simsiyah oldu daha sonra ilk yardım için çağırdığımız kişi nefesini ve nabzını kontrol ettiğinde ikisi de yoktu dedi fakat onun ölümünü kabullenmeye başladığımızda horlama türü bir ses çıkarartarak kendine geldi... Doktora gittiğimizde tahlillerde emar ekg vs. tahlillerde de birşey çıkmadı. Onun için kaygılanıyorum yardım edebilir misiniz ?
 
Psikolojik olabilir. Ve ya daha derih tahliller yapılması lazım. Kalp krizi geçirmiş olabilir belki. Kalp krizi öncesi kişi göğsünde baskı hissedermiş ve nefes alamaz gibi olurmuş. O yüzden göğsünü öne çıkarmış olabilir.
 
Psikolojik olabilir. Ve ya daha derih tahliller yapılması lazım. Kalp krizi geçirmiş olabilir belki. Kalp krizi öncesi kişi göğsünde baskı hissedermiş ve nefes alamaz gibi olurmuş. O yüzden göğsünü öne çıkarmış olabilir.
Psikolojik midir bilmiyorum fakat oda sağlık çalışanı olduğu için tahlilleri yapılmış. Yakınımız doktor ona da sorduk kalp krizi belirtileri yoktu dedi
 
Sadece mr. vs ile anlaşılmayacak sayısız rahatsızlık olabilir. İftar sonrası demişsiniz, iftarda bir anda kan şekeri yükselmiş olabilir, yine damarsal bir sorun sadece kalple ilgili olmayabilir, beyine giden damarlarda yazın sıcaklığın da etkisiyle, ve uzun süre açlık ve ardından gıda alımı ve benzeri sebeple bir sorun olmuş olabilir. Beyin damarları da anlık baygınlığa sebep olabilir. Uzman doktor değiliz elbette, fikir belirtebiliriz en çok. Buradan ne konuşsak afaki kalır. Acilin dışında, tekrardan kontrole gitmesinde ve oruç tutuyorsa o sebep olmuşsa, bir süre bırakmasında fayda olabilir. Siz fark ettiğiniz ışık ve ardından yakınınızla ilgili olayda bağlantı kurdunuz sanırım. Yalnız bu gibi durumlarda, ısrarla ilk evvel tüm tıbbi nedenleri, başka doktorlara kontrole giderek elemesi, yararına olacaktır.
 
Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben de arkadaşlara katılıyorum ve tıbbi olarak üzerine gidilmesi gerekir diyorum. Ancak senin hislerin kuvvetli diye biliyorum. Bu sebeple kafam karıştı. Dilerim herşey yoluna girer. Bu arada attığın mesajlara cevap veremiyorum çünkü mesaj kutun dolu.
Tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, iyi akşamlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst