Amele
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba size başımdan geçen ve neden olduğunu bilmediğim bir olayı anlatıcam umarım yardım edersiniz... Malum ramazan ayındayız iftar sofralarına misafirler çağrılır. Bizde geçen gün aile dostu diye tabir edilen yakınlarımıza gitmiştik. Her şey çok güzeldi sohbet muhabbet daha sonra sofrada otururken ışığın belirgin şekilde seyreldiğini fark ettim ama sofrada kimse şüphelenmedi ve birşey yoktur diye boşverdim ama ürpermiştim... Yemeği yedikten sonra sofra toparlandı ve balkona oturduk o sırada ev sahibi(bayan) su istedi ve oturduğu yerde gözlerini tek bir yere diktiğini fark ettim daha suyu eline almadan göğüsünü öne doğru çıkararak arkasına yığıldı bayıldı denildi ama gözleri açıktı ve dudakları simsiyah oldu daha sonra ilk yardım için çağırdığımız kişi nefesini ve nabzını kontrol ettiğinde ikisi de yoktu dedi fakat onun ölümünü kabullenmeye başladığımızda horlama türü bir ses çıkarartarak kendine geldi... Doktora gittiğimizde tahlillerde emar ekg vs. tahlillerde de birşey çıkmadı. Onun için kaygılanıyorum yardım edebilir misiniz ?