Yakınımın Öleceğini Bilmesi Hakkında Sorular

BilinmeyenXX

Kayıtlı Üye
Merhabalar, yakın zamanda ailemden birini kaybettim kendisi vefat etmeden önce bana "3 gün kaldı" dedi. Hastanede bunu duyduğum için şokla neye 3 gün kaldı baba dedim. Israr etmeye korkuyordum çünkü aklıma direkt vefat edeceğini düşünüp söylediği geldi. Sonrasında kendisi direkt olarak "anlamıyorsunuz işte" diye sitem etti. 3 gün sonrasında ise içim çok huzursuzluk kaplıydı ve gerçekten de vefat ettiği haberini aldım. Müslüman değilim cennet cehennem var mı bilmiyorum. Tek bildiğim onun gerçekten iyi biri olduğu orada huzurlu olduğuna inanmak istiyorum. Acaba hala bizi görüyor hissediyor yada hatırlıyor mu? Vefat etmeden önce bu tarz yaşadığınız bir olay oldu mu? Şimdiden teşekkür ederim.

Başınız sağolsun ben yakın zamanda bir kayıp yaşadım köpeğimdi. Aynı gün bi ses iç ses ama kendi iç sesim değildi onu fark ettim bir şekilde. Bana “bugün cekuyla son günün” dedi. Gerçekten de öyle oldu. Gece kendi kendime kalktım ve fark ettim gideceğini. Herkesi uyandırdım veda ettik rahat ettirdik olabildiğince. Bir anlam aradığınız zamana girdiniz bir işaret belki de. Ben bizleri hatırladıklarına inanıyorum arada gözümün önüne geliyor ve burada yaşadığı hastalıkların acısından fiziken arınsa da ruhsal bir arınmadaymış onunla konuşuluyor, bakılıyor ve ilgileniliyor gibi bir ortamda olduğunu görüyorum. Birçok köpekle takıldığını ve topluluk içinde olduğunu görüyorum. Hergün onu düşündükten belli bir zaman sonra kokusunu duyumsuyorum. Gideli 3 ay oldu artık mümkün değil köpek kokusu ama anlıyorum o zaman uğradığını. Benim anlayacağım bir işaret bu. İşaretleri fark edince sorularınızın cevabını alıyorsunuz ama zaman gerekiyor. Benim düşüncem biz rahatladıkça onlar da rahatlıyor ama bilemiyorum tabi doğrusu nedir:)

Teşekkür ederim sizlerinde başı sağ olsun. Biz de çeşitli şekillerde mesaj almıştık vefat etmeden önce ama şuan tamamen bağlantımız gitmiş gibi hissediyorum. Değerli yanıtınız için de ayrıca teşekkür ederim.🙂

Refakatçisi var mıydı?Belki adama yanlış ilaç verdiler.Tehdit ettiler o da bu tarz bir şey söyledi belki...Ses duydum öldü deseniz yukardaki benzer örnek gibi ama adam durup dururken söylemiş.

Teşekkür ederim sizlerinde başı sağ olsun. Biz de çeşitli şekillerde mesaj almıştık vefat etmeden önce ama şuan tamamen bağlantımız gitmiş gibi hissediyorum. Değerli yanıtınız için de ayrıca teşekkür ederim.🙂
Bağlantınızın kesildiğini size düşündürten şey nedir mesela rüyalarınıza mı gelmiyor ya da size bir şekilde cevap mı vermiyor yoksa sadece bir his mi.. belki de yalnızca sizin anlayabileceğiniz şekilde bir şey olmalıdır bunu istemelisinizdir

Bağlantınızın kesildiğini size düşündürten şey nedir mesela rüyalarınıza mı gelmiyor ya da size bir şekilde cevap mı vermiyor yoksa sadece bir his mi.. belki de yalnızca sizin anlayabileceğiniz şekilde bir şey olmalıdır bunu istemelisi

Refakatçisi var mıydı?Belki adama yanlış ilaç verdiler.Tehdit ettiler o da bu tarz bir şey söyledi belki...Ses duydum öldü deseniz yukardaki benzer örnek gibi ama adam durup dururken söylemiş.
Hep yanındaydık öyle bir durum söz konusu değil.

Bağlantınızın kesildiğini size düşündürten şey nedir mesela rüyalarınıza mı gelmiyor ya da size bir şekilde cevap mı vermiyor yoksa sadece bir his mi.. belki de yalnızca sizin anlayabileceğiniz şekilde bir şey olmalıdır bunu istemelisinizdir
Evet rüyamızda görmüyoruz ailecek ve gerçekten sesini unutmaktan, anılarımızın yok olmasından korkuyoruz. Mezarı ziyaret ettiğimizde bizi görüyor mu yada hep yanımızda mı bilmiyoruz. Hiç bir işaret yada his de gelmiyor keşke varlığını hissedebilsek ama sanki yok oldu gibi bir anda.

Evet rüyamızda görmüyoruz ailecek ve gerçekten sesini unutmaktan, anılarımızın yok olmasından korkuyoruz. Mezarı ziyaret ettiğimizde bizi görüyor mu yada hep yanımızda mı bilmiyoruz. Hiç bir işaret yada his de gelmiyor keşke varlığını hissedebilsek ama sanki yok oldu gibi bir anda.
Anladım benim ilk kaybım olduğu için çok derinden yaşadım ve gidişi esnasında yanındaydım her şeyi gördüm. İlk hafta çok fazla rüyama giriyordu ve sürekli gidiş anını görmeye başlamıştım yine aynı rüyayı gördüğüm gece pati sesleri parkede duyuluyordu, yanımda dolanıyordu:) ama ben çok korktum ve kızdım ona artık rüyama girme seni çok özlüyorum hayatıma devam etmem gerekiyor seni hep seveceğim ama bu şekilde yaparsan olmaz gibi şeyler söyledim ama kızdım da. Ve ne oldu biliyor musun bir daha asla rüyamda görmedim :))))) başlarda üzüldüm ama kaldıramıyordum. Sizin de kaldıramayacağınızı düşünmüş olabilir ya da çok yorgun olabilir bu nedenle dinleniyor ve biraz toparlanmak istiyor olabilir. Böyle sizin gibi hissettiğim anlardan birinde sanki karşımda o varmış gibi oturdum konuşmaya başladım ve o varmış gibi boşluğu sevdim :))) saatler sonra başka bir odada kokusunu duyumsadım tamam dedim bana selam çaktı:) bu anlattıklarım benim deneyimim ama ben çabalayınca o da çabaladı diye düşünüyorum

Ayrıca uygulamak isterseniz benim yaptığım ve memnun kaldığım bir tekniği sizinle paylaşabilirim

Merhabalar, yakın zamanda ailemden birini kaybettim kendisi vefat etmeden önce bana "3 gün kaldı" dedi. Hastanede bunu duyduğum için şokla neye 3 gün kaldı baba dedim. Israr etmeye korkuyordum çünkü aklıma direkt vefat edeceğini düşünüp söylediği geldi. Sonrasında kendisi direkt olarak "anlamıyorsunuz işte" diye sitem etti. 3 gün sonrasında ise içim çok huzursuzluk kaplıydı ve gerçekten de vefat ettiği haberini aldım.
Ruhun beden ötesi algı ile daha gerçekçi ve net hissettiğini düşünüyorum. Rüyalar bile değişiyor..

sesini unutmaktan, anılarımızın yok olmasından korkuyoruz
Unutacaksınız elbet. Bir süre sonra ses, görüntü, anılar.. Hepsi yavaş yavaş siliniyor.
Fakat unutmak kötü bir şey değil. Hatta insana verilmiş en güzel lütuf, mucize.

Evet gerçekten çok isterim paylaşmak isterseniz eğer çok mutlu olurum.
Ben önce kendi meleklerime, başmeleklerime ve koruyucu meleklerime sesleniyorum ardından …’nın melekleri başmelekleri koruyucu melekleri lütfen ona bunları bunları söyleyin ve benim anlayacağım şekilde bana cevap versin işaret göndersin diyorum :) çünkü meleklerimizin hep bağlantı içinde olduğunu düşünüyorum biraz garanticilik dersek de ben 😅

Geri