Yakınımın Öleceğini Bilmesi Hakkında Sorular

BilinmeyenXX

Kayıtlı Üye
Merhabalar, yakın zamanda ailemden birini kaybettim kendisi vefat etmeden önce bana "3 gün kaldı" dedi. Hastanede bunu duyduğum için şokla neye 3 gün kaldı baba dedim. Israr etmeye korkuyordum çünkü aklıma direkt vefat edeceğini düşünüp söylediği geldi. Sonrasında kendisi direkt olarak "anlamıyorsunuz işte" diye sitem etti. 3 gün sonrasında ise içim çok huzursuzluk kaplıydı ve gerçekten de vefat ettiği haberini aldım. Müslüman değilim cennet cehennem var mı bilmiyorum. Tek bildiğim onun gerçekten iyi biri olduğu orada huzurlu olduğuna inanmak istiyorum. Acaba hala bizi görüyor hissediyor yada hatırlıyor mu? Vefat etmeden önce bu tarz yaşadığınız bir olay oldu mu? Şimdiden teşekkür ederim.

Başınız sağolsun ben yakın zamanda bir kayıp yaşadım köpeğimdi. Aynı gün bi ses iç ses ama kendi iç sesim değildi onu fark ettim bir şekilde. Bana “bugün cekuyla son günün” dedi. Gerçekten de öyle oldu. Gece kendi kendime kalktım ve fark ettim gideceğini. Herkesi uyandırdım veda ettik rahat ettirdik olabildiğince. Bir anlam aradığınız zamana girdiniz bir işaret belki de. Ben bizleri hatırladıklarına inanıyorum arada gözümün önüne geliyor ve burada yaşadığı hastalıkların acısından fiziken arınsa da ruhsal bir arınmadaymış onunla konuşuluyor, bakılıyor ve ilgileniliyor gibi bir ortamda olduğunu görüyorum. Birçok köpekle takıldığını ve topluluk içinde olduğunu görüyorum. Hergün onu düşündükten belli bir zaman sonra kokusunu duyumsuyorum. Gideli 3 ay oldu artık mümkün değil köpek kokusu ama anlıyorum o zaman uğradığını. Benim anlayacağım bir işaret bu. İşaretleri fark edince sorularınızın cevabını alıyorsunuz ama zaman gerekiyor. Benim düşüncem biz rahatladıkça onlar da rahatlıyor ama bilemiyorum tabi doğrusu nedir:)

Geri