Yakın Geçmişteki Soru İşaretleri?

siYah21

Kayıtlı Üye
Dostlar 32 yaşındayım 2024 ağustos ayında çalıştığım kurumu değiştirdim aynı ilçede başka bir kuruma geçtim her şey bunla başlıyor aslında. Detaylar şöyle 3 yıllık ilişkim vardı evlenecektik çok mutluyduk bende sadık biriydim hatta eylül ekim gibi nişan kıyafetini aldık mekanları tuttuk her şey tamamdı. Ama sonrasında farklı şeyler yaşadım ağustos ayında geldiğim yeni kurumumda yeni insanlarla beraber çalışacaktım ve hepsiyle tanıştım aralarından biri daha sonra hayatımı kararttı... Olay şöyle bir kadın vardı ağustos eylül ekim kasım ilgimi çekmiyordu ben zaten evlilik hazırlıkları yapan mutlu biriydim daha sonrasında ama işler garip bir hal aldı onun bana bakışları çok farklılaştı ve sürekli ilgileniyordu bahanelerle benle iletişim kuruyordu daha sonra durumu fark edip kendisine nişanlanacağımı söyledim ama durmadı ilgiyi kesmedi ve aralık ayı gibi bende de garip bi tesir oluştu bu kurumdaki kadın aklıma geliyor rüyalarıma giriyor ve nişanlanacağım kızdan soğumaya hatta evliliğimizi sorgulamaya başlamıştım resmen uzaklaşıyordum ondan. Sonrasında aynı ay içerisinde gene bacağımda kendiliğinden oluşan büyük morarmalar oldu(tıbbi olarak araştırdık bir şey çıkmadı testlerde) ve en ilginci nişanlanacağım kadınla buluştuğumda bir gün tüylerim diken diken oldu ve oradan kaçmak istemiştim kendisi ile aynı masada bile oturmak zor gelmişti! derken onlara aramız açıldı benim soğuk hareketlerimden ve ara vermek istedi o arada diğeri zaten hep bi beni etkileme eylemlerine devam ettiği için ona kaymıştım zihnim kalbim onu gerçekten ilginç bir şekilde istiyordu. neyse 1 ay gibi kısa bir süre sonra ise kurumdaki kişi nişanlanacağım kadına mesaj atarak aramızı iyice bozdu ve bizi ayırdı. onun üzerine hayatımda olan 2 kadında hayatımdan çıktı ve 1 2 ay sonra resmen gözümde ki perde kalktı ben ne yaptım nasıl yaptım o kişi ben miydim??? diyorum aylardır eski hislerim gelmiş hatta daha da büyümüştü nişanlanacağım kıza olan sevgim özlemim çok fazla ama 8 ay oldu halen kendimi asıl sevdiğim kadına affettiremiyorum..
not: kurumdaki kadının tarotla çok ilgilenen ilginç ateist bir kız arkadaşı vardı yakınlardı ve oda bizim kurumdaydı.

sorum şu idrak edemiyorum ben o dönem kendimi tesir altında olmak gibi tarif ediyorum ben ihanete nasıl adım attım nasıl evleneceğim kadına bunları yaptım nasıl ondan soğudum uzaklaştım hem de hiç kafama uymayacak biri için aklım almıyor.. Bana bir işlem yapılıp yapılmadığını çok merek ediyorum bu işlerden anlayan ilmi olan önerebileceğiniz biri var mı bir bakım yaptırmak istiyorum...(istanbuldayım) özelden mesaj atabilirsiniz.

Geri