hiroraijin
Kayıtlı Üye
Merhabalar, 23 yasında erkeğim. Çok alkol kullanan birisiydim. Şubat ayında 5 vakit namaza başlamıştım ve alkolu biraktim 2-3 hafta oncesine kadar duzenli kılıyordum ve bıraktım birden soğuma geldi eski gunahkar hayatımada geri dönüş yapmış bulundum. Bugün saat 16 civarında uyuyakaldım ve uyku ile uyanıklık arasında vücudum titredi, bir yandan kulaklarım çınlıyor ve beynimin içinde çok yüksek sesli bir sekilde bilmediğim bir ayet okundu kulaklarım patlayacak şekilde nerdeyse. O sırada sağ gözüm yarı açıktı ve tavanda bir suret belirdi o an hayatimda korkmadigim kadar korktum ve sanırım Azrail Aleyhisselam geldi diyerek annemi düşündüm o bensiz ne yapar Allahım dayanamaz dedim size o duygularimi tarif edemem. Hareket edemiyordum elime telefonu aldim annemi aramak için sakın uzulme annem diyecektim ama dusurdum telefonu. Ve birden kendime geldim oyle korktum ki anlatamam. Basima geleni paylaşmak istedim siz değerli arkadaşlarımla. Şimdi ikindi namazımı kılacağım ve tekrar bundan sonra Namazlarimi aksatmadan kılacağım Allahın izniyle.