Ya vedud ya cami esmalari ve sevdiğin kişiyi geri döndürme lütfen bakar misiniz?

Peki bir soru bir kişi sizi affedemiyor bu yüzden sizi sevse de sizinle ilişki kuramıyor gelecek düşünemiyor. Ve bu zamanında affedemediği olaydan dolayı sürekli konu açıp huzursuzluk yaratıyor. Burada bir bağlama işlemi fayda etmez kişi zaten seviyor ki bırakamıyor ama mutlak kopacak affedemediği için burada ne yapılması gerek dil bağlama mı yani o da konuşmasını engeller düşüncelerini değiştirmez ki ?
Neyi affedemiyor aldatma veyahut şiddet olmadığı sürece affetmiyorsa zaten muhattap olmana değmez. Sana geldimi bi şekil affetirirsin. Sende olması önemli. Dil bağlama vs gerek yok.

Neyi affedemiyor aldatma veyahut şiddet olmadığı sürece affetmiyorsa zaten muhattap olmana değmez. Sana geldimi bi şekil affetirirsin. Sende olması önemli. Dil bağlama vs gerek yok.
Onun bakış açısı ile aldatma, yalan ve onun arkasından dönen dolaplar ama ben aldatmadım ama bu olayın üstünü örtmek için o kadar yalan söyledim ki belki en başında dürüst olsam hem aldatma olarak anlaşılmazdı hem de bu yalanlar beni güvenilmez ve kötü biri olarak göstermeyecekti . Niyetim iyiydi ama olaylar istemediğim yönde değişti.
Neyi affedemiyor aldatma veyahut şiddet olmadığı sürece affetmiyorsa zaten muhattap olmana değmez. Sana geldimi bi şekil affetirirsin. Sende olması önemli. Dil bağlama vs gerek yok
Aslında bırakamıyor ama benim yanlış bir insan olduğum için bırakmak için kendini zorluyor. Ve bu kişi benim evlenmek istediğim kişi hangi işlemi yaptırmalıyım lütfen bana yardımcı olun

Onun bakış açısı ile aldatma, yalan ve onun arkasından dönen dolaplar ama ben aldatmadım ama bu olayın üstünü örtmek için o kadar yalan söyledim ki belki en başında dürüst olsam hem aldatma olarak anlaşılmazdı hem de bu yalanlar beni güvenilmez ve kötü biri olarak göstermeyecekti . Niyetim iyiydi ama olaylar istemediğim yönde değişti.

Aslında bırakamıyor ama benim yanlış bir insan olduğum için bırakmak için kendini zorluyor. Ve bu kişi benim evlenmek istediğim kişi hangi işlemi yaptırmalıyım lütfen bana yardımcı olun
Yönlendirme yapmamız yasak o yüzden site sahibi urum var onunla iletişim kurun o size bilgi verir konuyla alakalı muhtemelen.

Geri