Ya Kahhar esması

feslegen_

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar; çok yakın bir zamanda iş yerinde patronum ve iki iş arkadaşım tarafından çok büyük haksızlıklara maruz kaldım ve bu iki kişi ayağımı kaydırmak benim işten çıkarılmamı sağlamak için neyi eksik neyi hatalı yapsam gruba çekip çekip atıp en sonunda ayağımı kaydırdılar bu arada iş yerinde ufak tefek hatalar herkes yapıyor ama özellikle benim hatalarım çok büyütüldü bu iki karaktersiz tarafından hakarete de maruz kaldım karşılık verip kavga ettiğim için kafayı takmışlardı bana .ben bu ikisine ve patronuma ya kahhar esması çekip belalarını bulmalarını istiyorum önceden çektim de ama bu esma beni de kötü etkiledi baş ağrısı ve sinir yaşadım öyle olunca bıraktım demem o ki esmayı çekip karşı taraftan hakkını alan karşı tarafın belasını bulduğunu gören var mı çekmeye devam mı etsem bilmiyorum cidden büyük haksızlık yaşadım ekmeğim ile oynanıldı kaç ay geçti hazmedemiyorum

Merhaba arkadaşlar; çok yakın bir zamanda iş yerinde patronum ve iki iş arkadaşım tarafından çok büyük haksızlıklara maruz kaldım ve bu iki kişi ayağımı kaydırmak benim işten çıkarılmamı sağlamak için neyi eksik neyi hatalı yapsam gruba çekip çekip atıp en sonunda ayağımı kaydırdılar bu arada iş yerinde ufak tefek hatalar herkes yapıyor ama özellikle benim hatalarım çok büyütüldü bu iki karaktersiz tarafından hakarete de maruz kaldım karşılık verip kavga ettiğim için kafayı takmışlardı bana .ben bu ikisine ve patronuma ya kahhar esması çekip belalarını bulmalarını istiyorum önceden çektim de ama bu esma beni de kötü etkiledi baş ağrısı ve sinir yaşadım öyle olunca bıraktım demem o ki esmayı çekip karşı taraftan hakkını alan karşı tarafın belasını bulduğunu gören var mı çekmeye devam mı etsem bilmiyorum cidden büyük haksızlık yaşadım ekmeğim ile oynanıldı kaç ay geçti hazmedemiyorum
Yaşadığınız gerçekten zor sizi anlıyorum öfkenizide anlıyorum Allah her şeyi gören ve bilendir bildiğiniz gibi elinden geleni yapıp tevekkül et acı çekmemek için. Onlar tuzak kurdular. Allah da tuzak kurdu. Allah, tuzak kuranların en hayırlısıdır. ALİ İMRAN SURESİ 54.AYET Bu mealin Arapçasını okuyabilirsin.Ayrıca manevi alem ıssız bir orman gibidir zikir de niyetiniz gerçekten Allah içinse ve bu gerekli ise yardım edilir.

Yaşadığınız gerçekten zor sizi anlıyorum öfkenizide anlıyorum Allah her şeyi gören ve bilendir bildiğiniz gibi elinden geleni yapıp tevekkül et acı çekmemek için. Onlar tuzak kurdular. Allah da tuzak kurdu. Allah, tuzak kuranların en hayırlısıdır. ALİ İMRAN SURESİ 54.AYET Bu mealin Arapçasını okuyabilirsin.Ayrıca manevi alem ıssız bir orman gibidir zikir de niyetiniz gerçekten Allah içinse ve bu gerekli ise yardım edilir.
Tevekkül ediyorum Allaha olan güvenimde tam onun adaletine iman ediyorum ama yine de içime bazen çok kötü öfke geliyor istiyorum ki üçü de tez vakitte belasını bulsun ahım çıksın ya kahhar çok çektim ama Allah rızası için rabbim bu esma hürmetine tez vakitte belalarını bulsunlar ahım çıksın diye okudum ama beni de kötü etkiledi baş ağrısı çektim hastalandım vs sonra bıraktım bilmiyorum ama inandığım tek şey var ki eden ettiğini bulur ilahi adalet yavaş ilerler ama ağır vurur

Merhaba arkadaşlar; çok yakın bir zamanda iş yerinde patronum ve iki iş arkadaşım tarafından çok büyük haksızlıklara maruz kaldım ve bu iki kişi ayağımı kaydırmak benim işten çıkarılmamı sağlamak için neyi eksik neyi hatalı yapsam gruba çekip çekip atıp en sonunda ayağımı kaydırdılar bu arada iş yerinde ufak tefek hatalar herkes yapıyor ama özellikle benim hatalarım çok büyütüldü bu iki karaktersiz tarafından hakarete de maruz kaldım karşılık verip kavga ettiğim için kafayı takmışlardı bana .ben bu ikisine ve patronuma ya kahhar esması çekip belalarını bulmalarını istiyorum önceden çektim de ama bu esma beni de kötü etkiledi baş ağrısı ve sinir yaşadım öyle olunca bıraktım demem o ki esmayı çekip karşı taraftan hakkını alan karşı tarafın belasını bulduğunu gören var mı çekmeye devam mı etsem bilmiyorum cidden büyük haksızlık yaşadım ekmeğim ile oynanıldı kaç ay geçti
Nacizane bir tavsiye, pentagram. Sanılanın aksine çok önemli kadim bir semboldür.
Iki ucu yukarı yani ters pentagram kullanabilirsiniz. Oturdukları koltuk yada masa altına ters pentagram çizin.

Nacizane bir tavsiye, pentagram. Sanılanın aksine çok önemli kadim bir semboldür.
Iki ucu yukarı yani ters pentagram kullanabilirsiniz. Oturdukları koltuk yada masa altına ters pentagram çizin.
Yok onu yapamam yapmam da zaten
Tek Allaha sığınıp içimin öfkesi geçsin tez vakitte belalarını bulsunlar diye ya kahhar çektim ama sanki biri bana ya kahhar okumuş gibi çok kötü oldum merak ettiğim bu esmayı okuyup böyle durum yaşayan oldu mu ya da okuduğu kişi belasını buldu muydu ama ne olursa olsun bu esmayı okumayacağım Allaha havale edip sığınmak en güzeli elbet eden ettiğini bulacak ...
Teşekkür ediyorum yorumunuz için

Geri