Wicca olmak için pagan inancına mı inanmamız gerekiyor ?

bahsettiği din değil cadılık uygulamaları vs
Wicca din, witchcraft cadılık.
kanından gelmiyorsa olamazsın. Olursun diyenlere de inanma.
Cadılık ve maji yeteneği mirasla aktarılır, dinler değil. Miras aktarımı da cadı veya majisyen olmanın yollarından sadece biridir. Bu yeteneği sadece mirasla almak zorunda değilsiniz. Yani "kanından gelmiyorsa" da cadı olabilirsiniz.

Şöyle bir inanç vardır ki; eski hayatında cadı olan biri diğer hayatlarında da cadı olur. Yönlendirilirsin. Karşılaşırsın. Tabii, eğer ailede varsa yine karşılaşma ihtimalin yüksektir. Ama ikisi de olmayıp, kanından gelmiyorsa da cadı olabilirsin. He, daha zor ve yavaş olur, uzun sürer ama olur.

Şöyle bir inanç vardır ki; eski hayatında cadı olan biri diğer hayatlarında da cadı olur. Yönlendirilirsin. Karşılaşırsın. Tabii, eğer ailede varsa yine karşılaşma ihtimalin yüksektir. Ama ikisi de olmayıp, kanından gelmiyorsa da cadı olabilirsin. He, daha zor ve yavaş olur, uzun sürer ama olur.
Bu durumun biri yada her ikisi varsa cadı olmak zorundamı her hayatında, olmazsa bedel ödenirmi bu yolu seçmediği için?

Bu durumun biri yada her ikisi varsa cadı olmak zorundamı her hayatında, olmazsa bedel ödenirmi bu yolu seçmediği için?
Açıkçası ben de tam bilmiyorum. Ama aslında sanırım istese de istemese de o yola sürüklenir. Mesela eğer senin yolun demonlarla ise, zorla tanrılarla çalışamazsın. Hem demonlar seni çeker, hem de tanrılar iter. Örnek olarak yani. En azından bir dönem. Ama bu sadece benim bildiğim ve düşündüğüm kadar. Yanlış olabilir. Eğer zorla hiçbir şey ile çalışmazsa... bilemiyorum. Geçmiş hayatına bağlı. Ama dediğim gibi, tam bilmiyorum.

Geri