"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

vücudumdaki bir sorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alamut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alamut

Kayıtlı Üye
Öncelikler merhaba arkadaşlar
vücudumdaki bir sorunumu size paylaşmak ve sizden yardım almak istiyorum. Sıcakğa çok hasas biriyimdir ve sıcak ortama girince hemen terlerim (aranızda hamama giren terler diyordur :devil2: fakat benim gerçekten rahatsız edici boyutlardan bile daha fazla düzeyde :( Normalde bile ellerim ve ayaklarım çok terliyor ne yapacağımı bilmiyorum. Vücudumdaki kötü enerjilerden mi yoksa psikolojikten mi kaynaklanıyor bilmiyorum. Bu derdimi bitirecek içimi rahatlatacak bir dua, havas, uygulama yok mu? Bunu sormak istedim, mesajıma karşılık verirseniz beni çok mutlu edersiniz.

Terlemeye karşı havas uygulaması bilmiyorum ama sorununuz günlük hayatınızı çok olumsuz etkileyecek düzeyde ise bir doktora başvurabilirsiniz. Botox yöntemiyle bu sorunu çözüyorlar. Tabi ne kadar sağlıklı bir uygulama olduğu tartışılır.

Tamamen biyolojik. Parapsikolojik olmadığı için dua, büyü vs uygulaması yok. Modern ya da alternatif tıp yöntemleri kullanılabilir. Her iki alanın da uzmanına gidin hangisine giderseniz.

pembekuvars keşke bende sizi gibi olsamda banada ruhsuz deselerdi
:cheers2:
yorumlarınız için teşekkürler

Bende fiziksel olduğunu düşünüyorum.Terlemeyi önleyen bir yöntem vardı,sanırım terleyen bölgeye
akupunktur benzeri bi teknik uygulanıp ordaki ter bezleri öldürülüyordu.Kesin çözüm o bölgede bir daha terleme olmuyor.Kolaltı yapıldığı bölgeleren biri belki el ve ayaklarada yapılıyordur,bir araştırın derim.

İş yerindrki bir arkadaşımda senin gibiydi.Sorunun duayla büyüyle çözülecek birşey değil.Çocuk durduk yere terliyor ve çok rahatsız oluyordu işini engeller hale geldi.Sonunda doktora gitti ve ameliyatla ter bezlerini aldırdı.Bunun başka bir yöntemi varmı bilmiyorum ama bu şekilde halledildi.

Geri