Peki hangi kitabı okumam lazımSize en iyi hardımcı bu konu hakkında kitaplar okumak olacaktır. Çünkü buradan bir kişi size her ne ladar olsa tam anlamıyla öğretemez. Kitap okuyun. Spesifik sorunuz olduğunda sorun.
Voodoo benim ilgi alanım değil yani önermem pek doğru olmaz ama internette kısa bir araştırma ile öğrenebilirsiniz.Peki hangi kitabı okumam lazım
Araştırdım bulamadımVoodoo benim ilgi alanım değil yani önermem pek doğru olmaz ama internette kısa bir araştırma ile öğrenebilirsiniz.
türkçe araştırıyorsanız kaynak fazla olmayabilir ama diğer dillerde yüzlerce kitap var.Araştırdım bulamadım
Peki bu konuda yardımcı olabilecek şaman varmı ben çok araştırdım bulamadım bi türlüVoddo ile ilgili bilgilerimiz kısıtlı olanı da yazdık. Çok fazlada bilgi yok zaten çünkü Vodoo büyüsü bu konuda terkin olan şaman yapıyor. Yani teknik bilmeniz bir şey ifade etmez. Şaman ruhu size üflenmesi gerekiyor ki sizde büyülere o ruhu üfleyin. Bu batı filimlerinde bebeğe iğne batırmak değil voddo. Şimdi futbol ile yine moda oldu ama dediğim gibi bir Vodoo şamanı değilseniz öğreneceğiniz iki üç bilgi işinize yaramaz. Çünkü vodooyu yapan da insan değil o insanın içinde ki Şaman
Peki size vodonun haricinde bir soru sorsam yardımcı olurmusunuzUmady ve Etsy de vardır. Avrupa da ga da Amerika da yaşayan afro Amerikan varsa o şekilde bulursunuz. Türkiye de bulamazsınız
Sevdiğim bir kız var kendisi çocukluk arkadaşım aynı zamanda uzun br süre birlikteliğimiz oldu sevgili olarak kendime baglamak istiyorum bunun için ne yapmam lazım gitmediğim hoca vs kalmadı hep para tuzağına düştüm benim derdim bu kızı kendime baglamak aslındaBiliyorsam tabi