VenusDavis
Kayıtlı Üye
8-9 yaşlarından beri Tsünami görüyorum. Ama çok sık. Her seferinde de insanlar oturup izliyor ama dev dalga tam karaya vuracakken birden bire yok oluyor. 1 hafta önce gördüğüm rüyada dalga tamamen kırmızıydı, daha doğrusu kan gibiydi. Evimde oturmuş izliyordum gelişini, belki Antalyada olan varsa biliyordur Minicity'i. Karşıdaki evlerden bakıldığında aralardan arkasındaki deniz görünüyor. Tam o aralardan taştı ama onun dışında hiç bir yere gelmedi.
Birde uzun zaman önce gördüm ama anlatmak istiyorum hala etkisinden kurtulamadım. İki tane siyah, çürümüş, iğrenç iskelet gördüm ve kemiklerinin üstüne siyah etler yapıştırılmıştı. Bende bir yerde oturuyodum ama hareket edemiyordum. Sonra yaklaştılar ve 3 tane olduğlar. Birisi ağzını açtı ve resmen kan kustu. Sonra ne olduğunu hatırlamıyorum ama bir bıçak bana doğru geldi ve uyandım.
Her türlü yoruma açığım
anlattığım arkadaşlarım biraz garipsediler ve korktular sanırım..
Birde uzun zaman önce gördüm ama anlatmak istiyorum hala etkisinden kurtulamadım. İki tane siyah, çürümüş, iğrenç iskelet gördüm ve kemiklerinin üstüne siyah etler yapıştırılmıştı. Bende bir yerde oturuyodum ama hareket edemiyordum. Sonra yaklaştılar ve 3 tane olduğlar. Birisi ağzını açtı ve resmen kan kustu. Sonra ne olduğunu hatırlamıyorum ama bir bıçak bana doğru geldi ve uyandım.
Her türlü yoruma açığım