"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Vefk yere düşerse bozulurmu ?

Ayşegüllll

Kayıtlı Üye
Ben bu gün vefkimi yere düşürdüm bozulmuşmudur ?. Daha önce vefk yaptıran düşüren sonuç alan varmıdır acaba

Siz daha önce böyle bir durumla karşılaştınızmı ? Ben hocaya sordum dedi ki bu halde etki etmesi mucize olur. Bozulmuşdur dedi.Ama ben yine taşımaya devam ediyorum bi umut 😞
hoca para yolmak için demiş olmasın, yeniden yaptır yeniden para ver diye :)
bozulmaz etkisi. ama necis (tuvalet gibi) bir yerde düşürdüysen ve muskanın koruması (kap , plastik , bez v.s gibi dış etmenlere karşı iyi kötü koruyacak) o zaman sıkıntı olabilir de tam geçer mi bilemem.

hoca para yolmak için demiş olmasın, yeniden yaptır yeniden para ver diye :)
bozulmaz etkisi. ama necis (tuvalet gibi) bir yerde düşürdüysen ve muskanın koruması (kap , plastik , bez v.s gibi dış etmenlere karşı iyi kötü koruyacak) o zaman sıkıntı olabilir de tam geçer mi bilemem.
Yok evde düşürdüm,sonra hemen aldım , taktım üzerime.Aslında hocada en başta belirtmiçdi, düşürmek bozar diye.Düşürdükten sonra yazdım kendisine. Bozulmuşdur muhtemelen dedi. Ama hadi gel yeniden yapalım falan böyle şeylerde söylemedi. Yinede bilmiyorum 😔

Siz daha önce böyle bir durumla karşılaştınızmı ? Ben hocaya sordum dedi ki bu halde etki etmesi mucize olur. Bozulmuşdur dedi.Ama ben yine taşımaya devam ediyorum bi umut 😞
Bu soruyu sorduğunuz kişi adminimizdir ve kendisi bu konularda ehil bir kişidir.Piyasada hoca diye dolaşan kişilerden çok daha bilgili olduğuna emin olabilirsiniz.Vefki düşürürsen bozulur gibi birşeyi bende ilk defa duyuyorum

Geri