Bilgiler, kritik uygulamalar ve etkiler içeriyorsa genelde eksik verilir. Önüne gelen yapamaz ama yapabilene de davetiyeyi biz vermiş olmayalım. Bu sitede her konuda ayrı ayrı profesyonel kişiler vardır. Vefk konusunda gideceğiniz adres Urumhamatahayil 'dir.gercekten bu sitede profesyonel arkadaslar varmı bende merak ediyorum ayrıca bir cok ornek verilmiş kaynakların cogu gizli ilimler yani dürüst olmak gerekirse gercekten ihtiyacı olan işini görüyormu yoksa bilgiler eksikmi site yetkilileri veyada profesyonel arkadaslar bilgi verirse sevinirim
Ben de size profesyonel yardımı Urumhamatahayil verebilir diyorum. Her mesaja anında cevap beklemeyin lütfen. Biz bilgisayarlara bağlı yaşam destek üniteleriyle yaşamıyoruzKendisine mesaj attım ama cevap alamadım. Sorunum şu iki eş karı koca düşünün bir şekilde ayrı tekrar birleşmek isteyen taraf adına yazıyorum. Profesyonel yardıma ihtiyacım var.
Vefk yada herhangibir havas uygulaması yapan kişide çeşitli belirtiler olması gayet normaldir hatta herhangibir birşey olmaması anormaldir, yüksek ateş, kabuslar, kaynagı bilinmeyen ses duyumları, küçük sakarlıklarla yaralanmalar, dikkat dagılımı gibi kısa süreli tabiri caizse sendromlar yaşanabilir.. Bunların sebebi dogru yada hatalı yaptıgınızdan degil ruhani boyutun penceresinin aralandıgındandır.. Zira enerjiniz sizi yoracaktır, yorgunluk ise belirtiler gösterecektir... Varlıksal boyutundan bahsetmiyorum bile....İlk defa vefk yazdıktan sonra bademciklerim şişti ateşim var ve öksürüyorum.. Şu an hastayım yani.. bunun vefkle bir ilgisi olabilir mi yoksa tesadüf mü etmiş ? bide sıkıcı rüyalar görüyorum başağrısı oluyo bir alaka var mı acaba?
Vefk yada herhangibir havas uygulaması yapan kişide çeşitli belirtiler olması gayet normaldir hatta herhangibir birşey olmaması anormaldir, yüksek ateş, kabuslar, kaynagı bilinmeyen ses duyumları, küçük sakarlıklarla yaralanmalar, dikkat dagılımı gibi kısa süreli tabiri caizse sendromlar yaşanabilir.. Bunların sebebi dogru yada hatalı yaptıgınızdan degil ruhani boyutun penceresinin aralandıgındandır.. Zira enerjiniz sizi yoracaktır, yorgunluk ise belirtiler gösterecektir... Varlıksal boyutundan bahsetmiyorum bile....
Halk arasında sıkca rastlanan batıl bir inançtır, ne duaların tersten okunması yazılması nede vefklerin mühürlerin tersten çizilmesi mekanizmayı ne şerr'e dönüştürür nede hayr'a sadece geçersizdir...Ters vefk diye bir uygulama var mıdır acaba. Böyle bir şey duymuştum. doğruluğu nedir yani vefkler şer amaçlı kullanılacaksa tersten yazılıyormuş. Biraz tuhaf göründü de bana.
Halk arasında sıkca rastlanan batıl bir inançtır, ne duaların tersten okunması yazılması nede vefklerin mühürlerin tersten çizilmesi mekanizmayı ne şerr'e dönüştürür nede hayr'a sadece geçersizdir...