Vefk yapımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Shosin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1. Sorum :

Esma tılsımları kalıcı değil midir? Kalıcı değil geçici ise ne kadar bir süre içerisinde yazıp kullanıp daha sonra bozmam gerekir?

Cevap: 1 yıl sonra yakılmalı ya da suya atılmalı ( deniz akarsu)

2. Sorum :

Esma tılsımları geçici ise onu bozacağım vakit nasıl bozmam gerekir?

Cevap: Bozma işlemi yapmanıza gerek yok enerjileri bitecektir zaten. Yukarda söylediğimi yapmanız yeterli.

3. Sorum :

Esma tılsımlarında ki yanı benim o size gösterdiğim kitabımda ki vefk'i tılsımı kullanacağım zaman safran mürekkebine gerek yok demişsiniz. Peki normal kurşun veya tükenmez kalem ile yaparsam sorun olur mu? Yazımı için karbon kağıttan destek alınarak kopyasını o şekilde geçirebilir miyim?

Cevap: İş mürekkebi uygundur. Kimsayal birmürekkep kullanamazsınız. İs mürekkebi ucuz bir şey olduğu için sahtesi yok. Satın alabilirsiniz.

4. Sorum :

Kitabımda ki vefk'i tılsımları yaptıktan sonra kağıt olarak katlayıp cebimde veya üzerimde taşımamda bir sakınca var mıdır? Muska şekline getirmeme gerek var mıdır? Yani bal mumu, tütsü, amber buhuru, misk... Gibi şeylere gerek var mı? Direkt cebimde veya üst cebimde kağıt biçiminde katlarsam ve taşırsam etkisi bozulur mu?

Cevap: Üçgen şeklinde katlayın ve Tabi kapatın bir şey ile. Kumaş yanda deri dikebilirsiniz.

5. Sorum :

Kitabımda ki bu vefk'i tılsımlar için bazı isimlerde " gümüş, altın, yüzük, farklı bir bez..." Gibi malzemelerin üzerine yazılması gerektiğini belirtiyor onlara uymadan kağıt üzerinde yapıp üzerimde taşımamda bir sakınca olur mu?

Cevap: Evet isterseniz değerli madenlere yapabilirsiniz şart değil.

6. Sorum : Kitabımda ki bu vefk'i tılsımları yaparken Jüpiter, Venüs, Güneş gibi saatlere dikkat etmeli miyim? Ve hangi gün olduğuna dikkat edip o gün yazmalı mıyım?

Cevap: Evet tabi ki majikal yıldızınız ne ise o gün yapacaksınız konu için Venüs saati uygun. Ay büyüme evresinde olacak.

7. Sorum :

Kitabimda ki bu vefk'i tılsımları yaptıktan sonra, kitapta ki zikir adedi ve zikir saatine uyarak o zikri gerçekleştirmek zorunlu mudur?

Cevap: Kitapta genel yazar olmaz hesaplamayı yeniden yapacaksınız.

Soru: Bazı vefk'i tılsımlar için o Esmanın her hangi özel bir saat içerisinde çekilmesi konusuna değinilmemiş. Ben kendim mi internetten ebced değerine bakıp kaç defa çekmem gerektiği konusunda hüküm vereceğim?

Cevap: İnternetten bakma ile olmaz bast etmeyi bileceksiniz. İnternette el, ez, ya gibi takılar ile hesaplıyorlar.

Soru: Ve zikir çekmem gerekiyorsa o Esmanın ebced değeri + benim ve annemin isminin ebced değerini de toplayıp öyle mi çekmem gerekecek?

Cevap: Evet ya da bastı değeri ile çekeceksiniz. Batini ebcedi bastını tercih ederiz

8. Sorum :

Kitabımda ki Bu vefk'i tılsımlardan ne kadar tane yapa bilirim? Sınır var mı? Ve yere düşerseler sorun olur mu?

Cevap: Tılsımlar ağırlık yapar. 2-3 konu yeterlidir.

9. Sorum :

Siz değerli şaman urum'un eklemek istediği ve dikkat etmem istediği bir yer var mı?

Cevap: ben vefk ve tılsımlar eğitimini 2 senede veriyorum ekleyelim bir sürü şey çıkar. Sordukça cevaplayabilirim.

1. Sorum :

Esma tılsımları kalıcı değil midir? Kalıcı değil geçici ise ne kadar bir süre içerisinde yazıp kullanıp daha sonra bozmam gerekir?

2. Sorum :

Cevap: Bozma işlemi yapmanıza gerek yok enerjileri bitecektir zaten. Yukarda söylediğimi yapmanız yeterli.

3. Sorum :

Esma tılsımlarında ki yanı benim o size gösterdiğim kitabımda ki vefk'i tılsımı kullanacağım zaman safran mürekkebine gerek yok demişsiniz. Peki normal kurşun veya tükenmez kalem ile yaparsam sorun olur mu? Yazımı için karbon kağıttan destek alınarak kopyasını o şekilde geçirebilir miyim?

Cevap: İş mürekkebi uygundur. Kimsayal birmürekkep kullanamazsınız. İs mürekkebi ucuz bir şey olduğu için sahtesi yok. Satın alabilirsiniz.

4. Sorum :

Kitabımda ki vefk'i tılsımları yaptıktan sonra kağıt olarak katlayıp cebimde veya üzerimde taşımamda bir sakınca var mıdır? Muska şekline getirmeme gerek var mıdır? Yani bal mumu, tütsü, amber buhuru, misk... Gibi şeylere gerek var mı? Direkt cebimde veya üst cebimde kağıt biçiminde katlarsam ve taşırsam etkisi bozulur mu?

Cevap: Üçgen şeklinde katlayın ve Tabi kapatın bir şey ile. Kumaş yanda deri dikebilirsiniz.

5. Sorum :

Kitabımda ki bu vefk'i tılsımlar için bazı isimlerde " gümüş, altın, yüzük, farklı bir bez..." Gibi malzemelerin üzerine yazılması gerektiğini belirtiyor onlara uymadan kağıt üzerinde yapıp üzerimde taşımamda bir sakınca olur mu?

6. Sorum : Kitabımda ki bu vefk'i tılsımları yaparken Jüpiter, Venüs, Güneş gibi saatlere dikkat etmeli miyim? Ve hangi gün olduğuna dikkat edip o gün yazmalı mıyım?

Cevap: Evet tabi ki majikal yıldızınız ne ise o gün yapacaksınız konu için Venüs saati uygun. Ay büyüme evresinde olacak.

7. Sorum :

Kitabimda ki bu vefk'i tılsımları yaptıktan sonra, kitapta ki zikir adedi ve zikir saatine uyarak o zikri gerçekleştirmek zorunlu mudur?

Soru: Bazı vefk'i tılsımlar için o Esmanın her hangi özel bir saat içerisinde çekilmesi konusuna değinilmemiş. Ben kendim mi internetten ebced değerine bakıp kaç defa çekmem gerektiği konusunda hüküm vereceğim?

Cevap: İnternetten bakma ile olmaz bast etmeyi bileceksiniz. İnternette el, ez, ya gibi takılar ile hesaplıyorlar.

Soru: Ve zikir çekmem gerekiyorsa o Esmanın ebced değeri + benim ve annemin isminin ebced değerini de toplayıp öyle mi çekmem gerekecek?

Cevap: Evet ya da bastı değeri ile çekeceksiniz. Batini ebcedi bastını tercih ederiz

8. Sorum :

Kitabımda ki Bu vefk'i tılsımlardan ne kadar tane yapa bilirim? Sınır var mı? Ve yere düşerseler sorun olur mu?

9. Sorum :

Siz değerli şaman urum'un eklemek istediği ve dikkat etmem istediği bir yer var mı?

Cevap: ben vefk ve tılsımlar eğitimini 2 senede veriyorum ekleyelim bir sürü şey çıkar. Sordukça cevaplayabilirim.
Cevabınız için teşekkür ederim URUM. Sağol var ol. Eğitimine katılmayı düşünüyorum. Bu sene olmayacak gibi. Ama seneye neden olmasın. Tekrardan teşekkür ederim.

1. Sorum :

2. Sorum :

3. Sorum :

4. Sorum :

5. Sorum :

7. Sorum :

8. Sorum :

9. Sorum :

Urum herşey için teşekkür ederim. Son bir sorum var internette bulamadım astroloji/Yıldız name için Esmaların değerini söylemiyorlar rica etsem sen söyler misin?

1. El Vedud esmasinin vefk'i tılsımı için hangi astroloji gününü ve hangi astroloji saatini seçmem daha uygun olur?

2. Er Rezzak esmasının vefk'i tılsımı için hangi astroloji gününü ve hangi astroloji saatini seçmem daha uygun olur?

3. El Muhsi esmasının vefk'i tılsımı için hangi astroloji gününü ve hangi astroloji saatini seçmem daha uygun olur?

Teşekkür ederim <3

Rezzak ve Vedud cuma Venüs günü Venüs saati
Muhsi Esmaül Hüsna da yer almaz. O yüzden net olmakla birlikte Satürn cumartesi günü ve saati olabilir.

Rezzak ve Vedud cuma Venüs günü Venüs saati
Muhsi Esmaül Hüsna da yer almaz. O yüzden net olmakla birlikte Satürn cumartesi günü ve saati olabilir.
Herşey için teşekkür ederim URUM. Bana yardımınız fazlasıyla dokundu. Hakkınızı helal edin. Kusurum olduysa affola. Konuyu kapatmayı bilmediğimden dolayı dilerseniz kapatabilirsiniz. Kapatmak istemezsenizde sorun etmem. Size müteşekkirim. Mutluluk ve huzur sizlerle olsun. ;))

Merhaba URUM. Size rahatsızlık verdiysem kusuruma bakmayın. Küçük bir sorum olacaktı. Ben sizinle bu konu hakkında konuştuğumuz vefk'i tılsımı yapmayı düşünüyorum lakin yaptıktan sonra muska haline getireceğim vakit bazı şeyler aklıma takıldı ;

- Bal mumu, misk, amber buhuru ve tütsü kullanmam gerekir mi? Safran mürekkebine gerek yok demiştiniz. Bu kısım aklımda kaldı. Eğer bunlara gerek yok ise direkt yazdıktan sonra üçgen şekline getirip katlayıp bantlayıp üzerimde taşıyabilir miyim?

- vefk'i tılsımı Cevşen kabı ( muska kılıfı) içerisinde saklamamda ve üzerimde taşımamda bir sıkıntı olur mu? Madde olarak önemi var mı kılıfın? Demir veya deri veya kumaş olabilir mi?

Şimdiden teşekkür ederim değerli URUM. Sağolun var olun.

Soru: Bal mumu, misk, amber buhuru ve tütsü kullanmam gerekir mi?
Cevap: iyi olur, zorunlu değil. Duasını okurken tütsülemek daha iyidir.

Soru: Eğer bunlara gerek yok ise direkt yazdıktan sonra üçgen şekline getirip katlayıp bantlayıp üzerimde taşıyabilir miyim.

Cevap: evet

Soru: tılsımı Cevşen kabı ( muska kılıfı) içerisinde saklamamda ve üzerimde taşımamda bir sıkıntı olur mu?

Cevap: Hayır olmaz.

Soru: Madde olarak önemi var mı kılıfın?

Cevap: bal mumu ile kaplanmadı ise deri. Kaplandı ise kumaş

Soru: Eğer bunlara gerek yok ise direkt yazdıktan sonra üçgen şekline getirip katlayıp bantlayıp üzerimde taşıyabilir miyim.

Soru: tılsımı Cevşen kabı ( muska kılıfı) içerisinde saklamamda ve üzerimde taşımamda bir sıkıntı olur mu?

Teşekkür ederim URUM. Değerli vaktinden bana ayırdığın için.

Selam Urum umarım iyisinizdir umarım herşey Yolundadır. Sizi rahatsız ediyorum kusuruma bakma lütfen. Ben herşeyi hallettim. Ama son bir nokta da aklımda ufak bir soru kaldı. Ben tılsım için dediğiniz " eğer bal mumu ile kaplanmadı ise derinin içinde sakla" sözünüzden hareketle deriyi de hallettim. Koyun veya kuzu derisiydi ikisinden biriydi tam hatırlayamıyorum onu kullandım. Tabi mutlaka özel deriler vardır tıpkı mürekkepde safran mürekkebi olduğu gibi deri de de vardır ama sorum deri değil.

Sorum şu : tılsımı taşıdığım bu deri Cevşen kabını tutan halka şeklinde boyun kısmına asılan ip gümüş veya farklı bir maden türden zincir olursa kötü veya farklı bir etkisi olur mu?

sorun olmaz kullanabilirsiniz. Derinin de önemi yok.
Sizi yine rahatsız ediyorum tekrardan kusuruma bakmayın Urum. Ancak bilginiz ışığında yapabilirim. Kusurumu mazur görün. Kısmet olursa yarın Venüs günü ve yapacağım isimler de o gün. Eğer bu soruyu sormazsam hep aklımda kalır.
Sorum şu sayın @ŞAMAN-URUM :

- kitabımda ki vefk'i tılsımı el ile çizmekte çok başarılı olamayacağımdan dolayı mavi karbon kopya kağıdı kullanacağım. Oda bir nevi mürekkep gibi mavi yazıyor ve silinmiyor. Lakin ben onu kopyalarken karbon kağıt benim temiz olan diğer beyaz kağıdımda buğumsu bir hafif etki bırakıyor. Yani kopyaladığım vefkin üzerinde hafif buğumsu bir mavilik var sorun olur mu?

Saygılarımla ~

Bu şekilde sürekli yazmanıza gerek yok. 2008 den beri bu formu ücretiz ve reklamsız olarak işletiyorum. Bu şekilde kaygıları im yok rahat olu. Sorunuzu direk sorabilirsiniz.

Mavi karbon ile yapmayı. Şeffaf kağıt ile çalışın ya da altına ışık kaynağı koyun mühendisler gibi 🙏

Bu şekilde sürekli yazmanıza gerek yok. 2008 den beri bu formu ücretiz ve reklamsız olarak işletiyorum. Bu şekilde kaygıları im yok rahat olu. Sorunuzu direk sorabilirsiniz.

Mavi karbon ile yapmayı. Şeffaf kağıt ile çalışın ya da altına ışık kaynağı koyun mühendisler gibi 🙏

Merhaba URUM. Söylediklerinizi denedim gerçekten de ise yaradı. Aklıma birsey geldi. Şimdi ben yazacağım bu vefk'i tılsımı kendi kitabımdan bakarak yazıyorum. O kitapta ki yazacağım vefk'i tılsımın fotoğrafını cekersem ve telefonun parlaklığını maksimuma çıkarırsam ve boş olan beyaz kağıdı telefonumun üzerine koyarsam ona göre yazmayı düşünüyorum. Bu bir nevi cam masa + ışık görevi görecek ama bir sıkıntı var. Geometrik şekli tam uymazsa sıkıntı olur mu? Yani diyelim ki kitapta ki vefk'i tılsımın büyüklüğü belirli bir büyüklüğe sahip ama ben bunun fotoğrafını çekip yazdığımda biraz büyük veya hafif biraz küçük çıkarsa sıkıntı olur mu? Onun dışında geometrik şekil ve Arapça harfler hepsi birebir olacak. Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

Geri