Vefk yapımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Shosin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Shosin

Kayıtlı Üye
Öncelikle bu değerli siteyi oluşturan herkese saygılarımı ve sevgilerimi sunarım. Kıymetli ve değerli olan hepiniz ve başta URUM olmak üzere hepinizden müteşekkirim.
Vefk için genel anlamda ve uzun bir sorum olacak. Soruma bakıp ilgilenen herkes için şimdiden teşekkür ederim.

Vefk yapmayı düşünüyorum. Allah'ın isimlerinden olan El-Vedûd ismini düşünüyorum. İnsanlar tarafından sevilmek ve sevgiye layık olmak için. Forumu 1-2 gün boyunca iyice araştırdım, boş yere soru sorup insanların değerli vaktini çalmamak için. Lakin kafamda soru olarak kalan bazı yerler oldu. Öncelikle forumda bir yerde gördüm bir arkadaş " Sevilmek için Vedud ismi daha iyi değil miydi?" Diye bir soru sormuştu. Bir tane yönetici de " Latif daha genel, Vedud ise daha bireysel kapsamdadır demişti." Ben şuan hangisini kullanacağımı bilmiyorum. Niyete göre dedikleri de olmuş niyete göre yaparsam Vedud de olsa Latif de olsa fark etmez sanırım yine sizin düşüncelerinizden ve tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.

Diğer bir sorum ise, gerekli olan malzemeleri tedarik edeceğim. Ama neyi nasıl kullanacağım konusunda tam bir fikrim yok. URUM gerekli olan her türlü bilgiyi vermiş çok teşekkür ederim gerçekten de. Lakin benim aklımda kalan kısım hakkında bir çözüm bulamadım. Şimdi diyelim ki saati hallettim, tütsü, safran mürekkebi, amber buhuru, siyah kumaş, yeşil bir bez, bal mumu... Gibi şeyler gerekliymiş. Safran mürekkebi hakkında şöyle diyenler olmuş " kendiniz yapmak zorundasınız" ama ben kendim yapamam, satın almayı düşünüyorum. Hatta hepsini gerekli olan tüm malzemeleri internetten satın almayı düşünüyorum. Onun dışında ise bal mumunu kaynatıp içine kağıdı bastıracağım zaman kağıt belli bir süre tek dayanır sonradan yazılar hasar almaya başlar. Bunun için ne yapmam gerekiyor? En iyi çözüm haftada 1 o vekfi yenilemek mi? Bu soru aklımı çok celp etti. Diğer bir fikrim ise diyelim ki ben Vedud isminin vekfini hazırlamaya başladım. Çok yüksek ihtimalle yanlış çizerim diye önce gidip çıktısını çekip sonra altına bir karbon kopya poşeti koyup üzerinden kurşun kalem ve uclu kalem ile geçip o vekfi temiz kağıda aktardiktan sonra o uclu/ kurşun kalem yazısının üzerinden bu sefer de safran mürekkebi ile geçmem hususunda bir sakınca olur mu? Hem böylelikle çok daha pratik ve hatasız olmaz mı?

Son sorum ise dediklerine göre vekfin arka kısmına kendi annemizin ve kendi adımızın Arapça bir şekilde yazılması ve vekfi çok daha sağlam ve sonuç odaklı kılıyormuş. Bu isimleri arkaya yazarken çapraz mi yoksa birbirine paralel şekilde mi yazmak gerekiyor?

Tekrardan teşekkür ederim herkese. Bu sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim. Herkese iyi ve mutlu günler dilerim~

Bilmukabele.

Soru: El-Vedûd mu yoksa El-Latîf mi daha uygun? İnsanlar tarafından sevilmek ve sevgiye lâyık olmak için hangisi daha iyi?

Cevap: Bu niyet için El-Vedûd çok daha doğru ve tesirlidir. Latîf genel sevgi, incelik, kolaylık verir ama “insanların sana karşı kalplerinde sevgi duyması, sevilmek, beğenilmek” niyeti tam olarak Vedûd’un kapsama alanındadır. Forumdaki “Latîf genel, Vedûd bireysel” yorumu da bunu doğruluyor. Kesinlikle Vedûd yap.

Soru: Safran mürekkebi ve diğer malzemeleri internetten hazır satın alsam sakınca olur mu?

Cevap: Günümüzde insnalar hazır alıyor, sakıncası yok. Yeter ki safranlı mürekkep olsun (içinde gerçek safran olsun, kimyasal boya olmasın). Amber buhuru, misk, tütsü vs. de hazır olanları rahatlıkla kullanılır. Onda sorun yok. Lakin dolandırıcı çok maalesef. Şurdan alın diyemem. Öğrencilerimden ben tek tek fotoğraf istiyorum öyle onay veriyorum. 50 grm safran mürekkebi 7-10 bin arasına mal oluyor.

Soru: Balmumuna bastırdıktan sonra yazılar zamanla bozuluyor, ne yapmalıyım? Haftada 1 yenilemek mi gerekiyor?

Cevap: katlamayı bilmiyor olabilirsiniz. Vefk çim katlaması özledir ve sonra bal mumuna batırılır. Yazılara hiç bir şey olmaz. Vefki safran mürekkebiyle yazdıktan sonra çok ince bir kat balmumuna bastırıp hemen çıkarıyorsun (derin bastırmıyorsun), sonra üzerine çok hafif zeytinyağı sürüp temiz bir bezle siliyorsun. Böylece hem mürekkep sabitleniyor hem su geçirmiyor. Yada beze malmumu sürüp bezli balmumu ile vefki sarın.

Vefkler bir kere yapılır zaten hafta da bir nasıl yenileyeceksiniz. Yapımları aylar süren bir çalışma. Bir vefk 20 bine mal olabilir. Vefk çok pahalı bir şeydir.

Soru. Önce bilgisayardan çizip çıktı alıp karbon kağıtla aktarıp sonra safran mürekkebiyle üzerinden geçsem olur mu?

Cebap Hayır başka bir madde eklenmiş olur. Eskiz yapın elinizi alıştırın.

Soru: Arkaya kendi adım + annemin adını Arapça yazarken çapraz mı, paralel mi yazacağız?

Vefkte böyle bir şey yapılmaz. Bazı tılsımlarda ayna yansıması ya da mecz yöntemi kullanılır. Vefkte zaten isimlerle çalışıyoruz.

Bilmukabele.

Soru: El-Vedûd mu yoksa El-Latîf mi daha uygun? İnsanlar tarafından sevilmek ve sevgiye lâyık olmak için hangisi daha iyi?

Cevap: Bu niyet için El-Vedûd çok daha doğru ve tesirlidir. Latîf genel sevgi, incelik, kolaylık verir ama “insanların sana karşı kalplerinde sevgi duyması, sevilmek, beğenilmek” niyeti tam olarak Vedûd’un kapsama alanındadır. Forumdaki “Latîf genel, Vedûd bireysel” yorumu da bunu doğruluyor. Kesinlikle Vedûd yap.

Soru: Safran mürekkebi ve diğer malzemeleri internetten hazır satın alsam sakınca olur mu?

Cevap: Günümüzde insnalar hazır alıyor, sakıncası yok. Yeter ki safranlı mürekkep olsun (içinde gerçek safran olsun, kimyasal boya olmasın). Amber buhuru, misk, tütsü vs. de hazır olanları rahatlıkla kullanılır. Onda sorun yok. Lakin dolandırıcı çok maalesef. Şurdan alın diyemem. Öğrencilerimden ben tek tek fotoğraf istiyorum öyle onay veriyorum. 50 grm safran mürekkebi 7-10 bin arasına mal oluyor.

Soru: Balmumuna bastırdıktan sonra yazılar zamanla bozuluyor, ne yapmalıyım? Haftada 1 yenilemek mi gerekiyor?

Cevap: katlamayı bilmiyor olabilirsiniz. Vefk çim katlaması özledir ve sonra bal mumuna batırılır. Yazılara hiç bir şey olmaz. Vefki safran mürekkebiyle yazdıktan sonra çok ince bir kat balmumuna bastırıp hemen çıkarıyorsun (derin bastırmıyorsun), sonra üzerine çok hafif zeytinyağı sürüp temiz bir bezle siliyorsun. Böylece hem mürekkep sabitleniyor hem su geçirmiyor. Yada beze malmumu sürüp bezli balmumu ile vefki sarın.

Vefkler bir kere yapılır zaten hafta da bir nasıl yenileyeceksiniz. Yapımları aylar süren bir çalışma. Bir vefk 20 bine mal olabilir. Vefk çok pahalı bir şeydir.

Soru. Önce bilgisayardan çizip çıktı alıp karbon kağıtla aktarıp sonra safran mürekkebiyle üzerinden geçsem olur mu?

Cebap Hayır başka bir madde eklenmiş olur. Eskiz yapın elinizi alıştırın.

Soru: Arkaya kendi adım + annemin adını Arapça yazarken çapraz mı, paralel mi yazacağız?

Vefkte böyle bir şey yapılmaz. Bazı tılsımlarda ayna yansıması ya da mecz yöntemi kullanılır. Vefkte zaten isimlerle çalışıyoruz.
Cevabınız için teşekkür ederim. İnternette baktığım zaman safran mürekkebi baya ucuz gözüküyor. Orijinal olanını bulmak imkansız o halde. Ve dediğiniz gibi gerçekten de pahalıya patlıyor. Bir çözüm var mıdır efendim?

Vefk yerine başka çalışma yapacaksınız. O zaman. Zaten vefk için uygun tarihi belirlediniz mi?

Hafta bir yenilemek mi lazım sorunuzdan dolayı zaman hesaplamayı bilmediğinizi düşündüm.

Seçtiğiniz diğer Esmalar nedir? Beş tane Esma belirlemeniz lazım. Kaçıncı bastını kullanacaksınız.

Vefk yerine başka çalışma yapacaksınız. O zaman. Zaten vefk için uygun tarihi belirlediniz mi?

Hafta bir yenilemek mi lazım sorunuzdan dolayı zaman hesaplamayı bilmediğinizi düşündüm.

Seçtiğiniz diğer Esmalar nedir? Beş tane Esma belirlemeniz lazım. Kaçıncı bastını kullanacaksınız.
Ben tek bir Esma seçip kendi üzerimde Muska olarak taşımayı düşünmüştüm. Sizin geçmiş zamanda forumda paylaşmış olduğunuz konularda ki msjlarınıza bakıp yapmayı düşünüyordum. Çok uzun ve zorlu görünüyor. Safran mürekkebi yapmak da zor. Vazgeçmek daha iyi görünüyor.

Çok detay ve çok uzmanlık isteyen bir konu. Dışardan öyle bakınca basit görünüyor ama ne biri ne ikisi çokça yılın gitmesi lazım bu ilimde. Bende dün keşfettim araştırayım dedim sizin sitenize dün geceden beridir durmadan bakıyorum Instagram hesabınıza dahi baktım. Çok kapsamlı çok geniş ve çok zor. En iyisimi ben yapmayayım. Malzemeleri bin bir türlü bilgisi çok daha karmaşık. Sonradan ilahi tecelli ile Allah'ın vasıtası ile Kula verilen bir ilim bu. Diğer yandan ise derin araştırma ve kapsamlı bir öğrenim ile kişinin kendi öğrendiği bir ilim. Her iki şekilde çok zor. Açık söylemek gerekirse bu tür şeylere daha ufak yaşlarımdan beri ilgi duyuyordum. Kişiliğim ve düşüncem yapısıyla bu ilim ile fazlasıyla örtüşüyor. Derin ve genişleyen, duygusal ve mantık felsefesinde özünü bulan bir kişiliğim var. Ama ben tek bir Esma ile yani el Vedud esması ile kendi üzerimde taşımayı düşünüyorken siz bjrden 5 tane ve özel gün ve bast gibi tabirleri de işin içerisine koydunuz bana teslim olmaktan başka çare kalmadı. Ehh maceramın kısa süreli olacağını düşünüyor ve hissediyordum ama bu kadar kısa süreceğini tahmin etmemiştim.

vefk yerine aynı etkiyi yapacak ne yapabiliriz sayın şaman urum

Çok detay ve çok uzmanlık isteyen bir konu. Dışardan öyle bakınca basit görünüyor ama ne biri ne ikisi çokça yılın gitmesi lazım bu ilimde. Bende dün keşfettim araştırayım dedim sizin sitenize dün geceden beridir durmadan bakıyorum Instagram hesabınıza dahi baktım. Çok kapsamlı çok geniş ve çok zor. En iyisimi ben yapmayayım. Malzemeleri bin bir türlü bilgisi çok daha karmaşık. Sonradan ilahi tecelli ile Allah'ın vasıtası ile Kula verilen bir ilim bu. Diğer yandan ise derin araştırma ve kapsamlı bir öğrenim ile kişinin kendi öğrendiği bir ilim. Her iki şekilde çok zor. Açık söylemek gerekirse bu tür şeylere daha ufak yaşlarımdan beri ilgi duyuyordum. Kişiliğim ve düşüncem yapısıyla bu ilim ile fazlasıyla örtüşüyor. Derin ve genişleyen, duygusal ve mantık felsefesinde özünü bulan bir kişiliğim var. Ama ben tek bir Esma ile yani el Vedud esması ile kendi üzerimde taşımayı düşünüyorken siz bjrden 5 tane ve özel gün ve bast gibi tabirleri de işin içerisine koydunuz bana teslim olmaktan başka çare kalmadı. Ehh maceramın kısa süreli olacağını düşünüyor ve hissediyordum ama bu kadar kısa süreceğini tahmin etmemiştim.
Vedud vefki tılsımı ile sevgi ( hedef olmayan) kazanma çalışması mı istediğiniz şey

Vedud vefki tılsımı ile sevgi ( hedef olmayan) kazanma çalışması mı istediğiniz şey
Cevabınız için teşekkür ederim. Maksadım bireysel olarak birine karşın bir sevgisel bağlam kurabilmek. Büyü yapmak değil ama amacım. Ve yanlış biliyorsam affola, bildiğim kadarıyla Vedud esması ile sadece bireysel değil girdiğim ortam ve yaşadığım çevre üzerinde de etkisi oluyor ve insanlar bana karşın içlerinde bir sevgi yaşayabiliyormuş bir diğer amacım da bu. Ebced değeri gibi, günü gibi o kısımları bilmiyorum. Çok pahali olmayacak bir şekilde malzemeleri tedarik edip Vedud ismi ile başlamayı düşünüyorum ama biraz cikmazdayim tam olarak ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Çünkü içerisinde ilim olan kısımlar var. Sizi uğraştırmak istemiyorum. Bilhassa önemli olan vaktinizde sizi yormak beni üzer. Ama az da olsa neler yapmam gerektiği ve sayısal değeri hakkında bana bir destekde bulunursanız benim için çok büyük bir iyilik yapmış olursunuz. Bahsettiğiniz 5 tane Esma seçmem konusundada bir fikrim yok üzgünüm... Şimdiden teşekkür ederim.

Bir başka kişiyi etkileme var ise işin içinde o değişir. Özgür iradeye müdahele içerir. Adına vefk demek olayı kurtarmaz büyüdür. Metafizik ögeleri kullanarak fizik planda değişim yapma sanatına Türkçe büyü denir. Vefk kare demektir. Sihirli kare. Sihir de Arapça bir kelime o da büyü demek.

Eğer ben sihir efsun maji büyü ritüel manisfet yapmak istemiyorum diyorsanız bu konulara bulaşmayacaksınız.

İşin içinde başka birini etkileme varsa ona göre bilgi vereyim. Genel olarak şirinlik muskası gibi bir etki istiyorsanız ona göre bilgi vereyim.

Ben bilgi vermekten rahatsız olmam endişe etmeyiniz.

Arama motoruna "Vefk Yapım Seti" yazarsanız karşınıza çıkacaktır, her şey içinde. (O site ile bir alakam yok, yardımcı olmak içi yazdım.)

Bir başka kişiyi etkileme var ise işin içinde o değişir. Özgür iradeye müdahele içerir. Adına vefk demek olayı kurtarmaz büyüdür. Metafizik ögeleri kullanarak fizik planda değişim yapma sanatına Türkçe büyü denir. Vefk kare demektir. Sihirli kare. Sihir de Arapça bir kelime o da büyü demek.

Eğer ben sihir efsun maji büyü ritüel manisfet yapmak istemiyorum diyorsanız bu konulara bulaşmayacaksınız.

İşin içinde başka birini etkileme varsa ona göre bilgi vereyim. Genel olarak şirinlik muskası gibi bir etki istiyorsanız ona göre bilgi vereyim.

Ben bilgi vermekten rahatsız olmam endişe etmeyiniz.
Cevabınız için teşekkür ederim URUM. Biraz yanlış açıklama yapmışım bundan dolayı kusura bakmayın lütfen. Vedud ismi ne kadar bireysel gözükse de genel bir serinlik ve Şirinlik etkisi varmış. Yanlış biliyorsam affola. Kişiye Özel büyü sayılıyor ise ben onu yapamam zihnim el verse bile kanım el vermez. Vefk yapmak istiyorum kararım bu yöndedir. 5 Esma mı seçmem gerekiyor sayın URUM?

Siz tam olarak bana söyleyin konu nedir.
Cevabınız için teşekkür ederim URUM.
Konu herhangi birine itafen yapmak istediğim birşey değil. Sizin de dediğiniz gibi büyüye giriyormuş... Ben daha çok üzerimde taşıyıp şifasını ve etkisini görmek istiyorum. Yani genel manada toplum tarafından sevilen olmak için etkilemek için Vedud esmasını istiyorum.

Urum tam olarak merak ettiğim şeyleri sorayım böylelikle çok daha uğraşmaya gerek kalmaz. Öncelikle ebced değerini biz vefkin hangi kısmında kullanıyoruz diye bir sorum olacaktı ama bu sorunun cevabını araştırdım ve söylenenler şu yöndeydi : " vefkin geometrik şekli, matematiksel düzeni, harflerin yerleştirimi..." Gibi konulara değinirken, diğer yandan ise o vefkin esmasının hangi saat ve hangi gün çekileceğini belirlemek içinde ebced değerine ihtiyaç varmış. Benim bir kitabım var içerisinde bir Esma buldum kullanmak istiyorum. Ebced değeri hesaplanmış bir şekilde bir vefk var size fotoğrafını yazmış olduğum bu iletinin alt kısmında paylaştım rica etsem bakar mısınız? El Muhsi esmasının vefk'i bu. Bende ki kitapta bu esmayi her gün 128 defa da okumak gerektiği söyleniyor. Yine el Muhsi için zikir adedinin de 148 olduğunu söylüyor kitap. Yani eğer kitabımda ki bu vefkte yanlış birşey yoksa yani hatalı bir durumla karşılaşmışıyorsak direkt gerekli malzemeler ile bu göstermiş olduğum vefk'i hazırlayıp kendim kullanmamda bir sakınca olur mu? Siz yinede küçük bir göz atsanız sayın URUM, çünkü ilminiz ve bilginiz benden çok daha yüksekte siz daha hızlı görürsünüz bir hata varsa. Birde ebced değerinde ve diğer şeylerde bu kitapta ki bu esmanin vefkinde bir sıkıntı yoksa yapmayı düşünüyorum ama bir yerde okudum orda kendi isminiz + esmanin ebcedi vs. Gibi yerlere değinilmişti. Ben o kısmı tam olarak çözemedim. Kağıda bu vefk dışında başka neyi ebced ile hesaplayıp yazmam gerekiyor?

Ekli dosyalar

• IMG_20251208_095522.webp
    IMG_20251208_095522.webp
    139.3 KB · Görüntüleme: 9
Görselde gördünüz vefk değildir. Tılsımdır. Kare formunda hazırlandığı için vefki tılsım da denir.

Vefk ilmînin kuralları geçerli değildir.

Esma vefki tılsımları hazırdır. Kullanım süreleri kısadır. Safra mürekkebi gerektirmez. zaman hesaplamasında ephemeris ve ay menzilleri kullanılmaz.

Soru. Ebced değeri vefkin hangi kısmında kullanılır? (Geometrik düzen mi, yoksa sadece zikir saati/günü tayini için mi?)

Cevap Zikir sayısı saati ve günü hesap edilecek. Esma kendi isminiz anne isminiz ile zikir adedi

Majikal yıldızınıza göre gün ve saat

Soru: Paylaşılan fotoğrafındaki El-Muhsî vefki doğru mu, hatalı bir şey var mı? (Kitapta verilen vefk karesi)

Cebap: Doğru

Soru: Kitapta El-Muhsî için günlük zikir adedi 128 olarak verilmiş, ama bir yerde zikir adedi 148 diyor. Hangisi doğru?

El Muhsi 148

Muhsi 117

Hesapla Muhsi üzerinden yapılır. El bir takıdır kullanılmaz.

Soru: Eğer bu vefk doğruysa, direkt bu haliyle hazırlayıp kullanmamda sakınca var mı?

Cevap: Kullanabilirsiniz. Bir sene sonra yakabilirsiniz yanda suya atabilirsiniz.

Soru. Vefki hazırlarken sadece bu kare yeterli mi, yoksa kağıda ayrıca kendi ismim + annemin ismi + ebced hesaplamaları gibi şeyler de yazmam gerekiyor mu?

Tılsım olan kağıda Tılsım ya da tılsımlar dışında başka bir şey yazılmaz.

Soru: Kendi ismine göre ebced hesabı + Esma’nın ebcedi” gibi bir uygulama gerekiyor mu, yoksa standart vefk herkes için aynı şekilde mi hazırlanır?

Cevap: Bu örnekte Esma’nın enerjisi alınır. Kişiselleştirilmez. Azimeti okunurken kişiselleştirilir. Ya da Muhsi esması kullanılarak baştan tılsım yapılabilir.

Soru: Genel olarak bu kitapta verilen El-Muhsî vefkine güvenilir mi, yoksa başka bir şey eklemem/çıkarmam gerekir mi?

Cevap: bu soruyu anlamadım.

Görselde gördünüz vefk değildir. Tılsımdır. Kare formunda hazırlandığı için vefki tılsım da denir.

Vefk ilmînin kuralları geçerli değildir.

Esma vefki tılsımları hazırdır. Kullanım süreleri kısadır. Safra mürekkebi gerektirmez. zaman hesaplamasında ephemeris ve ay menzilleri kullanılmaz.

Soru. Ebced değeri vefkin hangi kısmında kullanılır? (Geometrik düzen mi, yoksa sadece zikir saati/günü tayini için mi?)

Cevap Zikir sayısı saati ve günü hesap edilecek. Esma kendi isminiz anne isminiz ile zikir adedi

Majikal yıldızınıza göre gün ve saat

Soru: Paylaşılan fotoğrafındaki El-Muhsî vefki doğru mu, hatalı bir şey var mı? (Kitapta verilen vefk karesi)

Cebap: Doğru

Soru: Kitapta El-Muhsî için günlük zikir adedi 128 olarak verilmiş, ama bir yerde zikir adedi 148 diyor. Hangisi doğru?

El Muhsi 148

Muhsi 117

Hesapla Muhsi üzerinden yapılır. El bir takıdır kullanılmaz.

Soru: Eğer bu vefk doğruysa, direkt bu haliyle hazırlayıp kullanmamda sakınca var mı?

Cevap: Kullanabilirsiniz. Bir sene sonra yakabilirsiniz yanda suya atabilirsiniz.

Soru. Vefki hazırlarken sadece bu kare yeterli mi, yoksa kağıda ayrıca kendi ismim + annemin ismi + ebced hesaplamaları gibi şeyler de yazmam gerekiyor mu?

Tılsım olan kağıda Tılsım ya da tılsımlar dışında başka bir şey yazılmaz.

Soru: Kendi ismine göre ebced hesabı + Esma’nın ebcedi” gibi bir uygulama gerekiyor mu, yoksa standart vefk herkes için aynı şekilde mi hazırlanır?

Cevap: Bu örnekte Esma’nın enerjisi alınır. Kişiselleştirilmez. Azimeti okunurken kişiselleştirilir. Ya da Muhsi esması kullanılarak baştan tılsım yapılabilir.

Soru: Genel olarak bu kitapta verilen El-Muhsî vefkine güvenilir mi, yoksa başka bir şey eklemem/çıkarmam gerekir mi?

Cevap: bu soruyu anlamadım.
Cevabınız için teşekkür ederim URUM. Size minnettarım. Çok mutlu ettiniz beni bu cevabınız ile sizinde ömrünüz boyunca mutlu olmanızı en içtenliğimle istediğimi bilmenizi istiyorum. Cahilliğimi mazur görün. Keşke daha evvelden direkt bende böyle bir kitap olduğunu ve bu kitapta ki tılsımların vefk olmadığını belirtseydim. Meğersem sadece kendi kendimi karmaşıklığa sürükleyip o tılsımları vefk sanarak büyük bir hata etmişim. Şuan dona kaldım. Çünkü hiçbir bilgim yokmuş vefk yapımı konusunda. Hazır alınıp malzemeleri ile yapılıp kullanılan birşey değilmiş. O halde değerli vaktinizi daha fazla çalmadan direkt bu Esma tılsımları hakkında ki sorularımı sorayım.

1. Sorum :
Esma tılsımları kalıcı değil midir? Kalıcı değil geçici ise ne kadar bir süre içerisinde yazıp kullanıp daha sonra bozmam gerekir?

2. Sorum :
Esma tılsımları geçici ise onu bozacağım vakit nasıl bozmam gerekir?

3. Sorum :
Esma tılsımlarında ki yanı benim o size gösterdiğim kitabımda ki vefk'i tılsımı kullanacağım zaman safran mürekkebine gerek yok demişsiniz. Peki normal kurşun veya tükenmez kalem ile yaparsam sorun olur mu? Yazımı için karbon kağıttan destek alınarak kopyasını o şekilde geçirebilir miyim?

4. Sorum :
Kitabımda ki vefk'i tılsımları yaptıktan sonra kağıt olarak katlayıp cebimde veya üzerimde taşımamda bir sakınca var mıdır? Muska şekline getirmeme gerek var mıdır? Yani bal mumu, tütsü, amber buhuru, misk... Gibi şeylere gerek var mı? Direkt cebimde veya üst cebimde kağıt biçiminde katlarsam ve taşırsam etkisi bozulur mu?

5. Sorum :
Kitabımda ki bu vefk'i tılsımlar için bazı isimlerde " gümüş, altın, yüzük, farklı bir bez..." Gibi malzemelerin üzerine yazılması gerektiğini belirtiyor onlara uymadan kağıt üzerinde yapıp üzerimde taşımamda bir sakınca olur mu?

6. Sorum :
Kitabımda ki bu vefk'i tılsımları yaparken Jüpiter, Venüs, Güneş gibi saatlere dikkat etmeli miyim? Ve hangi gün olduğuna dikkat edip o gün yazmalı mıyım?

7. Sorum :
Kitabimda ki bu vefk'i tılsımları yaptıktan sonra, kitapta ki zikir adedi ve zikir saatine uyarak o zikri gerçekleştirmek zorunlu mudur? Bazı vefk'i tılsımlar için o Esmanın her hangi özel bir saat içerisinde çekilmesi konusuna değinilmemiş. Ben kendim mi internetten ebced değerine bakıp kaç defa çekmem gerektiği konusunda hüküm vereceğim? Ve zikir çekmem gerekiyorsa o Esmanın ebced değeri + benim ve annemin isminin ebced değerini de toplayıp öyle mi çekmem gerekecek? Çünkü eğer zorunlu değil ise ve vefk'i tılsımı etkilemiyorsa o zikri çekmeyi düşünmüyorum.

8. Sorum :
Kitabımda ki Bu vefk'i tılsımlardan ne kadar tane yapa bilirim? Sınır var mı? Ve yere düşerseler sorun olur mu?

9. Sorum :
Siz değerli şaman urum'un eklemek istediği ve dikkat etmem istediği bir yer var mı?

Sorularım bunlar değerli urum. Ne kadar teşekkür etsem de az. Allah'tan dileğim mutluluğunuzun daim ve ebedi olması.

Geri