defalarca gittim herbiri farklı şey söylüyor son teşhis organik olmayan psikotik bozukluk dedi hastalığımı atlattığımı düşünüyorum ama hala devam ediyor.yaşlarında çıkan farklılıklar ,aynı durum. Psikologa gittin mi? Ben gittim 2 kez ,psikolojik bi rahatsızlığım çıkmayınca cinler oldugunu anladım.
bi rahatsızlığın çıktıysa bişey diyemicem ,ama ilaç kullanma ilaçlar daha kötü ediyor teyzemden biliyorum ,gördüğün varlıkların şekli nasıl ve konuşuyırlaar mı
korkum yok merak ettiğim şey neden geldikleriBlokla onlari iletișime gwctiklerine onlara sevgiyle bak ve korkma onlardan
tamam onlardır , ilaç içme ruh sağlığını daha da mahveder gayet sağlıklısın bence , burka şekli siyah gölge kara carsaf gaz bulutu duman..bu şekilde görünürler insanlara .neden geldiğini anlayamazsın bende 7 yaşında görmeye başladım ,19 yaşım şuan , arkadaşın dediği gibi yine iyi geçinmeye çalış kurtulmak istersen hoca adı verebilirim gerçi bilmeyen yoktur youtube da ünlü oldu işini iyi yapıyor , bence gitmiyorlar çok zor zamanında çok şey denedim artık konuşmaya çalışıyorum.
Evet yapmıcam bende . zaten cin mi in mi ne olduğunu bile bilmediğim şeyle nasil savaşabilirim ki ? Teşekkürler tavsiyeniz için4 senedir gelmiyorlarsa sakın iletişime geçmeye çalışma 2-3 cinli hikaye okuyupta buradan akıl verenlerden de uzak dur.
Gördgüm şeyler cin mi onu bile bilmiyorum tek bildiğim oyun oynadıkları. Musallat olduğunu sanmıyorum olsa böyle rahat yazamazdmAbdestli ol her zaman , musallatından kurtulmak için her gün dua oku , namaz kıl.
İnşallah dediğiniz gibi olur . Bende amaçlarının korkutmak olduğunu düşünüyorum . gündüzleri aklıma bile gelmiyorlarda gece uyumak üzere olduğum zamanlarda korkuyorum tek kalmamaya çalışıyorumMeşhur atasözü " havlayan köpek ısırmaz " tam da bu durumlar için cukka oturmaktadır. Korkmanız doğal çünkü korkunuz eğlenceleri olmuş ama size net bir şey söyleyeyim; HİÇ BİR ŞEY YAPAMAZLAR. Hepsi bu işte, korkutmak ve kafanızı karıştırmak. İradenizi düşürmeye çalışıyorlar. Ciddiye almayın ve onları önemsemeyin. Korkutulmamak için de onlara malzeme vermeyin. Mesela karanlıkta dolaşmayın, ışıklarınız açık olsun ve yalnız kalmayın. Zamanla vazgeçeceklerdir.
bu paylaşımı aylar önce yapmıştım şimdi sorunum yok şifacı oldum sorunlar devam etsede sevgiyle hepsini geri gönderiyorum