"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Varlik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Seuta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Seuta

Kayıtlı Üye
Sizden 10 15 yıl boyunca sadece iyilik yapmanızı isteyen varlık ne olabilir ??

Böyle birşey olabilir mi diye merak ettim sadece, tabi ki cözmenizi bekleyemem.

Melekler direkt emir vermez diye biliyorum, yol gösterir.

Biraz daha detay verir misini? İletişim kuruyor musunuz? Kuruyorsaniz bu iletişimi nasıl kuruyorsaniz? Sizden ne tur iyilik yapmanızı istiyor? Ornek verir misiniz

İletişim kuran ben değilim sadece ruyalarda kurduğunu söylemişti bana bir arkadasim, siteyi bayağı araştırdım lakin bulamadim. Melek olabileceğini dusunuyorum suanlik bakmaya devam edicem biraz daha belki bisi atlamisimdir

İyilik için bile olsa bir şey istemek? Bana pek mantıklı gelmedi. (Böyle bir şeyin amacı güven kazanmak olabilir).
İyilik yapmak istiyorsak içimizden gelmeli.Başkalarının istemesiyle olmaz, olmamalı, ancak yol gösterilebilir.
Geriye kalanlar ise bizim seçimlerimiz sonuçta kendi irademiz var.

Neyin güveni kime gore.bana anlatılan yalanda olabilir. Hepsi muamma tabiki. Farklı bir görüş sunduğumuz için tesekkur ederim. Lakin ben herşeyin kendi irademiz olduğu görüşünde değilim, mutlaka kader de bir rol oynar.

Tabiki de öyle. Dediğiniz gibi doğruysa eğer arkadaşınız ile varlık arasındaki güven duygusuydu demek istediğim. Her şeyin kendi irademizle alakalı olduğunu söylemedim zaten. Arkadaşınıza iyilik yapmasını söylediğini belirtiniz ben de bu yöndeki düşüncemi beyan ettim. Belki arkadaşınızın irtibat kurması kaderinde yazılıydı, fakat öz iradesiyle yapıcağı seçimler de kaderini etkiliyecektir sonuçta seçtiği yollarla hayatını şekillendirir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri