yare-i yarim
Elit Üye
Herkeze merhabalar.
Varlık musallatından kurtulmanın yolu başka bir varlıktan yardım almaylamı çözülür ?
Varlık musallatından kurtulmanın yolu başka bir varlıktan yardım almaylamı çözülür ?
Sorum gayet açık aslında varlık musallatı durumlarında kişi bu durumdan nasıl kurtuluyor? Yani burada mağdur kişi majisyene başvurduğu zaman majisyen kişi onu bu durumdan kurtarmak için neler yapıyor özet olarak ? Yani o kişiyi musalattan kurtarmak için başka bir varlık tarafından korunmasını mı sağlıyor ?daha detaylı anlatabilirsiniz![]()
Musallat olan varlığa, musallat nedenine ve musallat türüne göre değişir.Herkeze merhabalar.
Öncelikle cevabınız için teşekkür ediyorum chillout.Musallat olan varlığa, musallat nedenine ve musallat türüne göre değişir.
- Genel olarak bir başka varlık/varlıklar kullanılır. Ben dahil tanıdığım bir çok kişinin bu yöntemi kullandığını bilirim.
- Allah'a havale edilir. Bunu dalga mahiyetinde asla yazmıyorum. Zira ''Allah'a havale etmek'' günümüzde artık çare kalınmamış da öylesine söylenmiş bir söze dönüştü halk arasında. Bu havale etmek durumu dualar, zikirler ve hazırlanan dualı yazılarla ve yöntemlerle oluyor.
Bunun dışında da yöntemler var ama geneli parazit varlıklar için işe yarayabilecek yöntemler. Ciddi bir musallat meselesinde yukarıdakiler dışında çok affedersiniz yaptıklarınız o varlığa vız gelir tırıs gider zarar gören yine kişinin kendisi olur.
Varlıkların devreye girdiği durumları bazı insanlar çok basite indirgiyor, çok lay lay lom sanıyor ben bunu anlamıyorum. Anlayamayacağım da insanın bu kibrini mi desem, cehaletinin sınırsızlığını mı desem bilmiyorum.. Bir kere o varlıkların insana saldırma ve musallat olma yetkisi olabileceğini bile hiç düşünmüyorlar veya sanırım bilmiyorlar en basit anlamda.
Yok yahu sizi kastetmedim.Öncelikle cevabınız için teşekkür ediyorum chillout.
Son satırlarda yazdıklarınızı benim için mi dediniz bilemiyorum ama biraz üzerime alındım bu sebeple bir açıklama yapmak gereği duyuyorum.
Varlıkların devreye girdiği durumları hafife almıyorum eğer bu sorumda öyle birşey algıladıysanız bunu belirteyim,böyle bir soru sormamın sebebi ise korunmalara dair bazen semboller kullanılıyor bazen tılsımlar vb. bunların mahiyetini anlayabilmek için sordum bu kullanılanların kendi başına bir işlevi mi var yoksa devrede varlıksal bir korumamı söz konusu bunu tam anlayamadım bu sebeten böyle bir soru sormuştum