"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Varlık musallatı ve sonrası

blacklist92

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar ben 4 yıla yakındır parapsikoloji ile uğraşıyorum benim hikayem çok karışık umarım bana yardımcı olursunuz. ben cinlerle irtibat kurmayı çok isteyen biriydim. bunun için denemediğim yol denemediğim yöntem kalmadı meditasyonlar astral seyahat şaman otları ayawaska çayı çeşitli kızılderili otları dualar namazlar haftalarca süren oruclar sonunda onlarla irtibat kurmayı başardım. gelen varlıklar 8 kişiydi hepsininde müslüman isimleri vardı. önceleri onlarla sohbet ederdik mesela akşamları toplanıp çeşitli konularda konuşurduk ama sonra ne olduysa oldu. ben hastalandım hayal görmeye başladım gerçeklikten koptum bana sürekli küfür etmeye başladılar bana vesvese vermeye başladılar mesela rüzgar sesinden yada su sesinden yada fan sesinden konuşabiliyorlardı üzerime çöküyorlardı. onlar yüzünden aylarca tedavi görmek zorunda kaldım. çok şükür onlardan bir şekilde kurtuldum ama şimdi 4 varlıkla irtibatım var bu 4 varlık beni cinlerden kurtardı. kendileri kesinlikle cin olduklarını kabul etmiyorlar. bana yıldızlardan geldiklerini söylüyorlar. sigarayı bırakmamı istiyorlar. bana sürekli nasihat ediyorlar hatta bu konuyu açmama kesinlikle karşılar. musallat durumu yok. benimle arkadaş gibiler. Görüntüleri ve sesleri yok düşünce yoluyla konuşuyorlar. ben daha cümlemi tamamlamadan cümlenin nereye gideceğini çözebiliyorlar. Benim merak ettiğim bu varlıklar kimdir bana bir zararları dokunurmu.

Valla bunun bi değişiği vardı bende böyle kanka gibi hep yanımda idilerdi bi gece ansızın bedene temas edip ele geçirildim muska ile ayakta duruyorum uzak dur bende öyle cok burnumu soktum ara ara hala geliyorlar aman derim başın cok ağrır.

şimdi bu varlıkların neden kendilerine cin demediklerini söyleyeyim.mesela kanada vatandaşı denir değil mi ama herkes ben kanadalıyım demez kanada vatandaşıdır fakat başka ülkeden başka ırktan gelmiştir.cinde bir kavramdır.bu varlıkların genel adıdır. kimisi kabul eder kimisi etmez.

merhaba arkadaşlar ben 4 yıla yakındır parapsikoloji ile uğraşıyorum benim hikayem çok karışık umarım bana yardımcı olursunuz. ben cinlerle irtibat kurmayı çok isteyen biriydim. bunun için denemediğim yol denemediğim yöntem kalmadı meditasyonlar astral seyahat şaman otları ayawaska çayı çeşitli kızılderili otları dualar namazlar haftalarca süren oruclar sonunda onlarla irtibat kurmayı başardım. gelen varlıklar 8 kişiydi hepsininde müslüman isimleri vardı. önceleri onlarla sohbet ederdik mesela akşamları toplanıp çeşitli konularda konuşurduk ama sonra ne olduysa oldu. ben hastalandım hayal görmeye başladım gerçeklikten koptum bana sürekli küfür etmeye başladılar bana vesvese vermeye başladılar mesela rüzgar sesinden yada su sesinden yada fan sesinden konuşabiliyorlardı üzerime çöküyorlardı. onlar yüzünden aylarca tedavi görmek zorunda kaldım. çok şükür onlardan bir şekilde kurtuldum ama şimdi 4 varlıkla irtibatım var bu 4 varlık beni cinlerden kurtardı. kendileri kesinlikle cin olduklarını kabul etmiyorlar. bana yıldızlardan geldiklerini söylüyorlar. sigarayı bırakmamı istiyorlar. bana sürekli nasihat ediyorlar hatta bu konuyu açmama kesinlikle karşılar. musallat durumu yok. benimle arkadaş gibiler. Görüntüleri ve sesleri yok düşünce yoluyla konuşuyorlar. ben daha cümlemi tamamlamadan cümlenin nereye gideceğini çözebiliyorlar. Benim merak ettiğim bu varlıklar kimdir bana bir zararları dokunurmu.
anlattıklarına göre senle oynamışlar bu görüştüklerininde büyük ihtimal onlardandır iyi bi hocaya git kurtul derim ama gerçi sen çağırmışsın onları ee kaşınanı kaşırlar yani bundan daha doğal ne var

Gerekli olan doğru cevap verilmiş zaten, işin ehli kişiden musallatınızla ilgili profesyonel destek alın. Geçmiş olsun. Bir daha bulaşmayın. Her türlü yanlışı yapmışsınız. Bu kadarla kaldığına şükredin.

Orionlu ya da siriuslu olabilirler. Onlara hangi yıldızdan geldiklerini sorun ilk önce. Şimdiye kadar bunu sormamaniza şaşırdım doğrusu.

Uzaylılar tarafından kaçırılma falan yaşamazsınız umarım. Çünkü sizinle temasa geçmişler, sizi seçmişler.

Geri