Uyumaya çalışıyordum rüya olmadığına çok eminim basima bunun gibi bir sürü olay geldi ama bu son olanlar gerçek bir iletisimdi. Yaşlı bir adam sureti gördüm öyle yaşlıydı ki elinde baston tutan ak sakallı bir dedeydi adeta. Bana bir soru sordu ve ona senin allahın yüzünden dedim ve beni dövmeye başladı bana ne sorduğunu hiçbir sekilde hatırlayamıyorum ve ona neden bu cevabı verdiğimi de Suan bile yazarken kulağım çınlıyor. Ondan özür dileyip beni bırakmasını istedim her haykirisimda biraz daha acitti canimi en son bogazimi sıktığında çok ofkelendigim için onu tehdit edip küfürler savurdum. Beni hemen bırakmasını yoksa pişman olacağını söyledim bıraktı ve gözlerimin içine bakıp tıpkı annen gibisin dedi. Kendime geldiğimde zar zor nefes alıyordum ellerim bogazimda kenetlenmisti. Bu olaylar artık gece değil gündüz de olmaya başladı çok afederseniz gece biriyle birlikte olurken görüyorum kendimi ertesi gün bir cinni benimle bilmediğim bir dili konuşuyor. Eskiden çok uğraşıp bilgi edinmeye çalışıp enerji çalışmaları yapardım ama çok ileri gitmemis ve bırakmıştım. Bütün bu olanların annemle ne ilgisi var. Annem de geceleri çok sıkıntı çektiğini söylüyor bazen. Lutfen burda çok fazla bilgili insanlar var yardiminiza sığınıyorum uzun yazı için üzgünüm ama lütfen birileri okusun ve bana yardımcı olsun artık dayanamıyorum