Sadece vücudu olan dev bir varlık gördüm belinden aşarısı ayaklari ve bacakları yoktu bu varlık ne olabilir görevi nedir kimdir
Nerede gördünüz ? Evdemi ? Dışarıda yüyürkenmi ? Görmeden önce davetler,okumalar ile uğraştınızmı ? İlk defamı görüyorsunuz ? Üzerinizde büyü,negatif enerji olup olmadığına eminmisiniz ?
Bende arada sırada görüyorum,mutfak kapısının camından kafasını eğdirip bakıyor gözüm bir başka yere bakarken ona dönük değilken yakalıyor,ben kafayı o tarafa çevirince geri çekiliyor.
Bazende mor küçük ışıklar şeklinde gözüküyor,sivrisinek kovar lambası ışığının renginde.
Bu varlıklar insanın savunmasız anını çok iyi biliyorlar ona göre sataşıyorlar.
Sıkıntılı olduğum zamanlarda kafamı yastığa koyduğumda uyurla uyanıklık arası gözlerim kapalı odayı sepya rengi görüyorum bazen,bu bana çok huzur versede varlıkların çok hızlı konuşma seslerini duymak yada heran karşılaşabilme ihtimali insanı ürkütüyor,bazen sakin bir konuşma sesleri duyuluyor,sanki televizyon çalışan kapısı kapalı bir odakın içinden gelen ses gibi.Kısa sürüyor ama hala o uyurla uyanıklık arası yaşadığım huzur,sepya görüntü uzun sürmüyor.Bunu nasıl geliştirebilirim bende bilmiyorum.Özellikle bu hâl ikindi ile akşam,uyumanın en tehlikeli olduğu saat diliminde oluyor.
Varlık görmenin bir sürü sebebi var,o an belki denk gelmiştir,belkide üzerinde negatif enerji,büyü vardır.Okuma ve davetlerle uğraştıysan bunlar sebep olmuş olabilir.