"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Varlığı olan birinin rüyada korkutması olur mu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aşk1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aşk1

Banlı Kullanıcı
Biri için bana varlıkları var dendi. Bende inanmadım yoktur dedim sonra bu kişi için olumsuz her eleştiri yaptığım zaman rüyamda beni o varlığı var denen kişiyle çok korkuttular. Bu benim beynimden kaynaklı mı yoksa gerçekten varlığımı var bu kişinin?

öyle birşey olduğunu düşünmüyorum, öyle birşey olduğunu düşünüyorsanız ya da şüpheleniyorsanız dua edin, sure okuyun koruyucu meleğiniz sizi musibetlerden Allah'ın izniyle koruyacaktır.

Bu mümkündür sizi fazla incitmeden rüya'yolu ile bir uyarı olabilir'ki Gerçekten iletişim halindeyse

Bilinçaltı'da olabilir bir olayın üstünde çok durdunuz ise veya yatma vaktine yakın siz uyku esnasında bile bilinçaltı sürekli üretmeye ve problem çözmeye devam eder ve bunlar haberci rüya değildir yorum gerektirmez
Zihninizden arındırın ihtimaller üzerine düşmeyin

Şu sıralar görmüyorum iyiyim fakat daha öncesinde hiç mi hiç aklıma bile almazken bu varlığı var denen kişiyi rüyamda gördüm bana resmen günah çıkartıyordu çok ama çok korkuyorum bu kadarı benim bilincimle oluyorsa ne bilincmis bende ki de diyorum.

bilinçaltı eşsiz birşeydir nezaman bir olayı kafama taksam rüyamda yaşamış gibi olurum

Herşeyi cinlere yormayın diyorsunuz ya şimdide herkes herşeyi bilinçaltına yoruyor bu geçen süre zarfındada hastada eğer musallat varsa dahada ilerliyor.Lütfen bilginiz yoksa fikrinizde olmasın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri