Tamam. Bilmiyor olmanız doğal, yeni üyesiniz, aktifleştirirken mesajınızı ben özellikle düzenledim. Hoşgeldiniz.bilmiyordum özür dilerim daha dikkatli olurum
Merhaba öncelikle sitemize hoşgeldiniz..Sitede iyi vakit geçirmenizi diliyorumistediğiniz soruyu sorun inanın bana bu sizin için bulunmaz bir fırsat bilmek istediğiniz her şeyi söyleyeceğim.
Rahatsız olacağınız bir durum yokTabi ki güzel bir başlık olmuş.Ben konuyu saptırmak için yazmadım arkadaşım yanlış anlaşılmak istemem.Zamanla tabi konunun ilerleyişine göre arkadaşımız dediğin gibi konuyu kapatır veya kapatmaz onun bileceği birşey sevgilerle...Herkese güzel paylaşımlar diliyorum.
RaV3N bunu kastettiğini düşünmüyorum gerçi yalnış telafuz kullanmış olabilirsin özel bir konu vs kastettim demişsin özel bir konu olsa boyle bir başlık açmaz(?) ayrıca eğer gerçekten özel birşeyse bu konuda bilgi vermek istemiyorum diyerek konuyu kapatabilir konu sapsın istemiyorum aslına bakarsanız.
Ben Moor arkadaşımıza öncelikle hoşgeldiniz diyorum daha sonrada bir iki soru sormak istiyorum
Herhangi bir deneyim yaşadınız mı yaşadıysanız yüzeysel olarak bilgi verebilir misiniz.
Bide bir kitapta vampirlerin dünyada rahat rahat dolanamadığı çünkü insanların arasında garip kokulu bir salgı saldıklarından dikkatleri üzerlerine çekmeleri neden oluyodu. boyle birşey var mı doğruluk payı ne kdr
bilgi için teşekkürler.Son birşey dalga geçmeyin lütfen bu sorumla=) Gerçekten sarımsağa karşı bir sorunları var mı
Vampirler'in varlıgı gercekten varsa? Elflerde Vampirdir diyebilir miyiz? Elflerde var mıdır??