"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Üzerine okunmuş su banyoda bedene dökülebilir mi ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan galip63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

galip63

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba. Sormak istediğim soruyu başlıkta belirtmiş oldum zaten. Detayına gelecek olursam ; cilt hastalığı olan birine okunmuş bir su verilip o suyu cildine dökmesi gerektiği söylenirse bunu yapmak caiz midir ? Neticede banyoda o suyu dökecek canına , çıplak olacak ve neticede o suyun üzerine sure ayet dua okunmuş. Beni ayndınlatırsanız sevinirim. Teşekkürler

Niyetiniz sağlam olduktan sonra bu tür ayrıntılara takılmak işi zorlaştırır sadece. İslam kolaylık dinidir. Fikrimce rahat rahat işinizi banyoda da halledebilirsiniz.

Sakincasi yok, ciplaklik kerih degildir, gusul abdesti alincada ciplaksiniz sonucta :) Allah sifa versin.

Genellikle bir leğen üzerinde banyo yapılması ve suyun ayak basılmayan bir yere (çiçek dibi vs) dökülmesi önerilir.

Sakıncası yok diye biliyorum.Yalnız vücuda doktukten sonra horlack 'in dediği gibi bir leğende toplanıp,toprağa dökülüyor.Ben bu şekilde biliyorum.Yani vücuda dökülen su akıp gitmemeli .Duaya göre uygulama detayları farkediyorsa birşey diyemem.

Nasıl ki okunmuş suyu içtiğimizde, o su bedenimiz içinden geçerek bize şifa veriyorsa, suyu bedenine dökmekte de hiç bir sıkıntı yoktur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri