nikılıs
Kayıtlı Üye
Aşık olarak,severek,2000 yılında evlendik.Evliliğin henüz daha ilk günlerinde şiddetli tartışmalar,kavgalar yaşanmaya başlandı.Aylar,yıllar geçtikçe bu kavgalar,tartışmalar sürekli büyüdü ve devam etti.Bazı zamanlar çok mutluyken,birbirimizi severken,bazen birbirimizi düşman gibi görüyorduk.Aynı evin içinde birbirimizi görmeye tahammül edemiyorduk.Böyle tartışma anlarında eşim bana çok çirkin ve itici görünüyordu.Onun tavırlarından da beni aynı şekilde gördüğünü anlıyordum.Eşim böyle zamanlarda,şiddetli tartışma sonrası evi terk edip gidiyordu.Bende her defasında peşinden gidip onu döndürmeye ikna ediyordum.Düşündüğümde bu kavgaların hiçbir dayanak noktası yoktu.Normal sohbet ederken birden onun bana veya benim ona söylediğim sıradan bir söz anında tartışmaya dönüşüyor,kıyametler kopuyordu.Haftanın altı günü çalıştığım için gelende akşamları evde oluyordum.Ve bu kavgalarda akşamları yaşanıyordu.Sebepsiz yere durduk yere boşuna birbirimizi kırıyorduk.neden diyordum kendi kendime.Böyle olmamalı diyordum.Neden böyle oluyor diyordum.Çünkü hiç normal gelmiyordu.Her kavga sonrası boşanma kararı alıyor,kendimize gelince vazgeçiyorduk.Bu şekilde sürekli boşanma kararı alıp vazgeçme durumu tekrarlandı durdu.Bu arada işimde de mutlu değildim.Orada da insanlar bana düşmanca davranıyordu.İşteyken üzerime bir ağırlık çöküyordu.Bunu en çok kafamda hissediyordum.Sanki birşey beni baskı altında tutuyor gibiydi.Hiçbir şey yapmak istemiyordum.İşte mutsuz,evde mutsuz yıllarca bu şekilde yaşadım.Ayrıca ekonomik durumum hiç düzelmedi.Elime geçen para uçup gidiyordu.Nasıl gittiğini anlamıyordum.Ne yapmak istediysem yarım kaldı.Yaşadığım stresten sağlığım bozuldu.
Bundan 4-5 yıl önce bir arkadaşımın tavsiyesiyle bir hocaya gittik.Hoca bize tam evlendiğimiz veya evlenmeye yakın tarihlerde büyü yapıldığını söyledi.Hem ev için,Hem kendimiz için bir sürü muska yazdı,okunmuş su verdi.Bizi okudu.Ona gittikten sonra yaşadığımız durumlarda gitgide bir düzelme oldu.Tesadüf mü yoksa hocaya gitmemiz gerçekten işe yaradı mı bilmiyorum.
Bu arada bir detaya daha değineyim.Hocaya gittikten önce mi sonra mı tam hatırlamıyorum,ama o zamanlara yakın,büyüyü etkisiz hale getirmeyle ilgili araştırmalar yapıyor,öğrendiğim tüm duaları okuyordum.
Bu dualardan biride ''cinlere karşı aktif savunma'' başlığıyla tanıtılmış bir duaydı.
Şu dua;
RABBİ İNNİ MESSENİYEŞŞEYTANU BİNUSBİN VE AZAB; RABBİ EUZU BİKE MİN HEMEZATİŞŞEYATİYNİ VE EUZU BİKE RABBİ EN YAHDURUN. VE HİFZAN MİN KÜLLİ ŞEYTANİN MARİD.
Ben bilgisayarın başında bu duayı okumaya başlar başlamaz sanki beynimden yukarı birşey çıkar gibi oldu.Bir tuhaf oldum.Duayı yarıda bırakıp kalkıp yürüdüm.Sonra gelip duayı tekrar okumaya başlayınca aynı oldu yine.O zaman sonuna kadar okudum.Daha sonraları defalarca okudum bu duayı ama böyle bir durum yaşamadım daha.
Yine de,eskisi kadar sık olmasa da bazı şeyleri yine yaşıyoruz.Önceden her akşam kavga ederdik.Şimdi hafta da bir ediyoruz.Acaba üzerimizdeki büyü tam kalkmadı mı?
Yaşadıklarımızdan yola çıkarak,tüm bu yaşananların sebebinin büyü olduğunu söyleyebilirmiyiz? Bu arada erkek tarafı benim
Bundan 4-5 yıl önce bir arkadaşımın tavsiyesiyle bir hocaya gittik.Hoca bize tam evlendiğimiz veya evlenmeye yakın tarihlerde büyü yapıldığını söyledi.Hem ev için,Hem kendimiz için bir sürü muska yazdı,okunmuş su verdi.Bizi okudu.Ona gittikten sonra yaşadığımız durumlarda gitgide bir düzelme oldu.Tesadüf mü yoksa hocaya gitmemiz gerçekten işe yaradı mı bilmiyorum.
Bu arada bir detaya daha değineyim.Hocaya gittikten önce mi sonra mı tam hatırlamıyorum,ama o zamanlara yakın,büyüyü etkisiz hale getirmeyle ilgili araştırmalar yapıyor,öğrendiğim tüm duaları okuyordum.
Bu dualardan biride ''cinlere karşı aktif savunma'' başlığıyla tanıtılmış bir duaydı.
Şu dua;
RABBİ İNNİ MESSENİYEŞŞEYTANU BİNUSBİN VE AZAB; RABBİ EUZU BİKE MİN HEMEZATİŞŞEYATİYNİ VE EUZU BİKE RABBİ EN YAHDURUN. VE HİFZAN MİN KÜLLİ ŞEYTANİN MARİD.
Ben bilgisayarın başında bu duayı okumaya başlar başlamaz sanki beynimden yukarı birşey çıkar gibi oldu.Bir tuhaf oldum.Duayı yarıda bırakıp kalkıp yürüdüm.Sonra gelip duayı tekrar okumaya başlayınca aynı oldu yine.O zaman sonuna kadar okudum.Daha sonraları defalarca okudum bu duayı ama böyle bir durum yaşamadım daha.
Yine de,eskisi kadar sık olmasa da bazı şeyleri yine yaşıyoruz.Önceden her akşam kavga ederdik.Şimdi hafta da bir ediyoruz.Acaba üzerimizdeki büyü tam kalkmadı mı?
Yaşadıklarımızdan yola çıkarak,tüm bu yaşananların sebebinin büyü olduğunu söyleyebilirmiyiz? Bu arada erkek tarafı benim