"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

üzerimdeki kötü etkilerden(büyü vs.) ne yaparsam yapayım kurtulamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sinirbenimgöbekadım

Kayıtlı Üye
2008 yılından bu yana hayatımda hiçbirşey yolunda gitmiyor. falcılara,hocalara gittim hepsi de bende büyü olduğunu söyledi. son olarak bir hoca zikirler ve dualar verdi okumam için. aksatmadan yapıyorum ama daha da kötüye gidiyor. yaşadıklarım sanki başa sarıyor aynı şeyi farklı insanlarla defalarca yaşıyorum. hep aynı, önce çok güvenerek benimle bir işe girişen insan daha sonra sebepsiz yere benden soğuyor. beni yarı yolda bırakıyor. ve hep aynı bakış hepsinin yüzünde gördüğüm aynı bakış. artık dayanamayacağımı hissediyorum, çabalıyorum, çalışıyorum ama ne cepte para var ne bedende sağlık. sürekli başım dönüyor, yorgunluğum hiç geçmiyor. doktorlar bir teşhis koyamıyor. bende gerçekten büyü var mıdır? neden yaptığım zikirlerin ve duaların etkisi olmuyor. hiç olmuyor diyemem evet huzur veriyor ama o kadar. hala çalışmalarımın maddi karşılığı yok, sağlık yok, aşk zaten yok. benzer şeyler yaşayan arkadaşlar fikirlerini paylaşırsa sevinirim...

ne tesadüftür ki bende aynı şeyleri yaşıyorum.Herşey yolunda dediğim anda batıyorum .Hiç bir işin sonunu getiremiyorum.Nerde anormal bir insan onları mıknatıs gibi çekiyorum.Mutluluk oyunu oynuyorum sadece ama içim kan ağlıyor.

beni anlattınız...

ne tesadüftür ki bende aynı şeyleri yaşıyorum.Herşey yolunda dediğim anda batıyorum .Hiç bir işin sonunu getiremiyorum.Nerde anormal bir insan onları mıknatıs gibi çekiyorum.Mutluluk oyunu oynuyorum sadece ama içim kan ağlıyor.

beni anlattınız...
"mutluluk oyunu" demişsiniz. ben de tam olarak bunu yapıyorum. hiçbir şeyden geri kalmamak hayatın olağan aktivitelerini yerine getirmek için elimden geleni yapıyorum. ama öyle zor geliyor ki. başladığım bir işin sonunu getirmek, insanların günlük sohbetlerine katılmak bile öyle zor ki. ne yapacağımı bilmez bir halde günler günleri kovalıyor. her gün yeniden umutla başlıyor, ama başaramıyorum. mesleki olarak da emsallerimden daha üstün ve yetenekli olmamama rağmen para kazanamıyorum. ama en kötüsü kime güvensem ondan yiyorum darbeyi.

Bu sorun bendede vardı ve bunu bakış acımı ve dusuncelerımı degıstırmeyle basardım. Herşey kafanızda bıtıyor gerisi hikaye,insan bir şeyleri bir yerlere tarıhın basından berı baglamıstır ve yıne baglayacaktır. Benım sıze tavsıyem dusuncelerınızın efendısı olun ve dusuncelerınızı gelıstırdıkten sonra onlara ıtahat edın. Burda reklam yapmak istemiyorum ama isterseniz özelden msjda atabılırsınız, tavsiyelerde bulunabılırm sizlere.
Hoscakalın

Bu sorun bendede vardı ve bunu bakış acımı ve dusuncelerımı degıstırmeyle basardım. Herşey kafanızda bıtıyor gerisi hikaye,insan bir şeyleri bir yerlere tarıhın basından berı baglamıstır ve yıne baglayacaktır. Benım sıze tavsıyem dusuncelerınızın efendısı olun ve dusuncelerınızı gelıstırdıkten sonra onlara ıtahat edın. Burda reklam yapmak istemiyorum ama isterseniz özelden msjda atabılırsınız, tavsiyelerde bulunabılırm sizlere.
Hoscakalın
o dediğiniz büyü olunca yırtınsanız da olmuyor büyüyü bilmeden yaşamadan anlayamazsınız ben ortalama 15 yıldır çekiyorum artık ben ben değilim nerde manyağı delisi beni bulur neye elimi atsam rezil hale gelir işsiz kaldım işsiz kalıp iş bulamayışıma çevremdekiler bile şokta asla aşk hayatın sağlığın işin rızkın kalmaz uyuyamazsın sonra mutluluk oyununu da oynayamaz canından bezersin.

Kafada ve imanda biter olay. Hocalarda boş tılsımlar onlar bunlarda. Namazınızı aksatmayın dua edin. Haramdan uzak durun. Belayıda veren Alllah şerri de veren Allah. Tek ona sığının ondan yardım ve medet umun...
Gerisi Hikaye Ve Roman.

işte tam da bunu diyorum size büyü yapılmamış dua süre okuyamaz olup ezan sesine delirmediniz sanırım büyü sonrası musallattır ve ibadet yaptırmıyor o yüzden teşekkürler ama lütfen bilerek konuşalım

Arkadaşlar hayatımıza ters giden bişey olunca hemen buyu var diye yorumlıyoruz.Sorun buyu değil.Psikolojik.Moraliniz bozuldu zaman,etrafınızda negatif enerji saçmaya başlıyorsunuz.Of,vah,eyvah,gibi kelimeleri kulanmayın.Her şey kötüymuş gibi bakmayın.Eskilerin bi lafı vardı "iyi düşün,iyi olsun"aynen oyle.Sabah bi deneyın;Kalkın haraketli bi müzik açın,yabanci olursa da iyi oynaya,oynaya işlerinizi yapın.Moralinizi yükseltin,aynaya bakarak kendinize sevin.Aklına kötü bişei getırmeyın.Kendinize cesaretlendirin "ben de yaparım,bende mutluyum,bende alırım"gibi sözler.Ayanıza bişey gelmez yırtıcı olacaksınız.Ne istedinizi karar verin(tabi birden bire yarın olacak diye bi kaydı yok,ya da olması inkansız bişei istemeyın.)"Şansımı deneyım" değil olacak gözüyle yapın herşey.Münkün oldu kadar gülmeye çalışın sıkıntıları aldırmadan.Zorluklar size değil,siz onları korkutun.İçinizdeki "öldüm,bitım"brakın."bugün yeniden doğdum"deyın.
DEĞİŞİM ÖNCE KENDİNDEN BAŞLA.Gerisi gelir zaten.Bi deneyın.Sadece bir gün değil her gün boile.Keyfli uyanın ki gününüz keyfli olsun.Çok alnatım ama bişey da eklemek istiyorum kusurabakmayın.Münkün oldu kadar türkü,ayrılık şarkıları,slov parçaları gibi şeyleri dinlemeyın.Onlar aklınızı alır götürür.
SEVGİYİLE KALIN...

Nedense bazılarımız anlatılan bu tahammülü zor sıkıntıları geçici ve basit durumlar hikaye roman vs tarzı brşeyler sanıyor olabilirler ama ortada bir gerçek var bu tarz durumlar hiçte öyle müzik dinlemeyle mutluyum mutlusun mutlu tarzı düşüncelerle kendimizi avutmayla geçmiyor bunuancak derinden yaşayan çeken bilir ve o acıyı hisseder.Evet arkadaşlar bu sıkıntılarınızı ve hayattan nasıl bunaldığınızı çok iyi anlayabiliyorum.Dua edememenin ,ezana bile tahammül edememenin nasıl bir ağır acı olduğunuda biliyorum.Malesef ki medyum dediğimiz kişiler bu sıkıntıları atlatmaya pekte çözüm olmuyor ve üzerinize başka yükleride yükleyip geri gönderiyor.En güzeli Allah'a yalvarmak, sığınmak ,çaresizliğimizi beyan etmek ,bize yapılanları ona şikayet etmek ve bize çözüm sunmasını istemektir.Sıkıntı geçmesede yana yakıla isteyen bir kula bi şekilde cevap veriyor.

Üstümde büyü var bir kenara bırakın. Bir psikolog işinizi görür ama işinin ehli bir psikolog olmasında yarar var.

Dert ve belaların geliş sebebi

İmam-ı Rabbani hazretleri, insana belanın geliş sebeplerini sual ve cevaplarla şöyle açıklıyor:

Sual: Enbiya ve evliya, hep dert ve bela içinde yaşadı. Halbuki, Şura suresinde, (Size gelen belalar, kabahatlerinizin cezasıdır) buyuruldu. Bu âyete göre, dertlerin çokluğu, günahın çokluğunu gösteriyor. Enbiya ve evliya olmayanın, çok sıkıntı çekmesi gerekirken dostlarına, neden dert, bela veriyor? Düşmanları neden rahat ve nimet içinde yaşıyor?
CEVAP
Dünya, zevk yeri değil. Ahiret, bunun için yaratıldı. Dünya ile ahiret, birbirinin zıddı, tersidir. Birini sevindirmek, ötekinin gücenmesine sebep olur. Yani, birinde zevk aramak, ötekinde elem çekmeye sebep olur. O halde, dünyada nimetleri, lezzetleri çok olanlar, bunlara lazım olan şükrü yapmazlarsa, ahirette çok acı çekecektir. Bunun gibi, dünyada, tehlikelerden sakındığı halde, çok acı çeken mümin, ahirette çok lezzete kavuşacaktır. Dünyanın ömrü, ahiretin uzunluğu yanında, deniz yanında bir damla kadar bile değildir. Sonu olan, sonsuz ile ölçülebilir mi? Bunun için dostlarına merhamet ederek, sonsuz nimetlere kavuşmaları için, dünyada birkaç gün sıkıntı çektiriyor. Düşmanlarına, biraz lezzet verip, çok elemlere sürüklüyor.
alıntıdır saygılarımla umarım izah edici bir örnek olmuşdur,
saygılarımla ALLAH"ın SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN...!:)

Konuyu açan arkadaşım büyü meselesini şimdilik bir kenara bırakalım. Demişsiniz ki bana güvenip benimle bir işe başlayan insanlar sonradan vazgeçip beni yarı yolda bırakıyorlar ve hepsinin yüzünde aynı ifade. Size göre nasıl bir ifade bu yüzlerdeki ifade? Acaba siz farkında olmadan süreç içerisinde insanlara güven telkin etmeyen bilnçdışı mesajlar veriyor olabilir misiniz? Sesiniz, tavrınız, ifadeleriniz belki de siz farkında olmadan güvensizlik uyandırıyor olabilir mi?.. İşle ilgili sıkıntılara gelince gerçekten para kazanamıyor musunuz yoksa hayal ettiğiniz miktarda mı kazanamıyorusunuz? Bazı insanlar standartlarını yüksek tuttuklarından daha küçük ölçekli işlere girmezler ve işsiz kalırlar. İşinizle ilgili beceri ve donanımınızı doğru değerlendirebiliyor musunuz? İşinizle ilgili hayal ettiğiniz standartlar bilgi ve donanımınızla uyumlu mudur? Bunlar şimdilik ilk aklıma gelen sorular. Bu kadar kötü mü hayatınız yoksa sahip olduklarınız sizin sahip olmak istediklerinizden az da siz bardağın boş tarafına mı odaklanıyorsunuz?

Sevgiler, iyi forumlar

İş, güç ,para ,aşk insanın egolarının bir oluşumudur veya bunlar egoları tatmin etmeye yarayan bir oluşumdur.Tabiki bunlarsız hayat geçmez edna arkadaşıma katılıyorum hayattan isteğimiz ne kadar fazla olursa hayal kırıklığı yaşama ihtimali de bir okadar fazla olur.İsteklerimize dönüp bir bakalım belkide size kafi gelebilecek bir konumdasınız.Şükretmek ve evrene verdikleri için teşekkür etmek aynı şeyler ki bu her inanışta üstünde durulan bir konu bu tatmin duygunuzun bir dengeliyicisi.Hayata bakış açınızı değiştirmek için işe burdan başlamak lazım elimizdekilerin değerini bilerek. İnanın kötünün kötüsüde var .

Hayatımızda birşeyler kötü gittiğinde ( ki her insanın böyle dönemleri olmuştur, olur, olacaktır ) , sebepleri dışarıda aramak kolay geliyor insana... Herhangibirinin bizden başka birini bunlardan mesul tutmasına kendimiz de kolayca inanabiliyoruz... Belki gerçekten , sizin durumunuzla ilgili sebepler sizin dışınızdan geliyor da olabilir... Ancak , önce kendimizde neleri değiştirebiliriz ona bakmak gerektiğini düşünüyorum... Kendi tecrübelerimin bana öğrettiği şeyi size yazmadan duramadım. Herhangi zor bir durumla karşılaştığımda , bunun olması için ben neler yaptım diye bakıyorum önce... Kendimde bir hata bulamazsam , bu tecrübe bana ne katabilir diye bakmaya çalışıyorum...

Hayat bir oyundur...oyunun kuralını siz seçmezsiniz,attığınız zarların nasıl geleceğini siz seçmezsiniz...zarı atarsınız ve o zardaki sayıyı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışırsınız...her hamleyi önceden düşünmeli ve akıllı oynamalısınız...size o an mantıklı gelen hamle sonraki el sizi açmaza alabilir...elbette karşı rakibe gelen zarlar ve taktiğide önemlidir...şimdi bir zar attınız ve 2 seçenek geldi...ya bu yorumu okumamış gibi davranabilir yada ciddiye alıp tavsiyeme kulak verirsin...
Rakibi kim seçersen seç ama sakın tanrıyı rakip seçme...çünkü tanrı zar atmaz...

1- ulaşabileceği bir hedef koy, sadece senin yapabileceğin bir şey olsun(örnek: çevremde 8-10 kişi var ama hiç biri format atamaz ben atarım)
2- her gün traş ol, Kadınsan saçlarını tara kendine bak
3-yapamazsan olmuyorsa dert etme tekrar dene
4-senden daha kötü durumda olanları düşün ve haline gene de şükret.
5-yemekten önce önüne gelenlere dua et
6-yemekten sonra getirene, pişirene sunana teşekkür et(sesli lütfen)
7- seni sevenleri mutlu et, sıkı sıkı sarıl onlara sevdiğini söyle; onların mutluluğu enerjisi duası seninle olsun
8-mutlaka yorul ki dinlenmenin kıymetini bil
9-yap ki yapabildiğini gör.
10-lütfen niyet ettikten sonra bir tane cam (bardak) kır
göreceksin ki olacak, olunca mutlu olacaksın, sonra hedefini yavaş yavaş yükselt
sağlıcakla kal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri