Üzerimdeki büyü hakkında

Benim üzerimde insanların ve aşk hayatımdaki kişilerin benden nefret etmesi ve uzaklaşması için bir tür büyü olduğu ortaya çıktı. Yani birisi kıskanıp özellikle erkeklerin nefretini kazanmam için yapmış. Bunu temizlettim hatta kısmet açıklığı çalışması da yaptırdım ama benim ekstra bir şey yapmama gerek var mı? Bunun etkilerinden tamamen ne zaman kurtulurum? Bazen eski halime dönemeyeceğim diye endişeleniyorum o yüzden görüşlerinizi merak ettim.
sizde büyü var diyen her kimse yani işinin ehli ise gerçek havas ilmine sahipse eğer var ise( ki çoğu yalan söyler) o büyüyü bozmaya mecburdur yani ona farzdır. (havas ilmine göre böyle deriz) size verilen vefk hamayil yahut Okumaları yaptıktan sonra sikintilariniz yavaş yavaş gider. size her tavsiye edilen dualar zikirle olsun yahut celb işlemi bunlara karşı dikkatli olun.. geçmişte ;rüyalarda kabus farklı hayvan siluetleti yahut ev içinde gölgeler tuhaf sesler yok sa sizde sihir büyü vsvs yoktur.

sizde büyü var diyen her kimse yani işinin ehli ise gerçek havas ilmine sahipse eğer var ise( ki çoğu yalan söyler) o büyüyü bozmaya mecburdur yani ona farzdır. (havas ilmine göre böyle deriz) size verilen vefk hamayil yahut Okumaları yaptıktan sonra sikintilariniz yavaş yavaş gider. size her tavsiye edilen dualar zikirle olsun yahut celb işlemi bunlara karşı dikkatli olun.. geçmişte ;rüyalarda kabus farklı hayvan siluetleti yahut ev içinde gölgeler tuhaf sesler yok sa sizde sihir büyü vsvs yoktur.
Eğer sizin dediğiniz etkileri yaşadıysam ve işin ehline geldiysem. O kişi de büyüyü bozduysa. Diyelim ki 1.5 sene önce biten 4 senelik ilişkimdeki kişi ile ve yine 1.5-2 sene önce kopan 8-10 senelik arkadaşlarım ile aramda bazı gelişmeler olabilir mi? Neticede bozdurduğumda sadece o etkiler mi gider yoksa topyekün bir fayda sağlar mı?

Eğer sizin dediğiniz etkileri yaşadıysam ve işin ehline geldiysem. O kişi de büyüyü bozduysa. Diyelim ki 1.5 sene önce biten 4 senelik ilişkimdeki kişi ile ve yine 1.5-2 sene önce kopan 8-10 senelik arkadaşlarım ile aramda bazı gelişmeler olabilir mi? Neticede bozdurduğumda sadece o etkiler mi gider yoksa topyekün bir fayda sağlar mı?
Büyüyü tamamen bozduysa eğer etkisini çok kısa bir sürede görmeniz gerekirdi.Yapilan uygulama zayıf olmuş olabilir eğer size bir takım okumalar verdiyse eksik yapmış olabilirsiniz.( bazı olaylar bizim irademiz dışında gelişir ve onlara mudahele edemeyiz) şunu göz ardı etmemek lazım. belkide kaderinizde o kişi yer almayacaktir. bazende arkadaş çevremizde temizlik yapmak gerekir. bazende akışına bırakmak lazım

Geri