Üzerimdeki büyü hakkında

mysterydays

Kayıtlı Üye
Benim üzerimde insanların ve aşk hayatımdaki kişilerin benden nefret etmesi ve uzaklaşması için bir tür büyü olduğu ortaya çıktı. Yani birisi kıskanıp özellikle erkeklerin nefretini kazanmam için yapmış. Bunu temizlettim hatta kısmet açıklığı çalışması da yaptırdım ama benim ekstra bir şey yapmama gerek var mı? Bunun etkilerinden tamamen ne zaman kurtulurum? Bazen eski halime dönemeyeceğim diye endişeleniyorum o yüzden görüşlerinizi merak ettim.

Dönem dönem düşüşler olabilir bunu, “bana yine bir şey mi yapıldı?” diye düşünme ihtimalinden dolayı korunmayla devam edebilirsiniz inancınıza göre. Bir müddet korunmayla dolaşmak size de iyi gelir genel olarak korunduğunuzu kollandığınızı da hissedersiniz. Haliyle endişe ve kaygılarınız zaman içinde azalır. Uygun gezegen gün ve saatlerine uyup belki bu endişenizi aşağı çekmek için daha detaylı olacağını hissedeceğiniz şekilde korunma çalışmanızı ayarlayabilirsiniz. Tamamen endişeli olduğunuzu belirttiğiniz için bu aklıma geldi.

Dönem dönem düşüşler olabilir bunu, “bana yine bir şey mi yapıldı?” diye düşünme ihtimalinden dolayı korunmayla devam edebilirsiniz inancınıza göre. Bir müddet korunmayla dolaşmak size de iyi gelir genel olarak korunduğunuzu kollandığınızı da hissedersiniz. Haliyle endişe ve kaygılarınız zaman içinde azalır. Uygun gezegen gün ve saatlerine uyup belki bu endişenizi aşağı çekmek için daha detaylı olacağını hissedeceğiniz şekilde korunma çalışmanızı ayarlayabilirsiniz. Tamamen endişeli olduğunuzu belirttiğiniz için bu aklıma geldi.
Çok teşekkür ediyorum çeşitli çalışmalar yapıyorum ama yine de danışmak istedim. Peki bu yapılanı ben biraz geç farkettim temizlik bir işe yarar mı? Eskiye dönüşüm olabilir mi?

Geri