birazanlamalıinsan
Kayıtlı Üye
hocam saydıklarınızı tamamiyle yaşıyor olmaktan hiç memnun olmayarak yazıyorum yıllardır uyku problemleri yaşıyorum gecenin bir vakti kalkıyorum anlamsızca uyuyamıyorum neyseki son günlerde şükürler olsun sabah namazı vakti uyanıyorum bir daha uyuyamıyorum ama bunu da erken yatarak dengelemeye çalışıyorum hiç uyuyamadığım günler de oluyor tabii uyusam da derin olmuyor ya da çok kabus görerek uyanıyorum içimde bir dürtü oluyor dürtülüyor gibi oluyorum daha sayacağım belirti çok fazla ama ne yapacağımı da bilemiyorum doğrusu sadece dua ve namazla o da yapabilirsem çok ağır gelir yapabilirsem bu şekilde yapıyorum bacaklarımda sanki prangalar var ve felç gibi doktorlar çözüm bulamadılar psikaytr ilaç doldurup gönderir ki içmiyorum zaten daha da yazacağım belirtiler var ama çok uzar şimdilik böyle kalsın.Anlaması zor çünkü psikolojik olabilir, nazar gibi bir etki olabilir, ama uzun yıllar boyunca zaman durmuş gibiyse, hayatınızda hiç bir şey yolunda gitmiyorsa, işiniz aşk hayatınız başarı ayatınız her şey kitlenmişse ve bu uzun süre devam ediyorsa, demem o ki yıllardır decam ediyorsa, ailenile sürekli çatışma halindeydeniz, eve girdiğinizde ev kapkara kasvetli ise, büyü olma ihtimali vardır. Her şeyden önce eskiden farklı/ coşkulu/ enerjik biriyken ortada bir sebep yokken değiştiyseniz, yoğun kaygı ve geçmeyen depresyonunuz varsa ve bunlar sebepsiz ise büyü olabilir. Büyü iradeye ve akla yapılan bir müdehale olduğundan sürekli bir uyju haliniz varsa ya da tam tersi uyku problemi çekiyorsanız ve demin saydığım şeyler de hayatınızda varsa büyü ihtimali yüksek. Çünkü büyü gibi şeyler direkt uykuyu etkiliyor. Kısacası işleriniz kitlenmiş, ruhen sıkıntılı, ve uyku düzenimiz bozulmulsa kafanızı bir türlü tıparlayamıyorsanız, büyü olma ihtimali yüksek.