Üzerimde büyü olduğunu nasıl anlarım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan greenight
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Anlaması zor çünkü psikolojik olabilir, nazar gibi bir etki olabilir, ama uzun yıllar boyunca zaman durmuş gibiyse, hayatınızda hiç bir şey yolunda gitmiyorsa, işiniz aşk hayatınız başarı ayatınız her şey kitlenmişse ve bu uzun süre devam ediyorsa, demem o ki yıllardır decam ediyorsa, ailenile sürekli çatışma halindeydeniz, eve girdiğinizde ev kapkara kasvetli ise, büyü olma ihtimali vardır. Her şeyden önce eskiden farklı/ coşkulu/ enerjik biriyken ortada bir sebep yokken değiştiyseniz, yoğun kaygı ve geçmeyen depresyonunuz varsa ve bunlar sebepsiz ise büyü olabilir. Büyü iradeye ve akla yapılan bir müdehale olduğundan sürekli bir uyju haliniz varsa ya da tam tersi uyku problemi çekiyorsanız ve demin saydığım şeyler de hayatınızda varsa büyü ihtimali yüksek. Çünkü büyü gibi şeyler direkt uykuyu etkiliyor. Kısacası işleriniz kitlenmiş, ruhen sıkıntılı, ve uyku düzenimiz bozulmulsa kafanızı bir türlü tıparlayamıyorsanız, büyü olma ihtimali yüksek.
hocam saydıklarınızı tamamiyle yaşıyor olmaktan hiç memnun olmayarak yazıyorum yıllardır uyku problemleri yaşıyorum gecenin bir vakti kalkıyorum anlamsızca uyuyamıyorum neyseki son günlerde şükürler olsun sabah namazı vakti uyanıyorum bir daha uyuyamıyorum ama bunu da erken yatarak dengelemeye çalışıyorum hiç uyuyamadığım günler de oluyor tabii uyusam da derin olmuyor ya da çok kabus görerek uyanıyorum içimde bir dürtü oluyor dürtülüyor gibi oluyorum daha sayacağım belirti çok fazla ama ne yapacağımı da bilemiyorum doğrusu sadece dua ve namazla o da yapabilirsem çok ağır gelir yapabilirsem bu şekilde yapıyorum bacaklarımda sanki prangalar var ve felç gibi doktorlar çözüm bulamadılar psikaytr ilaç doldurup gönderir ki içmiyorum zaten daha da yazacağım belirtiler var ama çok uzar şimdilik böyle kalsın.

hocam saydıklarınızı tamamiyle yaşıyor olmaktan hiç memnun olmayarak yazıyorum yıllardır uyku problemleri yaşıyorum gecenin bir vakti kalkıyorum anlamsızca uyuyamıyorum neyseki son günlerde şükürler olsun sabah namazı vakti uyanıyorum bir daha uyuyamıyorum ama bunu da erken yatarak dengelemeye çalışıyorum hiç uyuyamadığım günler de oluyor tabii uyusam da derin olmuyor ya da çok kabus görerek uyanıyorum içimde bir dürtü oluyor dürtülüyor gibi oluyorum daha sayacağım belirti çok fazla ama ne yapacağımı da bilemiyorum doğrusu sadece dua ve namazla o da yapabilirsem çok ağır gelir yapabilirsem bu şekilde yapıyorum bacaklarımda sanki prangalar var ve felç gibi doktorlar çözüm bulamadılar psikaytr ilaç doldurup gönderir ki içmiyorum zaten daha da yazacağım belirtiler var ama çok uzar şimdilik böyle kalsın.
Peki son 10 sene içinde ciddi bir travma yaşadınız mı? Ciddi bir felaket, aile içi cinayet, ya da çok ciddi yıllarca süren sizi devamlı aşağılayan sözlü tacizde bulunan bir aile üyeniz var mı mesela?? Ya da çocukken ciddi bir travma yaşadınız mı ? Aile içi cinayet ya da buna yakın bir şey. Ciddi bir dayak. Çünkü dediğim gibi genelimle psikolojik oluyor. Eğer çok zengin ya da şöhret sahibi biri değilseniz ya da ciddi bir düşmanınız yoksa büyü yapılmasını gerektirecek bir şey de yoktur. Büyü baya para isteyen bir şey yani. Birisi sizin için , sizin kötü olmanız için 100 bin lira verir mi mesela ? Bunu düşünün. Eğer ciddi travmalarınız yoksa, sevepsiz yere bu uyku bozuklupunu, işlerin rast gitmesini yaşıyorsanız ve size büyü yapacak biri varsa olabilir tabi

Büyü yapıldığını öğrenmenin en güvenli yollarından biridir rüyalar. Başta anlam veremesen de sonradan taşlar yerine oturur. Mesela büyü yapanı çok farklı şekillerde görürsün birinin adını düzenli seslenirken aynaya bakarken gibi gibi..
Olabilir tabi yine güzel bir yöntem ama dediğim gibi risk barındırıyor belki de sadece psikolojiye bunu koymuştur ve bu sebeple bu tarz rüyalar görüyordur bu da mümkünat içerisinde o yüzden en risksiz yollardan ilerlemek kanaatimce daha iyidir, sizin fikriniz de güzel tabi.

Merhaba Rhea nasılsın?

Bir soru sormak istiyorum bende devamlı rüyalar görüyorum ama belirli kişileri ve tanıdıklarımı değil tanımadığım insanlar tarafından sürekli saldırılara uğruyorum ya bıçaklanıyorum ya kesiliyorum ya esir alınıyorum ve yaşamayı hiç istemediğim psikolojimin çok etkilendiği ya da etkileneceği enteresan olaylar görüyorum çok korkunç ve etkisi gün boyu devam ediyor.Ayrıca bir gün değil 3 gün değil 5 gün değil çok uzun bir süredir böyleyim büyü olabileceğinden şüpheleniyorum.
Siz ne dersiniz merak ettiğim için fikrinizi sormak istedim mesaj yanıtlarınız ve büyü hakkında cevaplarınız kaynaklı olarak bilginiz olduğunu görüyorum.
Büyü görevlisi varlıklar insan formunda görülebiliyor rüyalarda. Saldırırlar genelde. Muhtemelen bir kara büyünün işaretleri gördükleriniz.

Olabilir tabi yine güzel bir yöntem ama dediğim gibi risk barındırıyor belki de sadece psikolojiye bunu koymuştur ve bu sebeple bu tarz rüyalar görüyordur bu da mümkünat içerisinde o yüzden en risksiz yollardan ilerlemek kanaatimce daha iyidir, sizin fikriniz de güzel tabi.
Yok hiç aklına gelmeyen şeyleri gördüğün oluyor büyü durumunda. Ben ne alaka o kişiyi gördüm ne işi var odamda ne yapmaya çalışıyor diyorsun filan işte. Sonraki zaman diliminde de büyünün etkileri ortaya çıkıyor. Mesela rüyanda gördüğün kişi gerçekte kavga ediyor seninle. Orda görmediğin ama işin içinde parmağı olduğunu sezdiğin kişi çıkıyor kavganın arkasında.
Mesela diyelim ki.. biraz dengesiz ve saldırgan birine bağlama yaptı düşmanınız sizi zor duruma düşürmek için.. bağlama yapılan kişiyi görüyorsun yapanı görmüyorsun. Bağlama yapılan kişi doğal olarak sizin yaptığınızı sanıyor.
Büyü yapanın kim olduğunu çözmek deneyim ve içsel güce bağlı.

Geri