"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Uzaylılarmı Geliyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan jensına
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Onlar Starlink uyduları.

geçen sene bir rüya görmüştüm...bu senenin temmuz ayında istanbul a ufo saldırısı oluyordu...ben tam istanbul nişantaşındaydım bir an da herkes panik bağrış çağrış çığlıklar kopuyor herkes gökyüzünü işaret ediyordu ...başımı havaya bir kaldırdım gökyüzü ufolarla ve
4-5 metrelik dev drone lerle doluydu...insanlara ateş ediyorlardı...ama normal bir ateş değil kırmızı lazer ışını gibi...birde insanları hissediyorlarmıydı neydi en saklananları bile buluyorlardı..mıknatıs gibi...çok tuhaf rüyaydı belki de filmlerden ve okuduklarımdan etkisiyle böyle oldu ama ilk defa bu denli ayrıntılı rüya görmüştüm.....he bi de insanlar bağırıyordu Abd saldırısı diye..güya abd yapmış bunları....

geçen sene bir rüya görmüştüm...bu senenin temmuz ayında istanbul a ufo saldırısı oluyordu...ben tam istanbul nişantaşındaydım bir an da herkes panik bağrış çağrış çığlıklar kopuyor herkes gökyüzünü işaret ediyordu ...başımı havaya bir kaldırdım gökyüzü ufolarla ve
4-5 metrelik dev drone lerle doluydu...insanlara ateş ediyorlardı...ama normal bir ateş değil kırmızı lazer ışını gibi...birde insanları hissediyorlarmıydı neydi en saklananları bile buluyorlardı..mıknatıs gibi...çok tuhaf rüyaydı belki de filmlerden ve okuduklarımdan etkisiyle böyle oldu ama ilk defa bu denli ayrıntılı rüya görmüştüm.....he bi de insanlar bağırıyordu Abd saldırısı diye..güya abd yapmış bunları....

Sahte uzaylı istilasını görmüşsünüz.
Tahminimce uzaylılar sürekli geliyor şimdiye özel değil

Kapadokya da varmış, sizce onlar hangi tür?
Reptiller tabi ki. Bu varlıklar nerede hüküm sürerse orda savaş cehalet ve sefalet eksik olmaz. Hindu tanrıları da reptildir mesela. Kendi enerjilerini uzaylı ırklara adayan toplumlar gelişemez. Eski tanrılar iyiymiş yine.. Enki gibi iştar gibi insanlığa uygarlık / bilgelik getirmişler. Son moda tanrıların faydalarını göremedik. Varsa yoksa kendilerini düşünüyorlar :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Reptiller tabi ki. Bu varlıklar nerede hüküm sürerse orda savaş cehalet ve sefalet eksik olmaz. Hindu tanrıları da reptildir mesela. Kendi enerjilerini uzaylı ırklara adayan toplumlar gelişemez. Eski tanrılar iyiymiş yine.. Enki gibi iştar gibi insanlığa uygarlık / bilgelik getirmişler. Son moda tanrılar tam hıyar takımı bi faydalarını göremedik. Varsa yoksa kendilerini düşünüyorlar :)
Annunakiler nasıl sizce pozitifler mi.. Annu lar önceden beri geliyor ve insanları yarattiklari sanılıyor ama onların öyle bir iddialari yok sanırım

Küçük bölgelere gittiğimiz de hava daha temiz şehir ışığı daha az olduğu iÇin gökyüzünde olanlar daha görünür hale geliyor. Fabrikalar çalışmıyor, egzoz dumanı az, katı atık yakmıyoruz vs derken acaba havanın daha temiz olması daha çok görünür olmasına neden olmuş olabilir.

dünya dışı yaşam araştırmaları İLE ilgilenenler zaten sürekli gidip geliyorlar diyor. Eğer o idealler doğru ise zaten değişen bir şey yoktur. Gidip geliyorlardır.

Temaslar sürekli yaşanıyor, bu zaman da temaslar ya da gözlemler arttıysa Covid 19 a bağlı olabilir.

Küçük bölgelere gittiğimiz de hava daha temiz şehir ışığı daha az olduğu iÇin gökyüzünde olanlar daha görünür hale geliyor. Fabrikalar çalışmıyor, egzoz dumanı az, katı atık yakmıyoruz vs derken acaba havanın daha temiz olması daha çok görünür olmasına neden olmuş olabilir.

dünya dışı yaşam araştırmaları İLE ilgilenenler zaten sürekli gidip geliyorlar diyor. Eğer o idealler doğru ise zaten değişen bir şey yoktur. Gidip geliyorlardır.
Kırklareli tarafı zatrn sanayi bolgesi olmayan bi yer. Yeni uydular buyuk ihtimal

Geri