geçen sene bir rüya görmüştüm...bu senenin temmuz ayında istanbul a ufo saldırısı oluyordu...ben tam istanbul nişantaşındaydım bir an da herkes panik bağrış çağrış çığlıklar kopuyor herkes gökyüzünü işaret ediyordu ...başımı havaya bir kaldırdım gökyüzü ufolarla ve
4-5 metrelik dev drone lerle doluydu...insanlara ateş ediyorlardı...ama normal bir ateş değil kırmızı lazer ışını gibi...birde insanları hissediyorlarmıydı neydi en saklananları bile buluyorlardı..mıknatıs gibi...çok tuhaf rüyaydı belki de filmlerden ve okuduklarımdan etkisiyle böyle oldu ama ilk defa bu denli ayrıntılı rüya görmüştüm.....he bi de insanlar bağırıyordu Abd saldırısı diye..güya abd yapmış bunları....
45 binden fazla uydu yollamışlar görünenler onlar olabilir. Virüs birilerinin işine gelmişOnlar Starlink uyduları
Tam değil daha var sahtekarlığa hepsi bir anda çalışacak bütün dünya da görünen duyalan bir görüntü ses yansıtılacak gökyüzüne ne izletirler kim bilir.Sahte uzaylı istilasını görmüşsünüz.
Tahminimce uzaylılar sürekli geliyor şimdiye özel değil
Uzaylılar yıllardır aramızda yaşıyor zaten. Besin kaynakları da biz insanlarız. Matrix filmi bu anlamda çok aydınlatıcıdır. Bu varlıkların bir kısmı bizim negatif duygularımızdan besleniyor. (reptilianlar, yahve grubu vs) bir kısmı ise pozitif duygulardan. (Özellikle cinsellik)
Reptiller tabi ki. Bu varlıklar nerede hüküm sürerse orda savaş cehalet ve sefalet eksik olmaz. Hindu tanrıları da reptildir mesela. Kendi enerjilerini uzaylı ırklara adayan toplumlar gelişemez. Eski tanrılar iyiymiş yine.. Enki gibi iştar gibi insanlığa uygarlık / bilgelik getirmişler. Son moda tanrıların faydalarını göremedik. Varsa yoksa kendilerini düşünüyorlarKapadokya da varmış, sizce onlar hangi tür?
Bunlar hangileri merak ettim ?Son moda tanrılar
Annunakiler nasıl sizce pozitifler mi.. Annu lar önceden beri geliyor ve insanları yarattiklari sanılıyor ama onların öyle bir iddialari yok sanırımReptiller tabi ki. Bu varlıklar nerede hüküm sürerse orda savaş cehalet ve sefalet eksik olmaz. Hindu tanrıları da reptildir mesela. Kendi enerjilerini uzaylı ırklara adayan toplumlar gelişemez. Eski tanrılar iyiymiş yine.. Enki gibi iştar gibi insanlığa uygarlık / bilgelik getirmişler. Son moda tanrılar tam hıyar takımı bi faydalarını göremedik. Varsa yoksa kendilerini düşünüyorlar![]()
etkisinin olduğu yerlerde savaş cehalet ve sefalet olan tanrılar. ismi lazım değil : ))Bunlar hangileri merak ettim ?
Kırklareli tarafı zatrn sanayi bolgesi olmayan bi yer. Yeni uydular buyuk ihtimalKüçük bölgelere gittiğimiz de hava daha temiz şehir ışığı daha az olduğu iÇin gökyüzünde olanlar daha görünür hale geliyor. Fabrikalar çalışmıyor, egzoz dumanı az, katı atık yakmıyoruz vs derken acaba havanın daha temiz olması daha çok görünür olmasına neden olmuş olabilir.
dünya dışı yaşam araştırmaları İLE ilgilenenler zaten sürekli gidip geliyorlar diyor. Eğer o idealler doğru ise zaten değişen bir şey yoktur. Gidip geliyorlardır.