Bir arkadaşım kaçırıldığını düşünüyordu. Aynı yaştaydık ve yıllar geçtikçe daha da zorlandığını gözlemledim. Yaşadığı ya da yaşadığını sandığı durumla başa çıkamadığı için kendisini alkole vermişti. Çevresinde (ailesi de dahil) kimse inanmıyordu. Gerçekten de çocukken kaybolmuş biriydi ama bunları zihninde mi üretiyordu yoksa hakikati mi söylüyordu ne yazık ki bilemiyorum..Uzaylılar tarafından kaçırılma deneyimi yaşayanlar bu durumdan nasıl etkileniyorlar?Günlük hayatlarına bıraktıkları yerden devam edebiliyorlar mı? Bu deneyimden sonra o insanlarda ne gibi deǧişimler oluyor...Bunun faydası ya da zararları var mı çok merak ediyorum...
Cevapladıǧınız için çok teşekkür ederim..Bazı insanlar bazı platformlarda da çıkıp anlatıyorlar...Amaçlarınî tam anlayamadıǧım için meraklandım..O yüzden son zamanlarda sorgulamaya başladım...Eǧer bu olaylar yaşanıyorsa neden bazı kişilere görünüyorlar da bazılarına görünmüyorlar...O kişilerin ne özellikleri var da onlara görünüyor?Bazı insanlar kendini seçilmiş gibi mi göstermek istiyor ?Bir arkadaşım kaçırıldığını düşünüyordu. Aynı yaştaydık ve yıllar geçtikçe daha da zorlandığını gözlemledim. Yaşadığı ya da yaşadığını sandığı durumla başa çıkamadığı için kendisini alkole vermişti. Çevresinde (ailesi de dahil) kimse inanmıyordu. Gerçekten de çocukken kaybolmuş biriydi ama bunları zihninde mi üretiyordu yoksa hakikati mi söylüyordu ne yazık ki bilemiyorum..
Dünyayı yönetecek bilgi veya araca sahip olduğunu düşün.Naparsın?Bilenleri öldürürsün sana kalır.Olmayan bir şey içinde yarış içinde olmazsın gizli kalır.Venezuella operasyonunda Amerikanın gizli silahı varmış.İsmi bile yok.Taklit edemiyorsun.Kendi fikrimi belirtmem gerekirse: çok saçma.
Uzaylılar (ki bizde bir tür uzaylıyız) dünyaya gelecek ama sadece birkaç kişi kaçıracak. İletişime sadece "büyük" kişilerle geçecekler ve bu bilgiler sızmayacak.
Dünyayı yönetse ne olacak? Bana dokunan çok az şey olacak. Ama bu farklı bir konu.Dünyayı yönetecek bilgi veya araca sahip olduğunu düşün.Naparsın?Bilenleri öldürürsün sana kalır.Olmayan bir şey içinde yarış içinde olmazsın gizli kalır.Venezuella operasyonunda Amerikanın gizli silahı varmış.İsmi bile yok.Taklit edemiyorsun.
Bir bölünmüşlük içinde olabilirler.Kaynakları kısıtlı olabilir veya başka bir temasta soykırıma uğramış olanlar olabilir.Dünyaya sahipler. Peki, bu canlılar neden sadece o insanlarla iletişimdeler? Onların eline ne geçiyor? Sadece bizim dünyamızda olan bir şey mi? Ve eğer öyleyse, kendilerini o insanlarla iletişimde tutuyorlar? Tüm insanlar öğrense bu şeyi elde edemeyecekler mi? Hadi bunu da kabul edelim. Ama neden böyle dolaylı bir yol ile uğraşsınlar? Eğer bu güce (tüm dünyayı yöneten araç ve bilgiye) sahiplerse bu adamlarla uğraşmalarına ne gerek var? Aracıya niye ihtiyaçları var?