Selam,
O dediğin reiki sembollerini bilmiyorum ama gördüğüm bir şeyi aktarmak istiyorum.
Biliyosundur , dünyaca ünlü bir fizikçi var ; Stephen Hawking
İşte bu adam sen ve senin gibi iletişim kurmak isteyenleri uyarıyor şu sözleri ile ;
''Dünya dışı yaşam formları bizden çok zeki olabilir ve tehdit oluşturabilir.Eğer uzaylılar bizi ziyaret ederse, bence netice yerliler için sonucu hiç de iyi olmayan Kristof Kolomb'un Amerika'yı keşfini andıracak. Kavrayamayacağımız biçimlerde hayat ve zeka olabileceğinden kuşkulanıyorum''
Ne kadar gereksiz bir insan olduğunu gözler önüne sermiş...Erol büyükburç'a sorun bence. Uzaylıların ve ajanların kendi spermlerini çaldığını iddia ediyor.
Bu ne yazık ki mümkün değil. Bırakın iletişimi daha adam akıllı göremedik bile. NASA söylüyor bunu.
Çok haklısınız ama dininiz gereği bir çok aleme varlığa inanıp uzaylı gerçeğini yabana atmayalım.Kendimizi inkar etmekten başka bir şey değil ki bu benim için dini inkardan daha kötü.Bizde evrende yaşayan objektif bakınca uzaylılarız.İyi forumlar...bende uzaylılara inanmıyorum zaten ilerde gizli örgütler uzay ve uzay saldırılarını bahane edip bizi kötü niyetine kullanmayı planlıyor
bén küçükkén uzaylıları gördüm ama kimsé bana inanmadı. Onların varlığından şüphém yok ama nasıl görülécéği yada bağlantı hakkında béncé kimsénin bir fikri olamaz. Uzaylı onlar sonuçta. Cin félan olsa bi şékildé çağırılır.
Cinler acaba madde formuna geçebiliyor mu?Önce bunu bi araştırmak gerek öyle değil mi?Bu arada cin adıyla hitap ettiğiniz varlıkları çağırdığınızda bile esasen yanınızda olmadığını farklı bir aleme mensup olduklarını unutmanız üzücü kaldı ki birde ufo görüntüsü vericekler uzaya.Amerika' ya Nasa' ya atsanız suçu neysede rahat bırakın şu masumları...birde şöyle düşünsek
uzaylı lar değilde cinlerin bize verdiği görüntüler olamazmı?
hani deriz ya enerjidenler
havada uçuşan ışıklar vs. onların oluşturduğu görüntü olmaz mı
ben kesin olarak uzaylı yok diyemesem de bu düşünce hep ağır basıyor
Cinler acaba madde formuna geçebiliyor mu?Önce bunu bi araştırmak gerek öyle değil mi?Bu arada cin adıyla hitap ettiğiniz varlıkları çağırdığınızda bile esasen yanınızda olmadığını farklı bir aleme mensup olduklarını unutmanız üzücü kaldı ki birde ufo görüntüsü vericekler uzaya.Amerika' ya Nasa' ya atsanız suçu neysede rahat bırakın şu masumları...(Evren her an genişliyor bir sürü yıldız sistemlerine ev sahipliği ediyor ve siz hala kendi varlığınızı kanıt olarak göremiyorsanız uzaylıları hala amerikan yapımı sanmaya devam edin.)
Gizli mabet perisi diye itham etmek geldi sana içimden her neyse esas konumuza gelelim demişsin ki cinlerle alakalı bir çok kanıt gösterilebilir vs vs demişsin.Bunların hepsi lafda kalır malesef cidden inan bana yüzde yüz cinler tarafından yapıldığına dair bir fiil gösterebilir misin?Bizim gibi madde formundaki makrodan micro düzeye kadar bir sürü canlı olma olasılığı olma ihtimaline ve eski medeniyetlerden bunların gizli kapalı bahsetmelerine rağmen boyutu farklı titreşimi alemi farklı bir gerçeklikteki varlığı kabul etmekmi zor içinde bulunduğumuz beynimizin alamayacağı kadar büyüklükte evrendeki yaşam olma olasılığı mı yüksek?Bana hak verenler olucaktır hak vermeyenler olucaktır fakat muhalefet olarak hiç bir sonuca ulaşamayız.Umduğum gibi mesajlarınızda cinlerden bahsettiğiniz şeylerin çoğu kulaktan dolma anladığım kadarıyla aksiyse hodri meydan buyrun bana cinlerin varlığını kanıtlayın ha ben kanıtlama mecburiyetinde değilim diyorsanız bu dediğim ihtimalleri düşünün sonrada uzaylılara cin muamelesi yapar mısınız bilmem...tabi ki onlar yanınıza geldiklerinde dilediklerinde vucud bula biliyorlar
bahs ettiğiniz gibi olsa bir insanı yatağından çekip aşağı atamazlar? ( yaşanan bir olay ) vere bileceğim çok örnek var aslında, tartışma amaçlı sölemiyorum baştada söylediğim gibi bu bir düşünce idda değil
bana kalırsa bize ufodan daha çok dehşet verici şeylerde göstere bilirler
amerika yı bilmem hangi mahallede kalıyo![]()
cinlerin varlığını kanıtlayın ha ben kanıtlama mecburiyetinde değilim diyorsanız bu dediğim ihtimalleri düşünün sonrada uzaylılara cin muamelesi yapar mısınız bilmem...