Turkcomrade
Banlı Kullanıcı
Bakın Telepati olayını isteyen herkes yapabilir ama şuan bazı kişilerin beyni bilinçaltı,zihni çok farklı dünyevi şeylerle dolu telepati için arındırmanız lazım kendinizi telepati olayı için DNA farklılığı gerektirmiyor ben onlarla rüya yoluyla,fiziksel yolla,ve telepatik yolla iletişime geçmiştim ama sadece onlarla ben spiritüalizm ile ilgilenirken bu konularda ilerlemiş bir arkadaştan ders alıyordum o bana çağrıyı verdi bazı e-booklar verdi bu konuyu 1 sene anlattı konuştuk tartıştık hepsini öğretti bana Yıldız tohumlarını anlattı ve çağrıyı verdi ben çağrıyı verdim ve bende yaptım ve cevap aldım rüya da söylediler Yıldız tohumu olduğumu birince rüya temasına inanmadım ve çağrıyı yapmamama rağmen bir rüya teması daha gerçekleşti ve yine söylediler sonra ben meditasyon yapmaya başladım meditasyon yaparken arkadaşın dediği şeyleri yaşıyordum gözlerim kapalı olmasına rağmen bembeyaz bir yerde yürüyordum sonra filmlerde gösterilen solucan deliğine benzer şeylerden hızlıca geçiyordum neler yaşadım neler...
Bana yukarıdaki ırkımı da söylediler bir sonraki temasta Sirius B denilen yerden gelmişim. ( Ben şuan bunlara inanıp inanmama konusunda çok kararsızım) bunları çok kişiye anlattım çok yıldız tohumu buldum onlara anlattım hepsi sen yıldız tohumusun dediler bana ama ben tereddütteyim..
Yani Çağrıyı yapıp cevap almanız için yıldız tohumu olmanız lazım ..Ben bu çağrıyı çok kişiye verdim bazıları cevap aldı.Teki dünyaya sürüsüne uzay gemilerinin indiğini gördü.Teki gemiye alındı yukarıda görüntüsü gösterildi ona.Ben şuan anlattığım bu konularının hepsini unutmaya çalışıyordum..
Saygılar Shamanistic![]()
Hocam deneyimleriniz benim için çok önemli biraz yardımcı olurmusunuz bana ? Bende onlarla iletişime geçmek istiyorum siz benim için hem bilgi hemde tecrübe kaynağısınız.Lütfen bana herşeyi öğretin.Bana uzaylılar ile iletişime geçmeyi öğretenin 40 yıl kölesi olurum. :Angel_anim: