Turkcomrade
Banlı Kullanıcı
Ne gibi yollar izlemeliyiz neler yapmalıyız en azından tecrübe yada fikir sahibi olanlar cevaplarsa belki bir yöntem bulabiliriz.
Eğer astral mastral saçmalığından bahsetmiyorsanızYörüngede 4-5 tane nükleer patlama yapın oluşan enerji boşalımı dikkatlerini çekicektir büyük ihtimal.(eğer o kadar gelişmiş dostlarsa)
4.tür gerçek bir film ben izledim içinde temasların sıra sıra oluşun anlatıyor ama onu her dünya dışı varlık yapmıyor o temasları daha çok griler yapıyor![]()
Film değil o belgeseldi film deyip geçilmemesi lazım başında anlatıldı ztn belgesel olduğu gerçek bir belgesel olduğu)
Şimdi bir kere Telepati yapmak en azından bizim seviyemiz için pekde kolay değildir. Yapabilen kişilerse eminimki DNA açısından dünya üzerinde nadir olarak bizden gelişmiş kişilerdir..? Ha bunu bizim seviyemizde bir insan yapabilse bile beyinsel aktiviteleri göz önüne alındığı takdirde pekte uzakalra özellikle galaksiler arası hatta güneş sisteminden dışarı çıkabiliceğiniz yüzeysel olarak hiç inanmıyorum. Hayır bir maddeyi hareket ettirmeye çalışsanıza..? Eğer bunu gözle görülür bir etki yapabiliyorsanız kuvvetli beyin dalgaları gönderebiliyorsunuz demektir. Fakat bunu yapamıyorsanız nasıl çok daha güçlü beyin dalgalarını güneş sistemi ötesine ulaştırabilirsinizki..? En azından fiziksel olarak mümkün bulmuyorum. Teknoloji ile bi ihtimal bu dalga boyu saptanıp daha güçlü bir gönderme yapılabilir fakat bir insanın bunu yapabiliceğine kolay kolay inanmam.
4.Tür cidden iyi bir film/belgesel. Aslında çok çok uzun bir belgeselmiş ama biz bir kısmını film vasıtasıyla izliyebiliyoruz işte. The Objective'yide tavsiyemdir.
Dostum Samanyolu galaksisinin etrafını ölç birde doktora gidip kendine EEG taraması yaptır beyin dalgalarının gidibileceği menzili daire içine al. Tabi nasıl yaparsın bilmiyorumÖyle kolay değil her yiğidin harcı değil lafını etmek istiyorum...
O dediğiniz olayın ruhsal bir şey olduğunu sanmıyorum. Ruhunuzla nasıl yapıcaksınız peki..? Ruhunuzu bedeninizden çıkardığınız vakit(Ki çıkarabiliceğinizi sanmıyorum) fiziksel olarak çökersiniz. Sizin yaptığınızın daha çok beyinsel bir şey olduğunu düşünüyorum biliyorum...