"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Uzaylılar birbirleriyle nasıl iletişim kuruyor?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Warcraft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Warcraft

Banlı Kullanıcı
Merhaba arkadaşlar en çok merak ettiğim konulardan aslında ne kadar araştırsamda bu konu hakkında tam net bilgi alamadım hepinizin bu konu hakkındaki düşüncelerini merak ediyorum...

Cogu telepati kurarlar diye biliyorum, bunun icin kaynaklar var. Belli organlarini pek kullanmazlar genelde islerini beyin gücüyle hallediyorlar. Bir arastirma der ki, bukadar kolay hareket ettinizi bilseydim ben de düsünürdüm onu hehe varlik ayaklarini kullanmiormus hafifce süzülerek gidiyormus.

Kişisel görüşüm telepati yoluyla iletşim kuruyolar.İzlediğim belgesellerde falan böyleydi en azından :)

Şimdi nasıl telepati kurarlar insanoğlunun çevredeki sesi işittiği belli bir frekans vardır... Eğer bu adamlar bu frekansın altında konuşurlarsa dışardan insanoğluna kesinlikle bir anlam ifade etmez ve ses gelmez hatta insanoğlu karşındakini hayvanımsı hareketler yapıyo olarak algılar... Birde o frekansın üstünde olursa acayip seslerde çıkabilir ve insan beynini rahatsızda edebilir (ki bu bir anverizmaya yol açabilir!) bu konudaki bilgilermin bir kısmını unuttum... Birde telepati faktörü var burda beyinsel birşeydir... Bilindiği gibi insanoğlu beyin kapasitesinin tamamını kullanamamaktadır eğer bölye birşey olsaydı bizde gerek uzaktan gerek yakından telepatik bir şeyler yapabilirdik... Şimdi garip bir benzetme yapıcam hani top topu çeker olayı vardırya... Irk ırkı çeker... Aslında her tür canlı arasında çok düşük frekansta alım verim gibi birşeyler vardır nese fazla bu konuya değinmeyeceğim uzun sürer çünki :) Umarım bir şeyler anlatabilmişimdir....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri