yunusum_bilmem
Kayıtlı Üye
Cinler birşeyi biryerden biryere anında ışınlayabilir. Ki zaten eski mısırda Hz. Musa(a.s.) nın kur'an da ki kıssasında bahsedildiği üzere büyücüler çoktu. Firavun ifritin biriyle insanları ona taptırması karşılığında anlaşıp cinlere 1 günde piramitleri inşa ettirdi. Bu sözde mucizeyi(aslında büyü) gören halksa RA, AMON, İSİS gibi isimler altında şekil değiştirmiş cinleri tanrı edinmiştir. Benzer olaylar Yunan mitolojisinde, Budizm, Hinduizm ve diğer putperest dinlerde de mevcut olmuştur. Öyle ki sümerler, maya ve inka kavmi de uzaylı adı altında yine iri gözlü varlıkların heykellerini yapmıştır. Cinler gerek insanları saptırmak gerek insanlardan korunmak bâbında sürekli çeşitli kılıklarda kendilerini kimi zaman uzaylı kimi zaman da tanrı olduklarına inandırmışlardır. Bu ifritlerin babası, şeytanların atası iblisin yüzyıllardır süregelen sistemidir. İblisin kıyamet kopmadan önceki ikinci büyük projesi uzaylılara tapan insanlardır. Bu yolda amerikan büyük locası üstatları ile ifritler anlaşmalar yapmıştır. Uzaylılara tapan insanları görmeye başlamanızın ilk alameti Empire States binasında görülen ufolardır. Amerikan büyük locası tarafından inşa edilen ışıklı çelik daire şeklindeki gemiler yine cinlerce uçurulur.(cinlerden 100 lercesi aynı anda bir cisimin içinden geçerse ortaya çıkan manyetik akım cismi hareket ettirir tıpkı fincan la yapılan çağırmalarda olduğu gibi) Cinler uzaylı kılığında yeryüzüne iner ve eski mısırda, babilde, yunanda ve sümerlerde olan tekrar eder. Kur'an ın diğer varlıklardan kastı şüphesiz uzaylılar değil cinlerdir. Bir kaç satır öncesinde en büyük ikinci proje demiştim çünkü ilki babası iblis annesi insan olan Deccâldir.YAZDIKLARIMIN HEPSİ, BÜTÜN KONULARIM VE MESAJLARIM BANA AİTTİR HİÇBİRİ ALINTI DEĞİLDİR.
Hepsi bu yüzyılda olacaktır siz yazmadan ben cevap veriyim dedim.
Hepsi bu yüzyılda olacaktır siz yazmadan ben cevap veriyim dedim.