"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

uyuyan kişiden bilgi almak için...

dynamic apnea

Kayıtlı Üye
Çok önemli bir bilgiye ihtiyacınız var lakin o kişi size bu bilgiyi vermiyor, yada birşey hakkında dogruyu duymak istiyorsunuz ama yine duyamıyorsunuz...
Öncelikle abdest alarak maddi manevi temizleniniz, sag eliniz üzerine verecegim ayeti yazınız... Daha sonra o el ile, yazım işlemi bittikten sonra herhangibirşey tutmayınız elinizi yıkamayınız ve kirletmeyiniz..
Bilgileri almak istediginiz kişi uyuduktan sonra sag eliniz ile Kişinin kalbi üzerine mesh ediniz çok çok hafif dokununuz.. sorularınızı sorarken iki kaşı arasına odaklanınız biryandanda mesh etmeye devam ediniz... Tektek sorularınıza cevap alacaksınızdır, sag elinize yazacaklarınız...

KAYNAK: KONTEJYAN

فَقُلْنَا اضْرِبُوهُ بِبَعْضِهَا كَذَلِكَ يُحْيِي اللَّهُ الْمَوْتَى وَيُرِيكُمْ ءَايَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَعْقِلُونَ

Bu bilgi çok degerli ve çok önemli oldu çok sağol ama sol elle nesıl sağ ele yazabilecegiz ki

evet aynısı beni aklıma geldi ama yazdım sonra nedense vazgeçtim. Solaklar için sorun değilk fakat sağlak'lar zorlanır hatta yazamaz çünkü kısa bir kaç harfte değil uğraşmak lazım.

iyi bir yöntem ama şahsen denemem... Uykusunda konuşan biriyse bilgi almak daha kolay zaten. Konuştuğu sırada sorularınızı sorun cevaplar... =)) Ama iyi birşey olmadığını söylüyorlar kişi uykusunda konuşturmanın...

evet şahsen ben sorunlanları cevaplamam herhalde tabi bu yöntem işe yararmı bilemıyorum. Benim uykum çok hafif hemen uyanırım ve uykuyada hemen dalamam biraz zaman geçmesi gerekiyor

tamam yaparsan mutlaka paylaş bizimle bende çok merak ettim belki birgün denerim, ama avucumuza bizim yerimize başka biri yazsa dua'yı yine kabul görür mü?

Anlaşıldı kontejyan Teşekkürler.. Ama bu durumda benim uygulamayı yapmam mucize gibi birşey olur çünkü yazamam sanırım keşke solak olsaydım

Sayın Kontejyan,

Maddi temizlenme kısmını anlayabiliyorum fakat manevi olarak temizlenmek nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz? Manevi temizlik için özel olarak bir şey yapmalı mıyız?

Sayın Kontejyan,

Maddi temizlenme kısmını anlayabiliyorum fakat manevi olarak temizlenmek nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz? Manevi temizlik için özel olarak bir şey yapmalı mıyız?
Abdest alındıgında madden ve manen temizleniyorsunuz...
Ebu Hureyyeden rivayet olarak bize nakledilen sahih bir hadistir.. Abdest aldıgınızda sırasıyla tüm uzuvlarınızdan birbir o güne ait günahlar akar gider... (Hz.Muhammed AS.)

sağ ellerini kullananlar kağıda yada beyaz beze yazıp ellerine yapıştırsın yada avuçlarının için tutsun .bu şekilde problem kalmaz..

sağ ellerini kullananlar kağıda yada beyaz beze yazıp ellerine yapıştırsın yada avuçlarının için tutsun .bu şekilde problem kalmaz..
Bu Uygulama 2 enerjinin birleşmesinden meydana gelir, tensel temas ile Bio enerji geçişi ve ayetin ruhi bedene nakşedişi ile gerçekleşir.. Sizin söylediginiz türde sonuç alınacagını nereden çıkardınız? Zira bu kendi öz uygulamalarımdan birisidir.. Lütfen hakkında bilgi sahibi olmadıgınız konular hakkında yanlış yönlerdirmeler yapmayınız..

peki bu ayeti sağ elimize ne ile yazmamız gerekiyor acaba tükenmez kalem mi dolmakalem mi
Hayır tükenmez kalemde olmaz kurşunda olmaz dolma pilot gibi hiçbir kalem olmaz, hiçbir uygulamada bu kalemler kullanılmaz, Safran mürekkebi kullanacaksınız yada kanarya otunun çiçeklerinden boya elde edeceksiniz, ardıç agacının yapraklarındanda yeşil renk elde edilir ancak bunun kokusu muteber olmadıgı için tavsiye etmiyorum, dedigim gibi ya safran kullanacaksınız yada kanarya otunun çiçegi..

değerli kardesim kontejyan havasta tüm yazımlar tükenmez kalem yada dolma kalem mürekkebiyle yazılmıyor sanırım

Elbette. Düşünceni bir duygu ile yoğunlaştırdığın anda evrenin yasalarını kullanmaya başlarsın.

Geri