"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

uyuyamıyorum geceleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan enesm29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enesm29

Kayıtlı Üye
merhaba geceleri uyuyamıyorum 3 e 4 e kadar uyuyamıyorum sıkıntılar yüzünden ama psikiyatriye gidip ilaçta almak istemiyorum uyku ilacınıda kendimi alıştırmak istemiyorum ne yapcam bilmiyorum fikri olan varmı

Melisa cayi iyi geliyor aslinda. Ya da uyumadan once papatya cayi. Bir de yatmadan once yemek yiyorsaniz o da engeller.

Uyumadan önce tatlı yemek uyumayı engeller, yani uyumadan önce şekerli gıda tüketmeyin.Uyumadan önce ılık suda bir banyo yapabilirsin.Gece de yatağında uyurken arka planda slow bir müzik veya yağmur,şömine sesleri dinleyebilirsin.Şahsen ben arka planda Çağdaş Rus Öyküleri dinliyorum rahat rahat uyuyorum :)

Melisa cayi iyi geliyor aslinda. Ya da uyumadan once papatya cayi. Bir de yatmadan once yemek yiyorsaniz o da engeller.

Uyumadan önce tatlı yemek uyumayı engeller, yani uyumadan önce şekerli gıda tüketmeyin.Uyumadan önce ılık suda bir banyo yapabilirsin.Gece de yatağında uyurken arka planda slow bir müzik veya yağmur,şömine sesleri dinleyebilirsin.Şahsen ben arka planda Çağdaş Rus Öyküleri dinliyorum rahat rahat uyuyorum :)
Evet uyumadan once yemekte yiyorum sekerli seylerde yiyorum yatmadan once tstli seyler yemeyi seviyorum cikolata falan Melisa çayınıda denicem tesekkurler ben muzikle hic uyuyamiyorum:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri