Slm Arkadaşlar,,
Ben 3 aydır astral seyahat yapmaya çalışıyorum ama henüz başarılı olamadım nedense yarım saat bir saat hareketsiz yatıyorum ve hiçbişey düşünmüyorum ama uyuşma çınlama vs olmuyor acaba neden yardım edicek varmı şimdiden teşekkür ederim
Hiç bir şey düşünmemeyi başardığınız sıra çıkış için kendiniz yaptığınız ya da okuduğunuz taktiği,uygulamayı yapmaya sıra gelir. Siz sadece yatarsanız çıkış yapamazsınız.
Hiç bir düşünmemeyi başardığınız çıkış için gerekli taktiği,yöntemi uygulayacaksınız. Örneğin :İp tutunup çıkma vardır.
Ya da 4 kişinin sizi elleriniz ve bacaklarınızdan tuttuğu,bırakmadığını imajine edeceksiniz sonra o 4 kişinin bir anda sizi bıraktığı ve çıkışı başardığınızı imajine edeceksiniz.
En önemliside başaracağınıza inanacaksınız.![]()
Cevap için çok teşekkür ederim. Çok inanıyorum gerçekten çok uğraşıyorum ama henüz başaramadım ama başaracağıma inanıyorum denemelere devam edicem söylediğiniz gibi teknikleri uygulicam ama ilk önce uyuşma ve çınlama olması gerekmiyormu?
İlla o deneyimleri yaşamanıza gerek yok onları yaşamadan da çıkış yapılabilir.
Ama dediğim gibi yöntemi uygulamaya başladığınız zaman o deneyimleri de yaşarsınız.![]()
Slm Arkadaşlar,,
Ben 3 aydır astral seyahat yapmaya çalışıyorum ama henüz başarılı olamadım nedense yarım saat bir saat hareketsiz yatıyorum ve hiçbişey düşünmüyorum ama uyuşma çınlama vs olmuyor acaba neden yardım edicek varmı şimdiden teşekkür ederim
Hiç birşey düşünmemeniz çok kolay birşey değil illaki o anda aklınıza düşünceler geliyordur ve siz o arada onları savuşturmaya çalışırken sürekli başa dönüyorsunuzdur. Şöyle birşey tavsiye ederim size hiçbirşey düşünmemeye çalışmak yerine tek bir şey düşünmeye çalışın. Mesela sırt üstü yatar vaziyetteyken bir kolunuzu yatağa dik bir şekilde kaldırın ve ona konsantre olmaya çalışın yeterince konsantre olduğunuzda kolunuzdan başka birşey hissetmediğinizi göreceksiniz diye düşünüyorum. Yada kendiniz için başka bir teknik geliştirin ama mutlaka tek bir şeye konsantre olun.
bende denemeye devam ediyorum bacaklarm falan uyuştu ayaklarm karıncalandı ama çıkamadım ve çok zorlayınca titreme gibi bişey hissediyorum göğüsüm kalkıyor nefes alma hızım azalıyor bunlar normalmi yoksa ben kendimi çokmu kasıyorum.İyi günler.
Odadan cıksak ne olur?
sana katılıyorum bu konuda bende astrala sık çıkan biri olarak dünya üzerinde yapılan gezintinin zihin seyahati olduğunu yeni öğrendim artık ayrımına varıyorum,ama diğer konuda da astrala çıkarken sadece telkin yada o gece meditasyon yapmakla daha kolay hale geliyor benim için üstelik bende ne çınlama nede söz edilen başka fiziksel bir şey hissediyorum ayrılma sırasında sadece ağırlık oluyor, herkeste farklı işliyo illa çınlama kalp çarpıntısı olacak diye bir şey yok zaten arkadaşlarda bu konuda farklı işleyiş tarzlarını anlatmışlarDaha gecen Urum soyledi astral seyahat yıldızlar arasinda yapilir dunya uzerinda yapilmaz, dunya uzerinde yapilan zihin seyahati dedi . Fakat herkes istedigim yeri dusunuyorum oraya gidiyorum diyor. Siz astral seyahat mi yapmiyorsunuz yoksa urum baska birseyden mi bahsediyor. Anlamadim?:willy_nilly:
sana katılıyorum bu konuda bende astrala sık çıkan biri olarak dünya üzerinde yapılan gezintinin zihin seyahati olduğunu yeni öğrendim artık ayrımına varıyorum,ama diğer konuda da astrala çıkarken sadece telkin yada o gece meditasyon yapmakla daha kolay hale geliyor benim için üstelik bende ne çınlama nede söz edilen başka fiziksel bir şey hissediyorum ayrılma sırasında sadece ağırlık oluyor, herkeste farklı işliyo illa çınlama kalp çarpıntısı olacak diye bir şey yok zaten arkadaşlarda bu konuda farklı işleyiş tarzlarını anlatmışlar![]()