"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

uyurken konusuyorum lütfen yardım edin !!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cutter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cutter

Kayıtlı Üye
arkadaslar uyurken aynı zamanda rüyada söylediklerim mi uyurkende söylüyorum ve genelde rüyalarımda gün boyunca yaptıgım seyleri görüyorum ve yaptıgım seyleri insanların ben uyurken benden duymasını istemiyorum bunun için neyapabilirim lütfen yardım edin neyapıcagımı bilmiyorum :willy_nilly:

Evet bencede rahatsız edici bir durum bildiğim kadarıyla uyku merkezleri var uyku bozukluluklarını tedavi ediyorlar internetten bir araştırın oraya danışın derim.

Gün içinde yaramazlık yapmayın o halde :) şaka yaptım :) bence de uyku merkezine görünün.

Çok kötü bir durum çünkü fısıltılı bir halde bile karşındaki soru sorsa ve sen cevap versen %70 doğru cevaplar vereceksin. Uyku bozukluğu olabilir bencede sayın Bendekiben'e katılıyorum. Umarım atlatırsın.

Bu tür seylerin zaman gectikce daha kötü bir hal aldigini kuzenlerimden görmüs biri olarak hic beklemeyin derim.

o bende de var uykuda konusma hatta ben kahkalarla guluyormusum , ama ben gunluk yasadıgım hiçbirseyi anlatmıyorum bana soylenenlerden bunu cıkardım sacma sapan seyler soyluyormusum :)

önceliklen yardımlarınız için çok tesekür ederim ve gün içerisinde önerdiginiz gibi bir uyku merkezine randevu almayı düşünüyorum

arkadaslar uyurken aynı zamanda rüyada söylediklerim mi uyurkende söylüyorum ve genelde rüyalarımda gün boyunca yaptıgım seyleri görüyorum ve yaptıgım seyleri insanların ben uyurken benden duymasını istemiyorum bunun için neyapabilirim lütfen yardım edin neyapıcagımı bilmiyorum :willy_nilly:
Bu her zaman mı oluyor? Hangi sıklıkla olduğunu belirleyin. Bazen sadece belli zamanlarda veya belli durumlarda olabilir. Bunu da belirleyebilirsiniz. Çok güvendiğiniz biriyle veya otomatik kayıt ile bunu yapabilirsiniz. Kendinizi bir ay kontrol edin bu şekilde.

Benim durumum sizinkinden çok daha kötü.

Uyurken odama birisi gelirse aniden gözlerimi açıp,
konuşmaya başlıyorum. Gittiğinden emin olunca da
geri uykuya dalıyorum.(korku filmi gibi).

Bu yüzden nefes alamadığımı, kalbimde çarpındığını,
zihnen iki alem arasında kaldığım zamanlar oldu.

Ve işin trajik yanı; ailemin bunu ciddiye almaması
ve evdeyseler hergün mutlaka bu durumu ısrarla
yapmalarıdır.

Bu kalp bu zulme ne kadar daha dayanır bilinmez.
Birgün kalp krizinden öbür tarafı boylamam yakındır.
Böylece benden de kurtulmuş olacaklar.

Bu konu vasıtasıyla paylaşmış olayım ki;
ilede beni aranızda göremeyince merak etmeyesiniz, bilesiniz.

Geri